Rendben még körbenézek. Majd írok ha van fejlemény.:)
Ill.: Ugyancsak Deltaboxos TDR-re keresek: a hátsó kerék fölött van közvetlen egy műanyag sárvédő szerűség. Erre lenne szükségem .
Előrre is köszi !
Estét mindenkinek!
Van 1 eladó TDR-m,kitünő állapotban(esztétikai,motorikusan)
Ha kell teszek képeket.
bövebb infot majd érdeklödések után.Csak komoly vevők irjanak.
Ha vkit érdekelne az irjon:jozso92@freemail.hu
Hát nemhiszem hogy a dugónak lenne ilyen hangja mert jó kompresszió van benne ,meg igazából sejtem hogy mikor ment szét a dugó és azelőtt is már ciripelt a blokk! főleg magasabb fordulat tartományba vagy nagyobb terhelés alatt!
nah csináltam jobb képeket a dugóról! ezt egyszerűen nem hiszem már el! tavaly nyáron cseréltem a dugót meg furattam a hengert stb! most valszeg főtengelyes lesz-elég csúnya hangja volt már menetjözben valaminek - azért szedtem le a hengert hogy megnézzem!
Reggelt.4db index gyári-8eFt.Gyári kerekek is D.I.D 30eFt/párban(sm építéshez is jó alap.....)
Első-2.15-18
Hátsó-2.50-17
Első tengely nélkül+hátsóba belső kell+távtartók nincsenek.
15mm tengely vastagság, gumik még használhatók(Enduró-Bridgestone 100/90-18:Pirelli120/90-17 .Több infó telefonon!0670-3645442
Így néz ki a dugattyú, ha magas az üzemi hőfok a hengerben.
Lehet alacsony hőértékű gyertyától, (a gyári BR9ES) itt a 9-es a hőértéke. Vagy az is lehet, hogy maximális fordulaton keveset kap.
Ugye ez a 7-10000 tartományra vonatkozik, mikor a suberttű kijön a kehelyből részlegesen...
Namost ha az adott levegőhöz kevés a benzin, amit a főfúvóka ad elszegényedik a keverék. A többlet benzin hűtésre is szolgál..
Sokan mondanák nézz gyertyaképet, de ha alsó és középtartományi beállításod jó, akkor nézelődhetsz...
Úgyhogy valszeg főfuvit kell nagyobbat venned, de ne sokkal csak 10-el vastagabbat. Ha a gyertyád jó....
Hú hát most újat mondtál! ezt ki tudnád nekem fejteni kicsit bővebben! mitől lehet még mit állítsak cseréljek stb! válaszod ,segítséged előre is köszönöm!
Ez nem a leömlőnél, hanem a kipu-toroknál lett ilyen. nem a power ért bele. Vagy a gyertyád szar, vagy keveset kap fent. Ez a dugattyúhabosodás első jelei...
szétszedtem a yamahám! ezt nézzétek 4.000km-t ment a dugó és így néz ki a leömlőnél! egy kicsit felbasztam az agyam! semmi hangja sem volt h beleért volna a power szelepbe vagy valahova is! (nemtudom menyire lehet látni a problémát)
Tegyél elé egy alumínium dornit, mert az ugye puhár mint a csavar és ugy üsd ki, mert valószínüleg be van rohadva kicsit... Nekem is be volt állva és neke is kellett kiszedni...
Ill.: Ugyancsak Deltaboxos TDR-re keresek: a hátsó kerék fölött van közvetlen egy műanyag sárvédő szerűség. Erre lenne szükségem .
Előrre is köszi !