Dt-be kellene, hogy leglaább hasonlítson egy supermoto-ra Nem találok sehol füzött 17-es kerekeket és azt hittem hogy tdm-ekben elöl-hátul 17", és azt hittem hogy a tdm-ben megtalálom végre xD megvan a motor amiből hátulra meg lenne a 17"-os... előre kel még okoskodjak valamit :S
Hello, akit érdekel 17es brembo felni, 80-90%-os pirelli dragon gumikkal, 15ezer/db áron eladók!
Yamaha tzr 125ből valóak.
Ugyanitt bontott motorikus alkatérszek is vannak, de henger,dugó,kuplung már nincs, ha valami érdekel irj.
Hello mindenkinek! TDR 125 öshöz érdekelne krómozott vagy sport kipufogó, illetve az akkumlátort és a kipufogót takaró hátsó jobboldali spoiler. Aki tud az szóljon légyszi! kössz.
Üdv. Mindenkinek! Nem tudna nekem valaki segíteni abban, hogy kellene nekem ez müanyag öntvény vagy mi ami a power szelep végén van amit mozgat a bowden. Mellékelek hozzá egy képet is. Hogyha valakinek akadna egy ilyen az légyszives írjon rám. Előre is köszönöm.
Más:
Keresek szívócsövet ami a karburátor, és a motorblokk között van.
a YEIS kamra nem kell hozzá. akinek van szóljon már és egyeztetünk
Yamaha tzr 125ből valóak.
Ugyanitt bontott motorikus alkatérszek is vannak, de henger,dugó,kuplung már nincs, ha valami érdekel irj.
Nem tud valaki nekem egy 1991-es Yamaha Tdr 125-höz, nem deltáshoz, fordulatszám mérő spirált?
Üdv:Márk
Hívd fel neki lehet h lesz.
előre is köszi
PHBH 28 -as de szerintem elbaszták a fúvókázását, ezért kéne hogy mekkora a gyári méret.
Mindenütt csak a mikuni méreteit írják, de a két gyárnak más méretei vannak.
Dellorto PHBH 28 as karbiról van szó.