Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv emberek. Tapasztalatot szeretnék megosztani veletek, ami lehet h csak nekem új, de lehet másoknak is hasznos lesz.

Szal. Egy ideje észrevettem hogy a motor nem húz úgy ahogy kellene...vmiért olyan érzésem volt, mintha a power nem nyitna rendesen..de nyitott..csak nem volt olyan harapós a motor...

aztán az történt h egy ismerősmmel mentem egy nagyobb kört, és jobban leült a moci. a hangja is teljesen más volt. aztán miután leszállt, észrevettem h a motor jobban húz..majdnem úgy mint régen. A titok nyitja annyi volt h a kipufogó el volt koszolódva kicsit és ki kéne rendesen tisztítani. azóta nem nagyon van gond vele. szóval érdemes ere figyelni.

ennyit akartam. Üdv: Doki
e-mail ment, megbeszéljük
Máté
Szia!
pexim van 3 féle.
Van ilyen sima áttetsző, van olyan ami sötét és ép állapotban van, viszont az az átlagnál kicsit nyújtottabb, és ha teljesen elfordítom a kormányt, akkor kicsit bele tud érni (egyébként ez van a motoromon amivel járok) és van egy másik sötét, ami viszont sérült.
Rakok fel róluk képeket.
az ép lexi 5000ft.
a sérült 1000ft
Benzincsap ami rendben 5000ft
aminek hiányzik a tekerője 2000ft
Hello!
Benzincsapra és plexire lnne szükségem, ha ki tudnál segíteni korekt áron megköszönném.
szia!
Hát sajnos amik nekem vannak sem tökéletesek.
De ha gondolod írj ide: csehtotyi@freemail.hu és megbeszéljük, meg küldök képet róla. Végülis csak kivülről van látható repedés aszem, belülről tök rendben van...
ha esetleg tömítéskészlet érdekelne valakit, 12.000-ért megoldható
Szia!

Engem érdekelne a blokk és a karbi közötti szívócső.
Úgy néz ki egy darabig nem lesz hiány alkatrészekből
Sziasztok !
Ha valakinek kell Yamaha Tdr-hez alkatrész van még pár apróságom !
1991-ES YAMAHA TDR 125
ALKATRÉSZENKÉNT ELADÓ,MÁR CSAK EZEK VANNAK : Tank zárral: 8000.-, Ülés szakadt: 3000.-, Fejidom: 5000.-, Tank idom db: 7000.-, teleszkóp befogók: 6000.-1pár első teló: 12.000.-, Komplett óracsoport: 10.000.-, Első főfékhenger: 6000.-,Első féknyereg+bowden: 5000.-,Kormány: 3500.-, komplett hátsólámpa+sárvédő alsó rész+hátsó indexek egyben: 5000.-, Központi teló: 8000.-,Gyári kábelköteg: 5000.-, Oldalidomok: 3500.-/db, Power motor: 6000.-, fejidomtartó konzol: 2000.-,Hátsó lengővilla: 8.000.-, Gyújtáskapcsoló kulccsal: 4000.-, Trafó: 4000.-, Hátsó lábtartó konzol: 2500.-/db, oldalsztender+jeladó: 5000.-,Kiegyenlítő tartály(víz): 2000.-, akkumlátortartó+sárvédő: 2000.-, olajtartály: 3000.-, láncvezető gumik: 500.-/db, hátsó faridom javítandó: 3000.-, hűtővízbetöltöcső+felfogatás sapkával: 2500.-, első láncfogaskerék+védő: 2000.-, hátsó kapaszkodok párban: 1000.-, Váz üresen adásvételivel: 15.000.- stb.
Sziasztok!
Kicsit bővült a géppark, úgyhogy ha kell valakinek valami alkatrész, elég nagy esélyel tudok segíteni!
Bárkinek bármi kell, hívjon, vagy írjon, megegyezünk!
csehtotyi@freemail.hu
0670 426 4633
sziasztok!

TDr 125-re keresek:
-elsősárvédőt
-féklámpa búrát
-kapaszkodót
-idexet

árat és képet várok mailben: mazas.balazs@windowslive.com

Köszi!
szia!
Email:cosmo01@freemail.hu
Tel:06705261565(ma 11-13ig nem tom felvenni)
Szia! Lehet érdekelne. E-mail címet adsz?
Hali!
Írtam mailt!
sikerült vennem ilyen gyertyát, de sajna nem oldotta meg a problémámat
holnap karbi csere.
Már a tököm tele van vele, elektromosan mindent kicseréltem.
Lendkerék, állórész, CDI, trafó pipával, fesszabájzó, gyertya.
És ugyan ott tartok!
De legalább van valami jó is ebben az egészben, hogy mindenről tudom hogy jó, amit kicseréltem
Yamaha XT125 elsőfék komplettan 10 ezer ft
Hello!
Akit érdekel van eladó jó állapotú első és hátsó gumim,Pirelli Dragon gumik,elől 110/70es hátul 140/70-es,5ezer/db áron vihető,postázni is tudom! 17es Brembo felniről való.
Hali!

Lenne hozzátok egy kérdésem. Motorocskám szervizbe van és gondoltam kicserélem benne az égőket vmi jobbra és erősebbre (ami nem sárga). Az alábbi képeken látható hogy milyen égő volt benne (asszem ez a távolsági volt). Kérdésem az lenne hogy milyen égőt tudok berakni helyette és mit ajánlanátok? Elsődlegesen vmi halványkéket szeretnék, de ugye nem akarok nagy árakategóriákba menni, tehát ha fehér, az sem baj . Lényeg h mit tudok berakni helyette és hol tudom legeygszerűbben beszerezni.

még vmi..az izzőra ez van írva körbe: -n066- -Osram Bilux S1 Italy 67326 12v 25/25W E1 2A3-

váro a válaszokat és előre is köszike :)
köszi. akkor jó van benne és már tudom h ilyen kell bele.
jah igen! BR9ES ! félre néztem! ez a gyári! de igen ha Dt-hez keresed lehet jobban megtalálod
Sziasztok!
Először-Milyen karburátor van gyárilag a tdr-en?
és ha nagyobbat tennék rá akkor mennyire és miben lehetne különbséget érezni?(fogyasztás biztos , ezen kívül?)
És ha új karbit teszek rá akkor, amik az előző karbiban voltak dolgok azok jók bele, vagy teljesen más méretűeket kel bele venni?(vagyis miben kell változtatást tenni az előzőhöz képest?) Még sose csináltam ilyet,(szerintem feltűnt) Köszönöm szépen előre is.
Lehet kapni! Dt-hez kérd
Ha a gyertya a téma akk gyárilag milyet ír elő? Nekem NGK BR9ES van benne most.
dehát erre rövid menetest adott be nekem!
És hosszú menetes van benne
http://robogotuning.hu/spd/BR9...
köszönöm szépen, megjegyeztem