Sziasztok. Fillérb@szó projekt :-) Ma telenyomtam a TDR-t 85-ös etanollal, lesz ami lesz. Lett. :-)) Rángat, nincs alapjárat, motorfék üzemben olyanokat taszít a motoron, hogy majd leesek róla. Próbáltam a levegőcsavarral játszani, de nem hagyta magát. Egy állásban egész jó lett, hamar visszaesett a fordulat, volt sima alapjárat is, de nagyobb fordulatról megtartott egy kb. 3-ezres fordulatot, majd hirtelen leesett. Tudom, fúvókákat kéne cserélni, de annyit nem ér a dolog. "Felhigítottam" 50%-ban benzinnel, most jobb, de mintha gyengébb lenne a gép. Ja, és borzalmas piaszag lengi körül a gépet, kocsma mellett az alkeszek nagyon kacsintgattak :-))))
Csáó !
a javítandó azt jelenti hogy egybe van ,de mivel több helyen elrepedt így alulról meglapolták 2db alu lemezzel !
ennyi a lényeg !
ha lehet a válaszod ide írd és küldök róla képeket: mali26@citromail.hu
mellékelek egy képet ezen nagyjából látszik is a sérülés !
Sziasztok! Lenne egy elég sürgős kérdésem. Mégpedig az, hogy tudjátok-e hogy az első teleszkópba mennyi olyajat kell tölteni? Tdr 99"ről van szó. Csak azért kérdezem mert most cseréltem szimeringet benne de az egyikbe kb 1dl volt a másikba 3dl. Szóval nem tudom hogy, hogy legyen. A válasz(okat) előre is köszönöm.
Van egy első sárvédőm, és teleszkópra gumiharmonikám Yamaha TDR 125-höz!A sárvédő teljesen hibátlan állapotú se repedés se törés csak fényezni kell! Sárvédő+Gumiharmónika= 5000FT
Próbáld ezt. Nem TDR, de szinte ugyan az a blokk.
Szükségem volna egy TDR 125 service manualra.
Tud ebben esetleg valaki segíteni?
Előre is köszi!
Tudsz képet küldeni a mail címemre hogy neked milyeb nyerged van?
csehtotyi@freemail.hu
2002-es Dt 125-hez kellene nekem gyújtáselekrtonika(cdi)
aki tudna nekem sgiten megköszönném.
engem egy hátsó féknyereg érdekelne.
várom válaszod
engem érdekelne ez a hátsó féknyereg.
ha megvan még akkor kérlek válaszolj.előre is köszönöm
Zoli
el tudja valaki mondani nekem hogy mi a különbség a tdr 250 nél a 3ck és a 2yk! mindkettö létezö!
Engem érdekelne a sárvédő,de a gumiharang nélkül.Szerintem elég bizarr színe van,ami nekem nem tetszik.Úgy mennyiért adod ?
igen,megvan még mindíg
Üdv
a javítandó azt jelenti hogy egybe van ,de mivel több helyen elrepedt így alulról meglapolták 2db alu lemezzel !
ennyi a lényeg !
ha lehet a válaszod ide írd és küldök róla képeket: mali26@citromail.hu
mellékelek egy képet ezen nagyjából látszik is a sérülés !
A farokidom érdekelne. Pontosan mit jelent,hogy javítandó ?
Küldj róla képeket légyszives a joombie@gmail.com-ra.
Előre is köszönöm.
Van egy első sárvédőm, és teleszkópra gumiharmonikám Yamaha TDR 125-höz!A sárvédő teljesen hibátlan állapotú se repedés se törés csak fényezni kell! Sárvédő+Gumiharmónika= 5000FT