Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali! A kuplung kosár alján van 3 szegeccsel felfogatva egy acél lemez, na az nekem 1 helyen el van törve... Az nagy baj? Nem volt semmi bajom a kupplunggal csak ezért kérdem..
sziasztok ne higyetrek enek a felhasználónai!
feltörték a felhasználóimat!
mindenkinek szólók előre!
most én vagyok az!
Ismet helló!
Nem eladó a motorom a csak a testvérem kicsit önállósította magát:
Helló!
Eladóvá vált tdr-em , csere érdekel yamaha xt 125-re.
e-mail: nokia94@citromail.hu
Több infó e-mail-en.

Üveglapra 320-as vizespapír, és azon körkörös mozdulatokkal meghúzni a hengerfejet.
Elég macerás, lassú meló.
Vagy elviszed síkoltatni.
És ne a vékony 0,3-as lemeztömítést tedd bele,(az egy kalap sz@r) hanem az 1mm-est, az 0,75-re megy össze.
Hello, segítség kellene. Van egy 1996os tzr 125 4fl-em, és a vízzel van gond. Szivárgott a víz a hengerfejtömítésnél amikor megvettem, ezért ki is cseréltem. De mikor összeraktam és beindítottam, újracsak jelentkezett ez a probléma, ja és az égéstérbe is bejut persze a víz. Mi lehet a gond? cseréljem a hengerfejét?
Sziasztok! fel szeretném hívni a figyelmeteket hogy czege-től(Czeglédi Zsolt ,Komádi Mártírok U. 65) ne vegyetek semmit és főleg ne küldjetek neki pénzt! Én a héten kedden adtam fel neki 6,000Ft-ot és azóta se msn-en se telefonon nem érem utol! Állítólag mikor legutoljára - kedd este - beszéltem vele azt mondta hogy nem kapta meg a pénzt! Rosz bankszámlaszámot adott meg - az ő állítása szerint! Nekem mégis megvan a bizonylatom a befizetésről!
Ui.: ha esetleg Zsolt látja ezt az üzenetet megköszönném ha felkeresne!
Szia czege!
Az msn-m : davidabig@gmail.com
Szép napot !
szia nekem van power motorom
ha kell
hivj fel 30 512 9874
heló
ad meg az msn cimed%/!
Kösd ki a kilóméterórát, és próbáld úgy ki.
Csak ott tilthatja......földi vagy.
Hali!
A legutóbbi power szelepes problémát olvasgatva reméltem választ kapok kérdésemre de sajna nem :)
Olyan gondom van a sebességgel, hogy 1-5. sebességi fokozatban semmi gond a fordulattal (7000-8000amit én kihasználok)
Amikor berakom 6.-ba 6000 fordulatnál mintha nem kapna elég benzint vagy ilyesmi.(sajna nem nagyon értek még hozzá)
Deh az a röhej hogy 5. ben 100-at mentem vele,6. ban meg csak 80 a vége:(a 6000-es fordulattal.
Amikor megvásároltuk azt mondták hogy elektronikusan van letiltva (remélem nem lettem átverve).
Mi lehet a gond?
Előrre is köszi.
most néztem, szerintem neked már küldtem képet, ez egy fűzött arany szinű ráf, nem alu felni
meg van még a kerék, holnap rakok föl képet, de viszont nem postázom és budakeszin van a kerék.
Powerszelep?
Az a tengely ami a hengerfejben van?
Mert azt nevezik szelepnek....
Szia czege !
Nekem kellene a TDR-mhez :
- farokidom,
- powerszelep,
- elsőkerék (Brembo DID),
- hűtővíz betöltő "kupak".
A legfontosabb és legsürgősebb a powerszelep .
Előre is köszönöm.
Epedve várom válaszod.
Szép napot!
Hali dr imi!
Meg van még a TDR kerék ?
Engem érdekelne. Esetleg képeket tudsz felrakni róla ,
Előre is kösz.
Szép napot és széles utat !
nincs mit! szerintem azért van mert relatív kicsi és vékony tárcsa van rajta ami eléggé fel tud melegedni és gyorsan tud hülni és a nagy hőingás végett lehet!
Köszi a megerősítést. Azt hittem az enyém rossz...
helo!nekem minden motorozás után pattog a küllős keréken a tárcsa!
igen arra a szívó csonkra mert nekem ki van törve és már ugy van megragasztgatva de nem az igazi mert kicsi falsot sziv...
Szijjasztok...
Rövidke kérdés.
Nekem DT-m van, viszont most Supermotosítottam, és tdr-tzr alufelnit kapott.
Motorozgatás után, megálláskor pattog a féktárcsa a melegtől.
Valakinek van ilyen tapasztalata?
Küllős keréknél nekem nem volt, azért kérdem...
Thanks Karika.........
csonkra gondoltál?
Hali! Olyan gumi van ami a karbi meg a henger közé megy?
szasztok va pár tdr alkatsézsem ha valit érdekene ! olcsón!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu