szerintem olcsóbban kijössz ha te magad megcsinálod és az akkor tuti lesz! igaz kicsit kell érteni hozzá!a benne lévő mágnesek szoktak elgyengülni vagy elkoszosodni...ha gondolod tudok segíteni a innen távolból!
Ebben ilyen kúp szerű szűrő volt, műanyag kerettel. De semmit se ért sztem mert nemtom mikori lehetett de eléggé viseltes állapotban volt és most egy nagy szivacsdarab van benne
http://www.biker-world.hu/ csak gyözd kivárni,kicsit körülményes/link bolt Vagy besétálsz yamaháékhoz...(nemcsak 1 sima szivacslapvan a 125ben mert akkor tudsz venni szivacslapot,és kivágodmagadnak..)
Köszönöm a vállaszt! Azért szerintem megérezni a gyorsuláson is, hogy mennyi paci lakozik a gépben, de elképzelhető, hogy baromságot írtam. Mindenesetre mégegyszer köszi! :)
A csővázas , éa a deltaboxos TDR-ben, és a DT-ben is ugyanaz a blokk van, de mindegyik lehet 15 lóerős(fojtott), vagy 22 körüli fojtatlan.Általában a rezonátorban van a fojtás.Tavaly adtam el a deltaboxosomat, teljes ARROW rendszer, vagyis rezonátor és hangtompító volt rajta, 140-et ment.Lecseréltem egy fojtott DT-re ami kb. 100-at ment.6000 ft-ért sikerült egy fojtatlan rezót szerezni, most ez is megy mint golyó.Mondjuk szerencsém volt, hogy fojtatlant kaptam, ezt kívülről nem lehet megállapítani.
Hát ha most lenne is zs-m, meg el is tudnám adni a versenydarálót, akkor szívesen megvenném... :D Addig meg 125/50eznék, mert januárban leszek csak 16, de már most járok kresszre. De így is szerintem március vége fele lehetne leghamarabb a1-em. És akkor amúgy erőben együtt vannak? Nem tudok vállasztani... :S Tetszik igazából mind a kettő kívülről. Persze alkatrész ellátás is fontos. Még olvasgatok rólla, nézegetek vidiket.:) Köszi az infot!
Szia(sztok)A deltáshoz vadásznikell a cucokat(ujban kapsz )A vasvázast többen is bontják.. Én nemvárnék tavaszig,most olcsobban kapsz..(+most lassan holtidényben tudod csinálgatni is )
Sziasztok! Régebben írtam már ide, de szerintem nemsűrűn emlékszik rám senki... :D Tavaszra szeretnék beszerezni egy rendszámos TDR-t, de dilemmába estem. Úgy tudom, a deltaboxosok csak 15 pacisak, de csomó hirdetést láttam ahol huszoniksz-nek írják őket, valamint sok vidiben egész könnyen kapdossák őket kerékre. Nem tudom eldönteni hogy deltásat, vagy simát vegyek. Szerintetek melyik a jobb? Esetleg pár előny/hátrányt tudnátok írni? Előre is köszönöm! Sziasztok!
Sziasztok!
Eladó a TDR-em
motort beszámitok
Beszámitás esetén az ár 230 e Ft
Kp esetén engedek
msn: b84i@freemail.hu
06703941660 inkább telefonon vagyok elérhető, de nézek msn-t is
Nekem már nincs meg a tdr-em. A rendőrök ellen meg annyi hogy ha már beküld kpm-vizsgára azt nem egyik percről a másikra fogja tenni hanem kitűz egy napot. Ha ilyen történik a motort el kell adni! persze csak papíron egy havernak vagy valami ismerősnek.... és akkor nincs mit tenni a rendőrnek
ja tényleg ezt is meg akartam kérdezni, mi van akkor ha motoros rendőr állít meg és beviteti megvizsgáltatni? na az szívás... pl.: bevihet mondjuk itt a közelben lévő yamaha márkaboltba aztán tessék 200.e ft bírsg jobbik esetben... a rendőr se most jött le a felvédőről szerintem, de mit csináljak én is ha egyszer nincs rendszámos TDR? Nah jó van csak 300e körül:S...
Engem erdekelne egy yamaha TDR öninditó mert az enyem mar megadta magat.
Ha van valakinek egy elado az szoljon kerem.
Marci
Eladó a TDR-em
motort beszámitok
Beszámitás esetén az ár 230 e Ft
Kp esetén engedek
msn: b84i@freemail.hu
06703941660 inkább telefonon vagyok elérhető, de nézek msn-t is
Köszi Szia!
üdv:Peca