Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok van egy tdr-em elado esetleg cserében is benne vagyok de inkább elado ha valakit érdekel elérhettek a betonkukac@freemail.hu köszi
jah amúgy képhez hozzászólok: nem festéshibás, csak nem volt lemosva :S
Hai!

Ne nézzetek hülyének de én is beleszerettem a TDR-be Már csak elkéne odáig jutni hogy vegyek is egyet :) végigolvastam az egész TDR-topicot szóval valamennyire képben vagyok ŐŐ tudna valaki segíteni hogy hogyan adjam el az Aeroxot? Azóta amúgy már polírozott a dekni szal csillog mint lány arca az első alkalom után Vagy lenne itt olyan emberke aki valami oknál fogva megútálta a TDR-ét és elcserélné?
van 2db csavar az oldalán....az egyik az a levegő csavar a másik meg valszeg az alapjárat állító....
de próbáltam állítgatni de nem reagált rá semmit!
néztem én néztem de ott nem találtam semit! pedig kéne rajta állítani mert eléggé zavaró hogy 3ezernél van az alapjárat!
A subertü házánál keresd
chevy gondoltam hogy rád számíthatok és megmondod a frankót!benned nem csalódtam!azt mondjuk gondoltam hogy a karbi környékén...de mégis melyik csavarral?És chevy tudom hogy az alapjárat állító csavarral kell csak azt nem tudom hogy az melyik!
Talán a karbinál
sziasztok!Az Érdelne hogy hol lehet alapjáratot állítani a tdr-n?
Reggelt.Jolnézki csak azokat az indexeket lecserélném kicsire
Sziasztok!
Elkészült a motorom! Belgarda 3SH TDR 125R 1992 Chesterfield Edition.
Véleményeket várok!
Vizpumpán van 1 8as csavar(12kulcsnyilásu)de ha leveszed a pumpáról a csövet az is jó
Hol lehet leengedni a hűtővizet TDR 125-ön?
Láttom nemboldogulsz segitek Esetleg megnéznéd az apróban mert ott megtalálod amiket itt is árulnak,vagy ott az email és vagy telefonszám
Szia szeretném megkérdezni mit kérsz a motorér Peca.
Reggelt.Ottvan az apróban TDR250(supermotok között)
Szia mit kérsz érte és milyen fajta üdv Peca.
Szia milyenévjáratú a motorod és ha eladó mitkérsz érte üdv Peca.
Szia Peca vagyok szeretnék többetmegtudni a motorodról és mi az útorsó ára . üdv Peca.
hali köszi de már nincs meg....:S
Szia! milyen fajta a TDR-ed? képet küldj e-mailra vagy msn-re.

msn címem: ivett@mazsorett.com

Köszi. üdv:Peca
Keves Uram ill. hölgyem!

Szeretnék többet tudni a motorrol a TDR -ről milyen fajta és milyen év járatú. És mi az ára.

Előre is köszönöm. üdv:Peca
valakinek első lánckerék leszorító anyacsavar nincs véletlenül elfekvőbe?érdekelne!
Reggelt.Eladó a motorom(TDR250 csere/beszámitok...-apróban supermotok között több infó)És alkatrészek is vannak Tel:06703645442
Nem csak spriccel hanem mintha füst jönne, párologna felfele. :(

de már folyamatban van hozzá a másik fajta tömítés.

Ha az se lesz jó akkor szerintem valahol meg van repedve a henger.

Amit el tudok képzelni hiszen kitudja meddig mentem vele mire észrevettem hogy kiakadt a hőfokmérő :(