Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nemrég csináltam és nagyon sokat számít. Le kell venni a kipufogót a kiömlőnél. Fellazítod a két bowdent a szelepnél, majd bal kézzel benyúlsz a kipufogó nyílásánál. Jobb kézzel addig forgatod a szelep tengelyét, amíg a legnagyobb lesz a nyílás a kiömlőnél. Ezt lehet szépen érezni. Amint megvan a helyes pozíció, addig feszítgeted a bowdent, amíg kb. egyforma feszes nem lesz mindkét része. Vigyázz, mert ha túl feszes, akkor nem tud kinyitni rendesen és nem gyorsul 5e felett. Akár 1 mm-es lógása is lehet, mint a láncnál az 1-2 cm. Ha jól csináltad, a jel is a helyére kerül a két kis csúcs között.
szia
sajna a csatlakozó sem olyan!
az enyém egy négyzet alak! és benne 5 láb!
ok holnap csörgök!
tessék!bocsi a képminőségért! remélem azért ki tudod venni belőle hogy milyen is!
Szia
az enyém másfajta!
de sztem rá lehet tenni a tiédre is köldj a csatlakozóról is képet!
petiktm! Hivjál fel ugy 1x übb lesz hogy mim van,és mi kell neked! 06703645442
ha van valakinek tdr 250 hez gyári cucc elado akkor szoljon mert vevö lennék néhány dologra!
Köszi !ittvan egy kép róla!
SZIA
nekem lehet h van !
KÜLDJ KÉPT és megnézem !
TZR 125 é az enyém
Valakinek nincs fölösbe egy önindító kapcsoló TDR125-höz?
Hát mi is nagyon reméljük hogy jó lesz! De ha szétburítjuk a blokkját akkor majd meglássuk mi is lesz még benne! majd még írok a fejleményekről!
Wow, hát ezt is megtudtam...
Remélem megtudjátok csinálni faszásra és mehet a móka!

Üdv: Tanker
Reggelt.Eladó a motorom(TDR250) több infót az apróban(supermotok)között találsz.
Sziasztok!
A napokban vettem egy Tdr 125 -öt
Megvannak a külföldi papirjai
Mennyibe kerülne kb, hogy rendszámot rakassak rá+minden egyéb(műszaki, biztositás, eredetvizsga stb.)
Előre is köszi!
tanker66 megvan a baja a motornak!főtengely szimeringes és elszívja az olajat a blokkból...azért füstölt ennyire! És valószínűleg ezért nem volt jó a kuplungod ill. a váltód se mert nem volt benne olaj vagy csak nagyon kevés!
Milyen olaj kell a váltóba?és mennyibe mozognak ezek az olajak?125TDR-be!?
Nincsmit
Ha tudok ,máskor is!
Sziasztok.Uj gazdit keres! http://www.kepesmotor.hu/yamah... ha érdekel valakit
Geryhundnak köszi a segítséget! Hali!
Probléma megoldva

4150ft gyári yamaha pár napon belül meg is jön.

Aztán lehet szétszedni a gépet.

Mit érdemes még ellenőrzni?

Remélem nem főtt nagyon meg a motor. :s
Érdeklődésem lenne hogy állítsam be a powerszelepet?
Na,hát akkor az elméleti része stimmelt,ha ez előtt nálad is így volt csinálva!
Szia!

lorincz84 rólam beszélt az előbb :)

Énis ugyanígy jártam. Szépen lassan elszivárgott a hűtővízem és nekem is szépen átégett a tömítésem. Hengerfej leszed és néz. Hát nekem is ilyen gány megoldásom volt (előző tulaj csinálta). Még a gyári hengerfejtömítés (!) volt visszaberhelve ilyen szilos megoldással. Nem javaslom :) El kell vinni a hengerfejt síkköszörülni és venni egy fasza hengerfejtömítést. Persze a másik megoldás is jó, de én mégis ezt ajánlom.

Üdv: Tanker
Na,hát persze!2600-ért nem éri meg gányolni,de egyébbként nem tudnál mit elcseszni vele,mert,ha nem jó,akkor simán egy késsel le lehet kaparni.
http://www.biker-world.hu/kate...(4GW)&hivo_cat_id=26&h_
hivoszint_id=3&h_cat_id=26&path_marka=Yamaha&path_tipus=
TDR%20125&path_evjarat=1993-1996%20(4GW)

Itt van 2600 ért ( csak kitudja mikorra ér ide)

A sziloplasztos megoldástól egy kicsit ódzkodom, nem szeretnék gány munkát csinálni.

Na meg biztos hogy jó megoldás?

A gyári Yamaha meg csak legvégső esetben.
Fordulatszámmérő Spirált adtak volna 10500-ért a Yamaha Máténál
úgy hogy 2 hét mire megjön

A C.M.A. motornál lejött 2 nap alatt 2600-ért

Amúgy mennyit birnak a tdr ek? úgy értem egy tömítés hány km?

meg mondjuk egy dugattyú? Mennyit mennek el 2 nagy felújítás között?

Előre is köszi a választ :)