Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok
Lenne pár kérdésem,hátha tudjátok a választ.
Miért van az hogy 5000-es fordulatnál berezonál az egész blokk?Mit kell rajta cserélni?
Egyébként 1991-es évjáratról van szó...
Előre is kösz a válaszokat.
Széles utat
Sziasztok.
Yamaha Dt 125 R-em van.
Szeretnék bele TDR kerekeket.
Ha valakinek volna, vagy szupermotyó szettje, örömmel fogadnám ésszerű korlátok közt...
Köszike előre is Karika...
Hello!
Engem lehet, hogy érdekelne, ha tudsz vegyél fel msnre !
spyke3500@gmail.com
üdv;)
Hello!
Ebben teljesen igazad van, sajnos tisztában vagyok vele, de az ember aholt ud vigyáz, dehát erre igy felkészülni úgysem lehet:)
Reménykedni tudunk:)
hello
Hali,
gond csak akkor lehet, ha baleset részese leszel. Akkor viszont kiderül, h 125 a gép, viszont arra nem volt köteleződ, mert nem 50-essel csináltál kárt. Tehát kár zsebből+eljárás okmányhamisításért. Vizsga nélkül nem is közlekedhettél volna vele, esetleg ha A jogsid sincs... Ha személyi sérülés is van könnyen összejöhet egy szabadságvesztés!
Sziasztok!Valakit érdekelne egy ilyen motoros kabi?M-es méretű!2szer használtam(protector van benne)//s.cdnadcom.net/sm/forum_o/p/..." data-gallery>//s.cdnadcom.net/sm/forum_o/p/..." />
Hali! Van egy 1991-es yamaha tdr-em amire ráférne egy kis felújítás... Azt szeretném kérni hogyha van valakinek hozzá gépkönyve vagy valamilyen leírása esetleg robbantott rajza ez legyen szíves küldje el nekem e-mailben! előre is köszönöm!
E-mail cím: bakos.joci.17@citromail.hu
sehogy
hali. valaki segítene hogy hogyan lehet levizsgáztatni motort külföldi forgalmi nélkül?
Hali! Nekem deltaboxosnak kellene bal hátulja, ha valakinek van elfekvőbe vagy tud róla hogy lehet kapni valahol akkor légyszi írjon! Előre is köszi!
Milyen állapotban van? Nem engedi a benzint? A kis fogantyú megvan?
tdr125-höz főtengely csapágy és simering mennyiért és hol?
Reggelt.TDR250 eladó,kis TDR 50/80(125öt esetleg..)beszámítok,több infó az apróban(supermotok között)
Van minden, de remélem nem egyesével akarod megkérdezni. :) Az e-mail címemre írjál ott egyszerűbb nekem válaszolni. enduro2@vipmail.hu
Első sárvédőd is van? Üdv!
Van csapom ha kell 2500 ft.
Hello! Benzincsapod van?
Köszi szépen!
...pech...
de azért köszi!
hello, már elment
Hahó!Meg van még?
Üdv:H.A.
Ügyes!Nem azok közül volt,akik olvasnak minket,vagy esetleg kicsit járatos!Én is hajazok most egy TDR-re,de nem akar összejönni(több oka van).Majd egyszer!
Reggelt.Eladó TDR250(patika állapotban,több infó az apróban supermotok között..)Uitt:Pályamotornak +1 és rengeteg alkatrész is...
Üdv.A TDR50 az kisebb vázzal készül..