Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itt egy kis vidi a nyaram kis töredékéről!:D
http://sportmotor.hu/motoros_v...
Ezüst a motorom, csak a fekete szöveg jöhetne szóba. Kár.
Hali!
1212-es hozzászólásomnál lévő matricaszett senkinek?
na megvan a tel számod!
eddig is meg volt furva és jol össze is volt rakva! csak amiota a powerhez nyultam nem jön össze valahogy pedig csak gyári cuccot vettem! még a power tengelynek a perselyét is kicseréltem!
amikor összeraktam meg elkezdte ezt a kurva hangot adni! nem olyan vészes csak az én fülem bántja! neked van leszedett gyári tömitésed?
hogyne érdekelnének csak másra voltam rákoncentrálva! legalább ha talizunk el tudom mondani mi van pontosan!
a tömités gyári és pont jo is! te ahogy a hengerre teszem nincs mi fixen tartsa és tul nagy az elmozdulása mivel csak a töcsavarok tartják! tud mozogni picit ami szerintem pont elég! nem biztos h az a baj de én arra gondolok! ird le a számod mer multkor nem mentettem el! te merre laksz?
Na mivan előkerültél,nemkellenek az alkatrészek?(tudod bármilyen gyári alkatrész érdekelt téged?.... )Valami elvan kottázva nálad,azért mert 2.tulméret attol még jónakkel lennie!Gyári tömitést vettél?)
sziasztok! van egy kis gondom! le kellett vennem a hengert a tdr 250 röl a power miatt! az összekötöje behalt! ezzel nincs is baj de összerakásnál tul pontatlan a hengerfejtömités ami uj! hogy állitsam be tutira hogy ne logjon be a hengerbe persze képletesen! az a baj h 2 tulméretes a henger! egyszer már összeraktam csak olyan hangja lett mintha egy 4ütemüben a szelepek szolnának!
szerintema tömitést basztam el! léygszi segitsetek!
elöre is köszi! ha valaki tud valamit fel is hivhat! 0630/541 4559!
Sziasztok!
Keeway Matrix Sport Racing robogómat Yamaha tdr 125 re cserélném! 170 eFt a robogó ára.
irj vagy hivj ha érdekel: 06703941660
vagy msn: b84i@freemail.hu
kérésre küldök képet
Hello nekem van egy henger ami egyszer volt furva még, most is furni kell, power nélkül 5ér adom
Eladó-TDR250 320eFt- több infó az apróban a supermotok között.
Holt tudok új/használt hengert venni

vagy komplett blokkot ?

nincs valakinek eladó?
Hibátlanok a feliratok, csak a betük között ott maradt a felesleges levonó egy-két matricán, most vettem észre a fotón...kézzel ki lehet húzni a betűk közül.
Sziasztok!
Eladó a képen látható nagy kupac matrica egyben. Van kicsi és nagy YAMAHA, YPVS, TDR50 (125-ös gépekre tökéletes), ULTIMATE DUAL a tankra, de minden rajta van a képen. Aprikáló fóliával együtt adom, tehát csak le kell rántani a fóliát, a betűk megtapadnak rajta. Fóliával egyszerűen ráilleszted a kívánt felületre(átlátszó a fólia), majd leszeded a fóliát és a felirat ott lesz, ahol szeretnéd. Kívánságra nagyobb felbontású képeket is küldök. Első osztályú a matrica minősége. Eladtam a TDR-emet és ezek megmaradtak. Egyben 5 ezer forintért vihető, szerintem teljesen baráti az ár. Csak telefon:06305207543
Reggelt.TDR250 bontott alkatrészek eladók-Tel:06703645442
sziasztok. bocsi rossz telefon számot írtam ba de ez a jó:06304860924
nekem van eggy 96-os tdr-em nem deltaboxos sürgősen olcsón ELADÓ!

TEL:06302044272.
Hali! van valakinek TDR125 első sárhányója?mert nekem letört!
Sziasztok.Eladó TDR250 gyárias jó állapotban,több infót az apróban találtok (supermotok között)
Hello mindenkinek!
lenne egy kérdésem?
A kormánycsapágyam egy kicsit kivan (ropog) , még nem volt bátorságom szétszedni, de télen szeretném rendbe hozni. Mit javasoltok ha kicserélem akkor vegyek yamahat vagy van esetleg olcsóbb ami jó bele. Nem tudom ki csinált már ilyet de ha van valakinek ötlete hogy a gyárin vagy esetleg után gyártotton kívül van-e olcsóbb csapágy. Előre is köszi mindenkinek.
Ja és egy deltabox-os 1998 ban gyártott motorról beszélünk.
www.motor.hu beirod TDR vagy TZR és leszpár amit bontanak..(de ittis az aproban alkatrész rovatban bontanak)
adsz egy linket?
Reggelt.Sokan bontanak TZR/TDR-t,5-10eFt között találsz,az apróban nézz körül...
Koszi a joszandekot, de megjavitanam ha lehetne.
Az tortent hogy idovel beszivargott a viz es szepen lassan megette, es amikor megallt akkor nagyon osszetort benne niden(forgoresz, magnesek) szoval "gatya" lett. Egy csomo rozsdat szedtem ki belole,csoda hogy mukodott, sajnos masikat kell vennem.