Hello!Eladóvá vált Yamaha tdr 125-ös motorkerékpár 50-es papírokkal! A motorban nyáron lett dugattyú gyűrű cserélve(Prox) valamint felső tügörgő, vízpumpa szimering, kuplung bowden hátsó gumi, indexek, hátsó fékbetét (Ferodo), kuplung lamellák, hátsó kerékagycsapágy! A motor azóta 1700 km-t futott csak full szintetikus motor olajjal használom (Motul 710, Repsol competition) a festésén kisebb észtétikai hibák találhatók de nem vészes!Nem új motor de nagyon megbízható engem sohasem hagyott cserben!irányár:210 eFt Ha vkit érdekel akkor itt a számom: +36/30 690 97 20 vigh.n@freemail.hu
figy sztem azért tudsz így közlekedni a motorral! Elmész egy csavarboltban megmutatod hogy neked arra a menetre kéne anya és kb 100ft-ért megkapod...! ez a legolcsóbb megoldás sztem!
Helló!
A kormány csapágy cseréjénél észrevettem egy furcsaságot.
Amikor vettem le a kormányt hogy hozzá férjek a további csavarokhoz akkor egy fekete kupak következett amit levettem:(látható a képen is) és kicsit meglepődtem, mert szerintem erről a csavarról egy anya hiányzik. Kérlek titeket hogy írjatok véleményt és valaki küldjön képet a sajátjáról hogy mégis legyen elképzelésem milyen anya kéne oda.
Előre is köszi.
Üdv: Romesz
Yamaha TZR 125 !dl blokk eladó TDR DT ugyan az!
blokk egybe 50000+ komplett elektronika 10000 ft minden gyújtás ypvs kábelköteg kapcsolok minden ami van a motoron elektronika (lámpák nem)
van még hátsókerekem 10000ft
segédváz idomokkal ulésekkel 8000 ft
rezó 5000
30 512 9874
taller@citromail.hu
Heló mindenkinek!
1.Milyen váltóolajat ajánlotok TDR 125-be?
Írjatok véleményt, hogy ami nektek van az milyen ? Hidegben melegben stb.
2. most kicserélném a gyertyát: ami benne volt az egy NGK R BPR7ES típusú. Eddig ezzel szuperált és nem tudom milyet rakjak bele helyette. Kérlek írjatok tippeket vagy javaslatokat.
Előre is köszi!
Vennék egy tdr 125-t,de Tulaj szerint szikra nincs,ezért nem indul.Valaki esetleg tudja h kb mi lehet a baja?Előre is köszi
Azért, köszi mindent.
A kormány csapágy cseréjénél észrevettem egy furcsaságot.
Amikor vettem le a kormányt hogy hozzá férjek a további csavarokhoz akkor egy fekete kupak következett amit levettem:(látható a képen is) és kicsit meglepődtem, mert szerintem erről a csavarról egy anya hiányzik. Kérlek titeket hogy írjatok véleményt és valaki küldjön képet a sajátjáról hogy mégis legyen elképzelésem milyen anya kéne oda.
Előre is köszi.
Nekem 98 as évjáratú TDR-ben(nem tudom hogy gyári-e), de H4-es 55/66-os halogén izzó van.
blokk egybe 50000+ komplett elektronika 10000 ft minden gyújtás ypvs kábelköteg kapcsolok minden ami van a motoron elektronika (lámpák nem)
van még hátsókerekem 10000ft
segédváz idomokkal ulésekkel 8000 ft
rezó 5000
30 512 9874
taller@citromail.hu
1.Milyen váltóolajat ajánlotok TDR 125-be?
Írjatok véleményt, hogy ami nektek van az milyen ? Hidegben melegben stb.
2. most kicserélném a gyertyát: ami benne volt az egy NGK R BPR7ES típusú. Eddig ezzel szuperált és nem tudom milyet rakjak bele helyette. Kérlek írjatok tippeket vagy javaslatokat.
Előre is köszi!
Nem tud nekem vki szerezni TDR-hez fordulatszámm. spirált elöre is kösz
megnéztem de nem találtam rajt semmi típust!gyártmányt 180 as óra!
12 be adom az egész műszerfalat mert nem lehet szétszedni!