A váztő csavart(ami fogja a hátsó villát és a blokkot!) hogy kell kiszedni? menetes vagy csak ki kell ütni mert próbáltam mindenhogy de nem jön ki sehogy! segítség!
Gondoltam neki nyitva maradt, és ezért fogyaszt. Viszont én arra értettem hogy nincs különbség. Egy nem működő nyitott, és egy működő poweres fogyasztása között....Evidens ha zárva a power, akkor nem is megy...
magasabb fordulat = nagyobb fogyasztás! de amúgy igenis meglátszik a fogyasztáson hogy nyitott szeleppel vagy csukottal mész ! teljesen igazad van a működését illetően de mindez a fogyasztásban is jelentkezik
Nyélgázokon használva nem is kevés.....A powernek köze nincs a fogyasztáshoz, az csak alsó tartományban erőt szabályoz, hogy ott is legyen. Ha a power működik, a nyomatékgörbéd egyenletesebb, és nincs 6000.-nél az az iszonyat rántás, hanem finomabban hidal.
Amúgy ha nem csekkol, akkor nem is működik. Vaterán hirdet egy srác powermotorokat, szétbelezed, vezérőelektronikát átforrasztod, oszt mehet az eriszd el a hajam........ Segítség..........
Beinditani nem tudom mert szét van szedve de a blokk még egybe van, megprobálom megmozgatni kézzel és ha nincs megszorulva akkor elektronika... És elektronikát hol/mennyibe lehet szerezni?
nemhiszem hogy a nyitott szelep végett megeszik 15litert 130km-en!Ekkora többletfogyasztás lehet rosszul beállított karbi vagy kopott henger végett! de nemhiszem hogy ezekmiatt ennyit enne!
a henger oldalán van egy kis kiálló rész, a kiálló részen vagy egy kis fedél, azt leszeded és beindítod a motort, odahúzol neki mondjuk leforgatod 10ig és megnézed hogy mozog-e benne az a kis fekete valami!ha mozog akkor maximum el van állítva! ha nem mozog leakasztod róla a bowdeneket és megpróbálod kézel mozgatni! ha megy kézzel akkor elektronika ha kézzel sem tudod semelyik irányba akkor a szelep van megszorulva amit kétlek!
Néztem manuálban, a 2 sonka közt van. Viszont ha lebontod az oldaldeknit a kuplung oldalon, akkor a berúgótengely ha jól emlékszem először azt hajtja meg, és lennie kell rajta egy jelölésnek.
A következő meghajtó fogaskeréken is kell lennie jelölésnek.
Össze kell tekerni, és ha a jelölés jó, egymást kell érniük...
Tényleg van, utánajártam! Százezer bocsesz.
Viszont akkor lehet nincs jelölésrerakva..........
Ha a power nem csekkol, elvileg akkor nem is működik....
Hali! A 125-ös TDR blokkban van balansz tengely. És egy kérdés, nagybátyám Tdre amikor rádod a gyújtást a powerszelep kinyit-becsuk, mintha leellenörizné magát, az enyém nem csinál ijet... Ezt a leellenörzést minden Tdr csinálja? Vagy nekem nem stimmel valami?
Szerintem a főtengő centír ment el. Az magától nem megy el, valszeg meg lett ütve, vagy más szerelési hiba okozta. Esetleg még lehet a tengőcsapágy hibája is. Lehet érdemes lenne kidobni belőle a tengőt egy h.kar cserére, de előtte én néznék vonalat esztergán, a megnyugtatás miatt. Már ha kint a tengő.
Power jól van beállítva? Kipunál ellenőrizted? Nem fordítva működik?
szia
nekem van öntött felnim 17 " os tzr (csak hátso )
gumival tárcsával lánckerékkel 12000
meg a tdr elsö felnije az 18 " ugyhogy nem igazán motyo felni
30 512 9874
A power az működik. nem tudom mióta csinálja mert mikor megvettük akkor új hengert kapott. mi arra gyanakszunk hogy hajtókart,alsó tűgörgőt kell cserélni...de amúgy olyan 5000-nél mintha vmi elszabadult volna a blokkban és berezonál, máshogy nem tudom megfogalmazni...
Széles utat.
Mi volt a baj? El volt téve a vezérlése?
Széles utat.
Széles utat!
Amúgy ha nem csekkol, akkor nem is működik. Vaterán hirdet egy srác powermotorokat, szétbelezed, vezérőelektronikát átforrasztod, oszt mehet az eriszd el a hajam........
Segítség..........
Viszont lehet nyitva állásban maradt, azért húz 6-10-ig.
A következő meghajtó fogaskeréken is kell lennie jelölésnek.
Össze kell tekerni, és ha a jelölés jó, egymást kell érniük...
Hol találom a kiegyenysúlyozó tengelyt?
Üdv
Viszont akkor lehet nincs jelölésrerakva..........
Ha a power nem csekkol, elvileg akkor nem is működik....
Én nem tudok róla....Legalábbis a DTR blokkban szerintem nincs.
A TDR meg sztem u.a. a 125 blokk.....
Power jól van beállítva? Kipunál ellenőrizted? Nem fordítva működik?
nekem van öntött felnim 17 " os tzr (csak hátso )
gumival tárcsával lánckerékkel 12000
meg a tdr elsö felnije az 18 " ugyhogy nem igazán motyo felni
30 512 9874
Széles utat.
Így vetted? A power működik? Írd körül rendesen..........