Ne nézzetek hülyének de én is beleszerettem a TDR-be Már csak elkéne odáig jutni hogy vegyek is egyet :) végigolvastam az egész TDR-topicot szóval valamennyire képben vagyok ŐŐ tudna valaki segíteni hogy hogyan adjam el az Aeroxot? Azóta amúgy már polírozott a dekni szal csillog mint lány arca az első alkalom után Vagy lenne itt olyan emberke aki valami oknál fogva megútálta a TDR-ét és elcserélné?
chevy gondoltam hogy rád számíthatok és megmondod a frankót!benned nem csalódtam!azt mondjuk gondoltam hogy a karbi környékén...de mégis melyik csavarral?És chevy tudom hogy az alapjárat állító csavarral kell csak azt nem tudom hogy az melyik!
Ne nézzetek hülyének de én is beleszerettem a TDR-be Már csak elkéne odáig jutni hogy vegyek is egyet :) végigolvastam az egész TDR-topicot szóval valamennyire képben vagyok ŐŐ tudna valaki segíteni hogy hogyan adjam el az Aeroxot? Azóta amúgy már polírozott a dekni szal csillog mint lány arca az első alkalom után Vagy lenne itt olyan emberke aki valami oknál fogva megútálta a TDR-ét és elcserélné?
de próbáltam állítgatni de nem reagált rá semmit!
Elkészült a motorom! Belgarda 3SH TDR 125R 1992 Chesterfield Edition.
Véleményeket várok!
msn címem: ivett@mazsorett.com
Köszi. üdv:Peca
Szeretnék többet tudni a motorrol a TDR -ről milyen fajta és milyen év járatú. És mi az ára.
Előre is köszönöm. üdv:Peca
de már folyamatban van hozzá a másik fajta tömítés.
Ha az se lesz jó akkor szerintem valahol meg van repedve a henger.
Amit el tudok képzelni hiszen kitudja meddig mentem vele mire észrevettem hogy kiakadt a hőfokmérő :(