Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dt-be kellene, hogy leglaább hasonlítson egy supermoto-ra Nem találok sehol füzött 17-es kerekeket és azt hittem hogy tdm-ekben elöl-hátul 17", és azt hittem hogy a tdm-ben megtalálom végre xD megvan a motor amiből hátulra meg lenne a 17"-os... előre kel még okoskodjak valamit :S
első v Hátsó kerék? első 18" hátsó 17"
Nah látom van élet.... valaki legyen szíves fusson le a motorjához és nézzen nekem kerékméretet köszönöm! köllős kerék mérete érdekelne
Köszi szépen , de már sikerült szerezni bele 130 ast

Más:

Keresek szívócsövet ami a karburátor, és a motorblokk között van.

a YEIS kamra nem kell hozzá. akinek van szóljon már és egyeztetünk
nekem van 28-as delortohoz főfuvókám 63-as vagy 163-as nem tudom mert megvan karcolódva az első számnál csak a 63 látszik.de 28-asból való azt tudom.
Hello, akit érdekel 17es brembo felni, 80-90%-os pirelli dragon gumikkal, 15ezer/db áron eladók!
Yamaha tzr 125ből valóak.
Ugyanitt bontott motorikus alkatérszek is vannak, de henger,dugó,kuplung már nincs, ha valami érdekel irj.
valaki legyen szíves leírni hogy a fűzött küllös tdr-eknek mekkora a kerékmérete, köszönöm!
Sziasztok! Van valakinek véletlenül kipufogó összekötő gumi a rezó és a végdob közé TDR 250 hez?
Hello nekem is 91-es hez kéne farokidom de seholsem lelek.Valaki tudna ajánlani vagy adni?
Sziasztok!
Nem tud valaki nekem egy 1991-es Yamaha Tdr 125-höz, nem deltáshoz, fordulatszám mérő spirált?
Köszönöm a válaszotokat!
Sziasztok! Hol tudok Dellorto PHBH karburátorhoz fúvókát rendelni?
szia,nekem van ilyenem, ha gondolod az elérhetőségem az adatlapomon van.
Üdv:Márk
Hello mindenkinek! TDR 125 öshöz érdekelne krómozott vagy sport kipufogó, illetve az akkumlátort és a kipufogót takaró hátsó jobboldali spoiler. Aki tud az szóljon légyszi! kössz.
http://olcsomotor.mindenkilapj...

Hívd fel neki lehet h lesz.
Itt a kép:
Üdv. Mindenkinek! Nem tudna nekem valaki segíteni abban, hogy kellene nekem ez müanyag öntvény vagy mi ami a power szelep végén van amit mozgat a bowden. Mellékelek hozzá egy képet is. Hogyha valakinek akadna egy ilyen az légyszives írjon rám. Előre is köszönöm.
Szia Benyo! Eltudnád küldeni nekem is azt a power állítást? az email címem: romet95@gmail.com
előre is köszi
Sziasztok!TDR 125 re keresnék hátsó farokidomot!Köszi a segítséget!
Ezen dell'orto van. és az előző TDR-emen is az volt.

PHBH 28 -as de szerintem elbaszták a fúvókázását, ezért kéne hogy mekkora a gyári méret.

Mindenütt csak a mikuni méreteit írják, de a két gyárnak más méretei vannak.
Helo. Köszi, megkaptam.
sikerült beállítani? amúgy jól húz alacsony fordulaton?
Ez TDR 125-ben van? Abban nem mikuni karbi van?
Nektek milyen/mekkora fúvóka van a karbiban?
Dellorto PHBH 28 as karbiról van szó.
Szia! Elküldtem a mailt...