Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv mindenkinek! Kis segítségre lenne szükségem.Meg tudná nekem mondani valaki, hogy a Yamaha tdr 125-ös blokkok közül melyik hány lóerős motorkód alapján? Ill. mik azok a tipikus ismertető jelek a motoron, amiről tudni lehet, hogy 15, vagy 26 LE-s stb.Még annyi lenne, hogy találtam 50es tdr-t is a neten, de keveset.Azok ugyan azon vázzal készültek mint a 125-ök, vagy kisebbel?Előre is köszönöm!
Igen kell, amúgy melyiknek hiányzik a búrája? (Nem kaptam meg az e-mailedet azért nem hívtalak.) Ha nemgond akkor hívj te, én kiírom a számom :

06-20-2900-914
Elküldtem már a számom! Várom a jelentkezésed. (Kell vagy nem kell?)
Hello!
Pár napja van nálam egy 125/50es TDR és eddig féltem nagyon hogy a rendőrök mitszólnak, ma utánam jöttek villogóval, hát mondom lesz ami lesz megállok nekik... Egyik barom rendőr leguggolt a motornak arra az oldalára ahol a kipufogó fut ,ott nézegetett valamit (ha valamit akart volna látni másik oldalon megtehette volna XD, mondjuk a hengerbe 50cc van de meg se nézték). Aztán biztosítás minden OK volt még megkérdezte hogy tuti 50es, mondom persze ! Aztán ennyi volt okosan menjetek aki igy használja és nemlesz gond ha legalább 50-es ként mindenre odafigyeltek!
Elküldted a számodat? Én még nem kaptam meg.
ne nekem szólj, rendeld meg magadnak...
húú nagyon szépen köszön, pár napon belül szólok hogy konkrétan milyen kell!
gyorsan megnéztem: 6500ft/pár plusz posta..
ha ez sok nézz körül börzén...
oldmotors.hu
kb jó drága de új. nekem csak leharcolt,szakadt szélűek vannak. sőt az is lehet hogy párban sincsnek, mert többféle mintával voltak..
ja és nem mindegy hogy T5-re vagy P10 re való tankra kell-e
Szia, nekem van komplett, jó állapotú főtengelyem, 15ér adom, egy prox felújitó szett 20 körül van, és akkor plusz még a szerelési költség.
kissb látom van neked egy szép pannóniád! érdeklődöm hogy nem tudsz -e hozzá a tankra való gumit ami a térdnél van!?
ne rakd bele!
a gyártó 10W-50 4Tolajat ajánl bele de vannak direkt 2t váltó olajak...10w-40 / 10w-30! nem tudom mennyire lenne jó bele!
tdr125 höz főtengely felújító szett mennyibe fáj? és főtengelycsapágy?
hali!valaki segitsen már nekem,kaptam 1 ilyen olajat és nem tudom hogy jó lenne a TDR-be: http://olajwebshop.com/shop_ar...
dudi00@citromail.hu
6ezer Ft+posta, természetesen alkuképes. De telefonszámot csak e-mail címre küldök, ha megadod.
Mennyiért adnád? Telefonszámot adj és majd ott megbeszéljük.
Mindegy akkor. azért köszi
Szia
nekem van hengerem dugóval perselyes
25000ft ért adom egybe henger ,hengerfej ,dugó ,gyűrű ,csapszeg tügörgő
Dudi00, volna eladó indexem (eredeti). 3db 100%-os, a negyediknek hiányzik a búrája. Ha érdekel, írjál.
szia, egyben elviszik a mocit, ugyhogy mégse bontom meg, bocsi,üdv
Hello! A 4db index engem érdekelne. Tudnál adni telefonszámot, és akkor megbeszélnénk a dolgot.
akkor kössz..
szia, ugynézki egyben viszik a komplett mocit.