Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rendben még körbenézek. Majd írok ha van fejlemény.:)
Ill.: Ugyancsak Deltaboxos TDR-re keresek: a hátsó kerék fölött van közvetlen egy műanyag sárvédő szerűség. Erre lenne szükségem .
Előrre is köszi !
hali
keresek aranyszínű 17-es did ráfot 3 vagy 3,5 szélest, és van egy eladó tdr első kerekem (arany 18-as) tárcsa nincs már meg 6000Ft
3000ft e-mail címem : nagy11.zsolti@citromail.hu ,itt majd beszélünk ha kell.
Igen ez jó az enyémre! :)
Mennyi-be kerülne a 2db?
Estét mindenkinek!
Van 1 eladó TDR-m,kitünő állapotban(esztétikai,motorikusan)
Ha kell teszek képeket.
bövebb infot majd érdeklödések után.Csak komoly vevők irjanak.
Ha vkit érdekelne az irjon:jozso92@freemail.hu
Hát nemhiszem hogy a dugónak lenne ilyen hangja mert jó kompresszió van benne ,meg igazából sejtem hogy mikor ment szét a dugó és azelőtt is már ciripelt a blokk! főleg magasabb fordulat tartományba vagy nagyobb terhelés alatt!
Bár ilyen dugóval nem csoda,hogy csúnya hangja volt!
Ha leszedted a hengert,hajtókart nézd meg föl-le nem e lóg-e,ha nem akk elvileg jó...am minden ford tartományban csörgött a motorod?
Sziasztok!Van egy majdnem új 2 szer használt motoros kabim!Protektoros(váll-hát-könyök) M-es méretben!

Írj ha érdekel: zotyadry@t-online.hu

ez tdr 125-ösé ,de nem tudom jó-e neked .nézd meg.
Halli!
DELTABOXOS TDR-hez keresek hátsó lábtartókat.Ha valaki robbant motort akkor lécc szóljon.
e-mail: nokia94@citromail.hu
A Dt fórumon keresnek powert............
Sziasztok tdr 125-höz lenne feszszabályzóm és powermotorom a kettő 5000ft ha kell valakinek.
Sziasztok!TDR 125- VÁLTÓ KÖRNYÉKI ROBBAnTOTT ábra lenne esetleg valakinek. köszi
nah csináltam jobb képeket a dugóról! ezt egyszerűen nem hiszem már el! tavaly nyáron cseréltem a dugót meg furattam a hengert stb! most valszeg főtengelyes lesz-elég csúnya hangja volt már menetjözben valaminek - azért szedtem le a hengert hogy megnézzem!
Hali.Igen elkelt és nehéz szülés volt...Köszi
Elkelt végre a vas?
Huhh sokáig hirdetted.....nehéz szülés volt....
Grat.
Reggelt.4db index gyári-8eFt.Gyári kerekek is D.I.D 30eFt/párban(sm építéshez is jó alap.....)
Első-2.15-18
Hátsó-2.50-17
Első tengely nélkül+hátsóba belső kell+távtartók nincsenek.
15mm tengely vastagság, gumik még használhatók(Enduró-Bridgestone 100/90-18:Pirelli120/90-17 .Több infó telefonon!0670-3645442
Így néz ki a dugattyú, ha magas az üzemi hőfok a hengerben.
Lehet alacsony hőértékű gyertyától, (a gyári BR9ES) itt a 9-es a hőértéke. Vagy az is lehet, hogy maximális fordulaton keveset kap.
Ugye ez a 7-10000 tartományra vonatkozik, mikor a suberttű kijön a kehelyből részlegesen...
Namost ha az adott levegőhöz kevés a benzin, amit a főfúvóka ad elszegényedik a keverék. A többlet benzin hűtésre is szolgál..
Sokan mondanák nézz gyertyaképet, de ha alsó és középtartományi beállításod jó, akkor nézelődhetsz...
Úgyhogy valszeg főfuvit kell nagyobbat venned, de ne sokkal csak 10-el vastagabbat. Ha a gyertyád jó....
Hú hát most újat mondtál! ezt ki tudnád nekem fejteni kicsit bővebben! mitől lehet még mit állítsak cseréljek stb! válaszod ,segítséged előre is köszönöm!
Ez nem a leömlőnél, hanem a kipu-toroknál lett ilyen. nem a power ért bele. Vagy a gyertyád szar, vagy keveset kap fent. Ez a dugattyúhabosodás első jelei...
boccs ezt akartam a simo váz helyett!
szétszedtem a yamahám! ezt nézzétek 4.000km-t ment a dugó és így néz ki a leömlőnél! egy kicsit felbasztam az agyam! semmi hangja sem volt h beleért volna a power szelepbe vagy valahova is! (nemtudom menyire lehet látni a problémát)
köszi! igen úgy csináltam! nekem is eléggé be volt rohadva! de kijött! köszi!
Tegyél elé egy alumínium dornit, mert az ugye puhár mint a csavar és ugy üsd ki, mert valószínüleg be van rohadva kicsit... Nekem is be volt állva és neke is kellett kiszedni...