Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi!Próbálkozok,de már mindenhogy forgattam....sehova nem passzol,ha ki tudnál egy képpel segíteni.....?
Szia!

A motor jobb oldalára való, a kormány alá. Nekem a bal oldalon a hűtővizet, jobb oldalon pedig az olajat lehet betölteni.
Sziasztok!

2 kérdésem lenne, és megköszönném ha segítenétek.

Első: Nemrégiben halk kopogás hallatszott a motor bal hátsó része felől. Ma a láncból ki kellett venni pár szemet, és a kopogás erőteljesebb lett. A láncra vagy a kerékre gyanakszom, mert ha gyorsabban megyek, gyorsabb ütemben kattog. Itt jön a csavar a sztoriban. Ha csak gurulok, akkor a kattogás megszűnik, ezért a hajtókerékre is gyanakszom. Észlelt már valaki ilyet, vagy megtudnátok mondani mi lehet a gixer?

Második: A lámpa ugye gyújtásra van kötve és engem zavar hogy ha állok a pirosnál, akkor az alacsony fordulat miatt alig pislákol. Kérdés az lenne hogy hogy tudom megoldani azt hogy esetleg akksiról menjen a lámpa, és kapcsolgathassam is. Mert ha direktbe kötöm akkumulátorra akkor amint ráadom a gyújtást kigyullad, és addig ég, míg le nem állítom. Az viszont gyorsabban szívja le az akksit. Remélem értitek a problémáimat, és tudtok segíteni. Apropó: '93-s 125 ös tdr-em van.
Előre is köszi: Doki
Sziasztok!Segítségre lenne szükségem.....kosárból rakok össze egy tdr 125ös gépet,de gőzöm sincs hova megy az olajtartály,lehet nem is hozzá való....Ha tudna valaki egy képet küldeni.....(sima csővázas 92évjárat)KÖSZÖNÖM!
Sziasztok.TDR250 alkatrészek több infó 0670 36454 42
szia,érdekel a főtengely?
Hello!
Erdeklödnek , tud-e valaki deltabox vazas 125ös TDR-re hatso csomagartot ! Ha valakinek van dobjon egy e-mailt -- spyke3500@gmail.com

(Bocs a helyesiräsert, csak külföldön vagyok..)
Help ! Help ! Help !
Segítsen valaki,hol lehet a neten a csővázas TDR-hez vízpumpa szimeringet rendelni,vásárolni ?
Szép napot !
hello nincsen már meg bocsi:S
Hello! Engem érdekelne a szívógumi, ha még megvan, de tudnál róla küldeni pár képet? Kösz
szia, igen egyezik van egy hibátlan főtengőm 15ér adom,
Üdv:Márk
helló nem tom pontossan hogy a tzr és a tdr főtengely eggyezik-e ha igen akkor érdeklene és kb: mennyibe lenne
Engem érdekelne egy egy 95-ös tdr-be fötengely ha van szólj kösszi
Balázs11, nagyon hálás lennék, mert már 1 hete kutatok utánna, de senki nem tud róla semmit, és már megőrülök
Nekem lehet van ilyen fogaskerekem! MEgnézem neked holnap, van egy ládányi blokk alaktrészem :)
Hello srácok!
Következő lenne a gondom.
Van egy 125-ös Yamaha Dt Lc-m, ami valamelyik nap mielőtt beindítottam volna a berugókarnál eltőrt egy fogaskerék. A berugókar leleffent utánna, de a rugó vissza húzza, csak nem tudja indítani a motort. Szétkaptam, és egy fogaskerék esett ki a blokkból 3 darabra törve. Őt mellékelem a képen.
Következő lenne a kérdésem:
1Ez a fogaskerék valóban a kuplung hátoldalán található?
2.Lehet-e külön kapni, vagy komplett kuplungot kell hozzá vennem?
3. Ha lehet külön kapni, hol tudnék ilyet beszerezni? Mert nem nagy élmény tologatni :S
Segítsetek pls.....
Lenne még1 kérdésem :)
A lenti képen látható módon kell beállítani a powert? A két "pöcök" közé kell esni a luknak. Na mert nekem most nem így van, majdnem egy luktávolságnyival lentett van a műanyag.. Gondolom ezért nem olyan érezhető a powerem nyitása. Próbáltam rajta állítani, de már nem lehet, az állító csavar már teljesen ki van tekereve, megnyúlt a bowdenem?! Lehet ezt cserélni? Vagy mit lehet ezzel csinálni.
A másik "gondom" hogy a henger másik oldalán a powernél dől az olaj, ezzel mit lehet csinálni? Rajta van az a takaró sapka, de...

Köszönöm előre is!
Üdv Mindenkinek!
Szeretném a segítségeteket kérni! Hamarosan én is TDR tulaj leszek, és szükségem lenne egy pár tanácsra, hogy mit kell különösen megnézni egy ilyen motor vételekor!
a szívató biztos hogy elzár! Jövőhéten veszek egy 120-as és egy 130-as főfúvókát, mert a gyertyakép se az az igazi őzbarna, inkább fekete.
lehet hogy nem zár el rendesen a szivató mer beszorult a bovden és azért kap sok benzint
max 6 litert ehet 100-on de már az is sok
Gyertyát a jövőhéten veszek vele újat (már amúgy is tervben volt), de én nagyon soknak tartom ezt a 150-et. És 10-ezer fölé nem is nagyon forog
van ojan karbi amibe még a 160-as is elmegy
először vegyél bele egy uj gyertyát mer nekem az javított a fogyasztáson
Sziasztok!

Hányas főfúvókát rakjak a 28-as Dellortomba ( saccra). Mert 150-essel vettem, de az nagyon sokat add neki, meg fullad abban a sok benzinben :\ Meg a fogyasztás is 10liter környékén van :) Köszi!
szia nekem van ilyen kuplungom ez 5 csavaros
kompletten 15
ha érdekel