Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok,keresnék KM órát ha van valakinek kérem szóljon ,köszi.
na itt van
hívj fel 30 512 9874
ez a gyújtásom!
tdr125re milyen méretű lánc kell? nem tudok ki igazodni a láncméreteken meg hány szemes stb...!
ok holnapra felteszem
lefényképezem!
és küldöm! majd kitalálok rá valami baráti árat!
küldenél nekem képet a csatlakozóiról? az is elég ha felrakod ide fórumra! és amúgy mit kérsz érte?
szia
neken van 4dl es tzr é az elvileg ugyen az !
gyújtás elektronika érdekelne folytatlan(3mboo) ha valakinek van szóljon!előre is kössz!
mc 18 jobb lett volna de ja lemaradtam....
azért nem adom fel!
hát én most adtam el egy MC 16 os 250 es NSR t papirosat kicsit a te árad alatt!ű
kb 10napot késtél
Sziasztok!
nem tudtok elado 250 2t sportmocit?
olyan kell aminek van papirja és 150eFt környékén van.

köszi ide irjatok
caspian1@citromail.hu, forumon nem vagyok ezért e-mailra irj

köszi
Hali, közben megtaláltam az oldalt. Látom már találtál, de hátha a jövőben másnak kellhet. Itt marha jó alkatrészkereső van és kikeresi a kompatibilis típusokat is. Ez használt alkatrész keresésnél nagyon nagy segítség. Ha kell valami a mocidhoz és nem tudod milyen típusból lehet még esetleg ugyanilyet bontani.
Itt a 320mm-es tárcsa például.
http://www.bikeparts.hu/index....
Helló! köszi szépen de már rendeltem egyet! de azért még van pár dolog ami érdekel: első 16os elsőlánckerék+lánc ,kormány ,gumik ,Hátsó kapaszkodó vagy csomagtartó!
SZia
van tárcsám hívj fel 30 512 9874 postával 12000FT
azaz 10+posta
320 brembó
üdv
búék
tzr 4 dugós féket cserélnék 2 dugós jobbos tdr re! egy az egyben rámegy az öntött felnis tdr re!
Kössz szépen! azthiszem van olyan évjárat ameikre 4eset raktak!
Kérdés
TDR 125 öntött felnis aminek a jobboldalán van a tárcsa! annak 2dugos fékje van vagy 4?
de lehet h tudok tárcsát is szerezni!
szombatra megtudom mondani!
nekem fűzött felnishez kéne! kösz nekem a féknyereggel semi gondom nincs csak a baj h 300as tárcsa van rajta és csak egy kb 2centis sávban fog a tárcsán a fékbetét ezért kéne a 320as tárcsa! köszi a választ
Szia Milyen tdr re kellene küllős vagy öntött felnishez?
nekem egy olyan ajánlatom lenne igaz nem tárcsa henem féktuskó h akinek öntött felnis tdr je van és szeretne rá 4 dugósat a 2dugos helyett akkor én szívesen cserélnék vele mert nekem van egy TZR 125 re való csak az 4 dugós és az nem jó a fűzött felnihez mert bele ér a küllők közé! akit érdekel az ajánlat írjon emailt vagy ide a fórumra írjon!
http://www.blue-oil-france.com... szerintetek ez jó tdr-re?
következő kérdés.....! 16-os első lánckerék van-e valakinek?
kormánycsapágy téma megoldva...!
jah és még kérdésem lenne hogy kormánycsapágy milyen árba mozog?nekem csak a felső kéne!