Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szükségem lenne fejidom alatti idomra TZR 89 hez ha tud valaki vevő vagyok
hello szükségem lenne egy pár visszapillantóra japán TZR hez 89....
köszönöm a gyors választ, remélem, hogy jó lesz.
http://www.carlsalter.com/down...

Próbáld ezt. Nem TDR, de szinte ugyan az a blokk.
Üdv.

Szükségem volna egy TDR 125 service manualra.
Tud ebben esetleg valaki segíteni?

Előre is köszi!
Sziasztok. Fillérb@szó projekt :-) Ma telenyomtam a TDR-t 85-ös etanollal, lesz ami lesz. Lett. :-)) Rángat, nincs alapjárat, motorfék üzemben olyanokat taszít a motoron, hogy majd leesek róla. Próbáltam a levegőcsavarral játszani, de nem hagyta magát. Egy állásban egész jó lett, hamar visszaesett a fordulat, volt sima alapjárat is, de nagyobb fordulatról megtartott egy kb. 3-ezres fordulatot, majd hirtelen leesett. Tudom, fúvókákat kéne cserélni, de annyit nem ér a dolog. "Felhigítottam" 50%-ban benzinnel, most jobb, de mintha gyengébb lenne a gép. Ja, és borzalmas piaszag lengi körül a gépet, kocsma mellett az alkeszek nagyon kacsintgattak :-))))
Üdv. A hátsó féknyergem nem eladó, hanem alkatrészt keresek hozzá. Valószínüleg rosszul fogalmaztam. Bocsi.
szia!
Tudsz képet küldeni a mail címemre hogy neked milyeb nyerged van?
csehtotyi@freemail.hu
Üdvözlet.
2002-es Dt 125-hez kellene nekem gyújtáselekrtonika(cdi)
aki tudna nekem sgiten megköszönném.
Üdv.

engem egy hátsó féknyereg érdekelne.
várom válaszod
Hali
engem érdekelne ez a hátsó féknyereg.
ha megvan még akkor kérlek válaszolj.előre is köszönöm

Zoli
hello, igen az, 125ös
hello ez 125 ös blokk?
Komplettt, működőképes blokk 45ért eladó, vagy igény esetén bontva is.
sziasztok!
el tudja valaki mondani nekem hogy mi a különbség a tdr 250 nél a 3ck és a 2yk! mindkettö létezö!
Hello az érdekelne engem hogy hol lehet weben keresztül venni első túlméretes Prox dugót 1991-es nem deltaboxos tdrhez?
Szia !
Engem érdekelne a sárvédő,de a gumiharang nélkül.Szerintem elég bizarr színe van,ami nekem nem tetszik.Úgy mennyiért adod ?
Szia,mivel a te elérhetőségedet nem tudom, ezért megadom az ő számát,2rh cdi elektronika kell neki :06209436336
Hali

igen,megvan még mindíg

Üdv
szia, ha megvan még a cdi-d amit tőlem vettél akkor, tudok rá vevőt,Üdv:Márk
Csáó !
a javítandó azt jelenti hogy egybe van ,de mivel több helyen elrepedt így alulról meglapolták 2db alu lemezzel !
ennyi a lényeg !
ha lehet a válaszod ide írd és küldök róla képeket: mali26@citromail.hu
mellékelek egy képet ezen nagyjából látszik is a sérülés !
Szia !
A farokidom érdekelne. Pontosan mit jelent,hogy javítandó ?
Küldj róla képeket légyszives a joombie@gmail.com-ra.
Előre is köszönöm.
Sziasztok! Lenne egy elég sürgős kérdésem. Mégpedig az, hogy tudjátok-e hogy az első teleszkópba mennyi olyajat kell tölteni? Tdr 99"ről van szó. Csak azért kérdezem mert most cseréltem szimeringet benne de az egyikbe kb 1dl volt a másikba 3dl. Szóval nem tudom hogy, hogy legyen. A válasz(okat) előre is köszönöm.
Sziasztok!

Van egy első sárvédőm, és teleszkópra gumiharmonikám Yamaha TDR 125-höz!A sárvédő teljesen hibátlan állapotú se repedés se törés csak fényezni kell! Sárvédő+Gumiharmónika= 5000FT