Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

faja:D gyújtótekercs/gyújtás állórész hibája miatt nem ez szokott lenni?
elromlott
hali!

Vennék egy tdr 125-t,de Tulaj szerint szikra nincs,ezért nem indul.Valaki esetleg tudja h kb mi lehet a baja?Előre is köszi
Igen már beszéltem ismerősömmel és ő tud hozni !
Azért, köszi mindent.
Hello!Eladóvá vált Yamaha tdr 125-ös motorkerékpár 50-es papírokkal! A motorban nyáron lett dugattyú gyűrű cserélve(Prox) valamint felső tügörgő, vízpumpa szimering, kuplung bowden hátsó gumi, indexek, hátsó fékbetét (Ferodo), kuplung lamellák, hátsó kerékagycsapágy! A motor azóta 1700 km-t futott csak full szintetikus motor olajjal használom (Motul 710, Repsol competition) a festésén kisebb észtétikai hibák találhatók de nem vészes!Nem új motor de nagyon megbízható engem sohasem hagyott cserben!irányár:210 eFt Ha vkit érdekel akkor itt a számom: +36/30 690 97 20 vigh.n@freemail.hu
figy sztem azért tudsz így közlekedni a motorral! Elmész egy csavarboltban megmutatod hogy neked arra a menetre kéne anya és kb 100ft-ért megkapod...! ez a legolcsóbb megoldás sztem!
Nem tudom van-e jelentősége de deltaboxos tdr-em van.
Valaki tudna nekem szerezni egy olyan csavart amit a kormányhoz kéne rakni?
Igen ott még egy csavarnak kellene lenni! Ezt már valaki tákolta!
Helló!
A kormány csapágy cseréjénél észrevettem egy furcsaságot.
Amikor vettem le a kormányt hogy hozzá férjek a további csavarokhoz akkor egy fekete kupak következett amit levettem:(látható a képen is) és kicsit meglepődtem, mert szerintem erről a csavarról egy anya hiányzik. Kérlek titeket hogy írjatok véleményt és valaki küldjön képet a sajátjáról hogy mégis legyen elképzelésem milyen anya kéne oda.
Előre is köszi.
Üdv: Romesz
HA PÁLINKÁS DÁVID látja akkor irjon egy új emilt mert a cime nem jött át nem tudom miért !
Heló!
Nekem 98 as évjáratú TDR-ben(nem tudom hogy gyári-e), de H4-es 55/66-os halogén izzó van.
Yamaha TZR 125 !dl blokk eladó TDR DT ugyan az!
blokk egybe 50000+ komplett elektronika 10000 ft minden gyújtás ypvs kábelköteg kapcsolok minden ami van a motoron elektronika (lámpák nem)
van még hátsókerekem 10000ft
segédváz idomokkal ulésekkel 8000 ft
rezó 5000
30 512 9874
taller@citromail.hu
Valaki tudna nekem segíteni hogy milyen izzó kell az újkasztnis tdr-be... fányszóró/tompított. Előre is köszi
Hali.Jó a 4T is...de van direkt 2t transmission olaj pl:motul,repsol (10w-30 vagy 10W-40)Gyertyát NGK9ECM én ezeket raktam és tökéletes volt...
A gyár 10W-50 4T olajat ajánl hozzá! a márka nincs megadva!
Heló mindenkinek!
1.Milyen váltóolajat ajánlotok TDR 125-be?
Írjatok véleményt, hogy ami nektek van az milyen ? Hidegben melegben stb.
2. most kicserélném a gyertyát: ami benne volt az egy NGK R BPR7ES típusú. Eddig ezzel szuperált és nem tudom milyet rakjak bele helyette. Kérlek írjatok tippeket vagy javaslatokat.
Előre is köszi!
Üdv: Romesz
Hi mindenkinek!
Nem tud nekem vki szerezni TDR-hez fordulatszámm. spirált elöre is kösz
Köszi
milyet?komplett kell, mint a mi a motoron van? megkérdezem
az nincs
nagyon köszi a segítséged! de nekem másmilyen csatlakozója van! de már találtam az enyémrevalót! estleg Km-óra spirálod nincs?
szia
megnéztem de nem találtam rajt semmi típust!gyártmányt 180 as óra!
12 be adom az egész műszerfalat mert nem lehet szétszedni!
Egy ismerősöm keres milyen matricát. Tudsz segíteni ?
nekem van! 30 512 9874