Hali, közben megtaláltam az oldalt. Látom már találtál, de hátha a jövőben másnak kellhet. Itt marha jó alkatrészkereső van és kikeresi a kompatibilis típusokat is. Ez használt alkatrész keresésnél nagyon nagy segítség. Ha kell valami a mocidhoz és nem tudod milyen típusból lehet még esetleg ugyanilyet bontani.
Itt a 320mm-es tárcsa például. http://www.bikeparts.hu/index....
Helló! köszi szépen de már rendeltem egyet! de azért még van pár dolog ami érdekel: első 16os elsőlánckerék+lánc ,kormány ,gumik ,Hátsó kapaszkodó vagy csomagtartó!
nekem fűzött felnishez kéne! kösz nekem a féknyereggel semi gondom nincs csak a baj h 300as tárcsa van rajta és csak egy kb 2centis sávban fog a tárcsán a fékbetét ezért kéne a 320as tárcsa! köszi a választ
Szia Milyen tdr re kellene küllős vagy öntött felnishez?
nekem egy olyan ajánlatom lenne igaz nem tárcsa henem féktuskó h akinek öntött felnis tdr je van és szeretne rá 4 dugósat a 2dugos helyett akkor én szívesen cserélnék vele mert nekem van egy TZR 125 re való csak az 4 dugós és az nem jó a fűzött felnihez mert bele ér a küllők közé! akit érdekel az ajánlat írjon emailt vagy ide a fórumra írjon!
hívj fel 30 512 9874
lefényképezem!
és küldöm! majd kitalálok rá valami baráti árat!
neken van 4dl es tzr é az elvileg ugyen az !
azért nem adom fel!
kb 10napot késtél
nem tudtok elado 250 2t sportmocit?
olyan kell aminek van papirja és 150eFt környékén van.
köszi ide irjatok
caspian1@citromail.hu, forumon nem vagyok ezért e-mailra irj
köszi
Itt a 320mm-es tárcsa például.
http://www.bikeparts.hu/index....
van tárcsám hívj fel 30 512 9874 postával 12000FT
azaz 10+posta
320 brembó
búék
tzr 4 dugós féket cserélnék 2 dugós jobbos tdr re! egy az egyben rámegy az öntött felnis tdr re!
TDR 125 öntött felnis aminek a jobboldalán van a tárcsa! annak 2dugos fékje van vagy 4?
szombatra megtudom mondani!
nekem egy olyan ajánlatom lenne igaz nem tárcsa henem féktuskó h akinek öntött felnis tdr je van és szeretne rá 4 dugósat a 2dugos helyett akkor én szívesen cserélnék vele mert nekem van egy TZR 125 re való csak az 4 dugós és az nem jó a fűzött felnihez mert bele ér a küllők közé! akit érdekel az ajánlat írjon emailt vagy ide a fórumra írjon!