Hali! A kuplung kosár alján van 3 szegeccsel felfogatva egy acél lemez, na az nekem 1 helyen el van törve... Az nagy baj? Nem volt semmi bajom a kupplunggal csak ezért kérdem..
Üveglapra 320-as vizespapír, és azon körkörös mozdulatokkal meghúzni a hengerfejet.
Elég macerás, lassú meló.
Vagy elviszed síkoltatni.
És ne a vékony 0,3-as lemeztömítést tedd bele,(az egy kalap sz@r) hanem az 1mm-est, az 0,75-re megy össze.
Hello, segítség kellene. Van egy 1996os tzr 125 4fl-em, és a vízzel van gond. Szivárgott a víz a hengerfejtömítésnél amikor megvettem, ezért ki is cseréltem. De mikor összeraktam és beindítottam, újracsak jelentkezett ez a probléma, ja és az égéstérbe is bejut persze a víz. Mi lehet a gond? cseréljem a hengerfejét?
Sziasztok! fel szeretném hívni a figyelmeteket hogy czege-től(Czeglédi Zsolt ,Komádi Mártírok U. 65) ne vegyetek semmit és főleg ne küldjetek neki pénzt! Én a héten kedden adtam fel neki 6,000Ft-ot és azóta se msn-en se telefonon nem érem utol! Állítólag mikor legutoljára - kedd este - beszéltem vele azt mondta hogy nem kapta meg a pénzt! Rosz bankszámlaszámot adott meg - az ő állítása szerint! Nekem mégis megvan a bizonylatom a befizetésről!
Ui.: ha esetleg Zsolt látja ezt az üzenetet megköszönném ha felkeresne!
Hali!
A legutóbbi power szelepes problémát olvasgatva reméltem választ kapok kérdésemre de sajna nem :)
Olyan gondom van a sebességgel, hogy 1-5. sebességi fokozatban semmi gond a fordulattal (7000-8000amit én kihasználok)
Amikor berakom 6.-ba 6000 fordulatnál mintha nem kapna elég benzint vagy ilyesmi.(sajna nem nagyon értek még hozzá)
Deh az a röhej hogy 5. ben 100-at mentem vele,6. ban meg csak 80 a vége:(a 6000-es fordulattal.
Amikor megvásároltuk azt mondták hogy elektronikusan van letiltva (remélem nem lettem átverve).
Mi lehet a gond?
Előrre is köszi.
Szia czege !
Nekem kellene a TDR-mhez :
- farokidom,
- powerszelep,
- elsőkerék (Brembo DID),
- hűtővíz betöltő "kupak".
A legfontosabb és legsürgősebb a powerszelep .
Előre is köszönöm.
Epedve várom válaszod.
Szép napot!
nincs mit! szerintem azért van mert relatív kicsi és vékony tárcsa van rajta ami eléggé fel tud melegedni és gyorsan tud hülni és a nagy hőingás végett lehet!
Szijjasztok...
Rövidke kérdés.
Nekem DT-m van, viszont most Supermotosítottam, és tdr-tzr alufelnit kapott.
Motorozgatás után, megálláskor pattog a féktárcsa a melegtől.
Valakinek van ilyen tapasztalata?
Küllős keréknél nekem nem volt, azért kérdem...
Thanks Karika.........
feltörték a felhasználóimat!
mindenkinek szólók előre!
most én vagyok az!
Nem eladó a motorom a csak a testvérem kicsit önállósította magát:
Eladóvá vált tdr-em , csere érdekel yamaha xt 125-re.
e-mail: nokia94@citromail.hu
Több infó e-mail-en.
Elég macerás, lassú meló.
Vagy elviszed síkoltatni.
És ne a vékony 0,3-as lemeztömítést tedd bele,(az egy kalap sz@r) hanem az 1mm-est, az 0,75-re megy össze.
Ui.: ha esetleg Zsolt látja ezt az üzenetet megköszönném ha felkeresne!
Az msn-m : davidabig@gmail.com
Szép napot !
ha kell
hivj fel 30 512 9874
ad meg az msn cimed%/!
Csak ott tilthatja......földi vagy.
A legutóbbi power szelepes problémát olvasgatva reméltem választ kapok kérdésemre de sajna nem :)
Olyan gondom van a sebességgel, hogy 1-5. sebességi fokozatban semmi gond a fordulattal (7000-8000amit én kihasználok)
Amikor berakom 6.-ba 6000 fordulatnál mintha nem kapna elég benzint vagy ilyesmi.(sajna nem nagyon értek még hozzá)
Deh az a röhej hogy 5. ben 100-at mentem vele,6. ban meg csak 80 a vége:(a 6000-es fordulattal.
Amikor megvásároltuk azt mondták hogy elektronikusan van letiltva (remélem nem lettem átverve).
Mi lehet a gond?
Előrre is köszi.
Az a tengely ami a hengerfejben van?
Mert azt nevezik szelepnek....
Nekem kellene a TDR-mhez :
- farokidom,
- powerszelep,
- elsőkerék (Brembo DID),
- hűtővíz betöltő "kupak".
A legfontosabb és legsürgősebb a powerszelep .
Előre is köszönöm.
Epedve várom válaszod.
Szép napot!
Meg van még a TDR kerék ?
Engem érdekelne. Esetleg képeket tudsz felrakni róla ,
Előre is kösz.
Szép napot és széles utat !
Rövidke kérdés.
Nekem DT-m van, viszont most Supermotosítottam, és tdr-tzr alufelnit kapott.
Motorozgatás után, megálláskor pattog a féktárcsa a melegtől.
Valakinek van ilyen tapasztalata?
Küllős keréknél nekem nem volt, azért kérdem...
Thanks Karika.........
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu