A régit is úgy a legkönnyebb leszedni,m ha hajszárítóval adsz neki, megpuhul a ragasztó és le lehet húzni a matricát egyben és még melegen ablaktisztítóval a maradék ragasztót. Esetleg lakkbenzin, de előtte próbáld ki valahol, ahol nem látszik, hogy nem oldja-e a festésedet.
OKÉS küldök majd képet legalább majd meg mondod hogy szerinted milyen a gép(pénzt megkaptad) non babák a matricák eddig melóztam de hétvégem ezzel fog telni hogy rárakjam
Amugy egy régi matricát lekapartam nem tod megmondani hogy azt a szar ragasztót mivel tom lemosni(van tipped)majd irj
kösz még1szer
Szia, nincs már meg, elkelt egy-két hozzászólással ezelőtt. Ha kell le tudom gyártatni, de mint írtam nem olcsó(kb 9-10e ft) a teljes szett. Mondjuk így is olcsóbb, mint az eredeti matricaszett. Most vettem a nejemnek egy gilera runner robogót, 100EUR!(26e ft) hozzá a teljes szett, amiben 3 jel meg 5 felirat van. Majdnem besz*rtam, mikor megláttam, maradt matrica nélkül. :-)Ez is azért volt ennyi(5e ft), mert megmaradt az én motorom pótlás matricázása után és nem a teljes szettet tartalmazta(a nagy tdr a fejidomról hiányzott, viszont volt benne két ultimate dual, ami viszont ritkán van tdr-en, tehát nem mindenki tudja felhasználni), bár volt benne olyan, amiből meg több volt. De ebből a maradékból is tökéletesen fel lehet matricázni a motort, majd aki elvitte elmondja. Tehát, ha kell írj milyen szín kell, idő míg meglesz. Egyébkén az alapszettben(amit én tudok) van két kis yamaha a hátsó lámpa fölé és előre a plexire, van két nagy yamaha a két hátsó lengőkarra, két kis tdr az ülés alatti idomra, két nagy tdr a fejidomra, és két ypvs. Ennyi, mondom az ultimate dual az ritka ezeken.
Üdv
ÜDV
kérdésem lenne!
TDR 125 öntött felnis helyett küllős kereket bele tudok rakni?
mert igazából tzr 125 be akarok külös kereket tenni
4DL be!
az biztos hogy át kell fordítani!
előre is köszi
Hétfőn megy a matrica. Tehát felragasztás előtt tökéletesen száraznak és zsírmentesnek kell lennie a felületnek, ablaktisztító oké hozzá. Én hajszárítóval elő szoktam melegíteni egy picit a felületet és a matricát is, főleg ha kinnt ragasztod...Nem mindegyik matricán van rajta a fólia, mert ezeket a felillesztést segítő fóliákat többször is tudod használni. Tehát a kívánt matricára rárakod ezt a homályos fóliát, majd óvatosan leszeded a matrica hátulját. Odailleszted, ahova ragasztani szeretnéd(én ki szoktam mérni és picit alkoholos filccel megjelölöm) és egyik irányból a másik felé haladva rá kell simogatni, ügyelve arra, hogy ne legyen alatta légbuborék. Elbaszod, kuka. Rá kell erősen nyomkodni és finoman levenni a fóliát, mert még használni tudod. Figyelj oda, ne tépje vissza a feliratot. Pár napig ne mosdd, nyáron a nap melege megteszi a hatását, örökös lesz.
Üdv.
Szeva Conelly, bocs hogy nem hivtalak csak sokáig dolgoztam tegnap most is annyi idöm van hogy irjak, figy kellenek a matricák de vagy holnap vagy pénteken hivlak(ez biztos) akkor nem dolgozom. rendben kösz
Okés! Kösz, hogy írtál és akkor a holnapi nap délutánján v.mikor hivlak telon és akkor megbeszéljük a többit:.
Amúgy már régóta keresek tdr-s matricákat de nem találtam ugyhogy ez most non jol jön. kösz
Kedves "1994viktor" először is köszi hogy megnézted a vidit
aztán hogy ezt hogy értetted hogy " sok az állat" nem tudom ! de "bóknak" veszem!
Amúgy ezt inkább nevezném endúrózásnak mint a crossozásnak...! Jah de ha már a crossozásról van szó akkor hozzáteszem hogy már crosspályán is voltam a moccal! és ami balesetem történt eddig az közúton volt nem terepen!
Egyébként meg tudom szerezni bármilyen színben, csak hát nem olcsó. Egyik ismerősöm profi módon foglalkozik a matricákkal, ha kell van más szín, de mondom drága(kb10e ft-ért csinálja meg a komplett szettet, amit látsz az én volt motoromon). Profi minőség, profi anyag.
Jaja, ezüst motoron nem mutat valami klasszul az ezüst matrica. Nekem fekete volt a tdr-em(1041-es hozzászólásnál ott a kép a régi motoromról), azon szuperül nézett ki. Tehát, ha kell valakinek a matrica(1040-es és 1212-es hozzászólásnál kép) és nem ezüst motorra akarja, bátran hívjon és megbeszéljük.
Üdv.
Sztem igen joo
Amugy egy régi matricát lekapartam nem tod megmondani hogy azt a szar ragasztót mivel tom lemosni(van tipped)majd irj
kösz még1szer
Üdv
kérdésem lenne!
TDR 125 öntött felnis helyett küllős kereket bele tudok rakni?
mert igazából tzr 125 be akarok külös kereket tenni
4DL be!
az biztos hogy át kell fordítani!
előre is köszi
Üdv.
Kellenek a matricák az már biztos
Csak viccnek szántam azt a sok "állatot"
meg hogy miket csináltatok a szegény mocikkal.
Amugy semmi bajom az endúrózzással.
Amúgy már régóta keresek tdr-s matricákat de nem találtam ugyhogy ez most non jol jön. kösz
aztán hogy ezt hogy értetted hogy " sok az állat" nem tudom ! de "bóknak" veszem!
Amúgy ezt inkább nevezném endúrózásnak mint a crossozásnak...! Jah de ha már a crossozásról van szó akkor hozzáteszem hogy már crosspályán is voltam a moccal! és ami balesetem történt eddig az közúton volt nem terepen!
Meg a patakban. XD
Üdv.