3mb-00
az alsó számokban nem vagyok biztos de így láttuk: 9 3 5
Tuti jó, mert ma egész nap szereltem, és ezzel is kipróbáltam a motorom.
Nekem ugyan ilyen van benne
Szia!
A helyzet az hogy most értem haza egy tdr vásárlásból, amin sérült a farokidom, és nincsennek meg a kapaszkodók, így ezeket nem adom el, kell nekem. :( Kuplungkarom van, de a kormányon a másik fele az sajna törött, aszem talán pont az tartaná a tükröt.
Ugye két részből kapaszkodik a kormányhoz, a kar oldali része teljesen ép, az ellendarabja sérült. Ha így is érdekel megbeszéljük.
első fékkart tudok adni tartályal, 5000ft
De ha komolyan érdekelnek a dolgok bárkit, bármiről tudok képet küldeni!
Sziasztok!
TDR-em minden alkatrészét kiárulom...
Bárkinek kell róla bármi, nyugodtan írjon vagy hívjon, és megegyezünk.
mail: csehtotyi@freemail.hu
tel: 0670 426 4633
remélem tudok segíteni.
sziasztok
Szia DilisDoki!
Véletlenül nem Tiszaújváros környékén hajtod a géped ?
Mert ha igen,akkor lehet tudok egy megbízható szerelőt aki biztosan tud segíteni.
Szép napot !
Szia!
Nekem sajnos nincs kölcsönadható CDI-m de az alábbi linkre kattintva találsz egyet.Már üzleteltem a sráccal és meg voltam elégedve a cuccaival.Szerintem nem fog haragudni ha kiadom a számát,ami : 06702248322 .
Vagy van egy másik srác akinél megpróbálhatod,az Ő száma : 06705261565.
Egy próbát megér mindenképp.
Viszont segíthetnél abban,hogy honnan tudtál szerezni új légszűrőt.
Szép napot !
Széles utat,gumi fákat !
Ki szeretném deríteni hogy az enyém jól működik-e mert csak 7000 ig forog a gép ott mintha falba ütközne.
a power szelep működik, és jól van beállítva, a karburátor is megfelelően van fúvükázva, ma raktam bele a zsír új légszűrőt, és mégsem forog 7000 fölé.
A szerelő azt mondta gyújtás bajos lesz.
Tehát ha van vkinek egy cdi je kipróbálásra írjon már, ha működik vele akkor meg is venném vagy keresek egyet.
Az olajtartájt pont láthatod a képemen. a motor bal oldalán van hátul az idom alatt. pont kilóg a képen az idom alól, nézd meg az előző hozzászólásomban
Még ilyenem van nsr-ről :)
De ez szinte 100% hogy nem lehet jó :)