Hali! kiszedtem a kuplunglamellákat a masinából! észrevettem hogy van egy kisebb lamella, az mért van? És az hogy surflex márkájú lamella volt benne az gyári márka?
Szia, anno én kis kerestem ilyen féktárcsát. Rengeteg motoron van ilyen méretű. Valahol neten külföldi oldalon megtaláltam a kompatibilis motortípusokat, de nem emlékszem hol. Yamaha FZR, Cagiva, stb típusé jó rá. Én személy szerint egy bontott Cagiváét vettem meg 6e ft-ért. Amúgy a gyári brembo tárcsa 50e ft. Ha megtalálom a típusokat felteszem ide.
Hát ez sokminden lehet! lehet karbi , gyertya , henger( dugó gyűrű)!
Nekem pl mikor hasonló "tünetei" voltak mentem vele kb 100km-t és gyűrűtörés lett a vége! Jó lenne ha mondanál róla mégvalamit hogy mégis még mik a problémák!
Hali.Valszeg simán maradt a vizes olajból benne...(feltéve hogy jólcserélted a szimmeringet+a vizpumpánál nemfolyik össze..)Olcsó olajat rakjál a blokkba és azzal járasd és cseréld le azt többször..(amig tisztalesz a blokk..)
hali,kellene nekem egy kis segítség váltóolajban, TDR-be ez a Repsol olaj van amit a képen mellékeltem,és arra lennék kíváncsi ,hogy használ-e még valaki ilyen típusú olajat, és hogy ő nem vette e észre hogy az olaj 1 idő múlva kifehéredik(ugy néz ki mint a tej),pedig még vagy 1500km-ert mentem vele,de az előtt is volt ilyen problémánk és levettük a blokk oldal dekniét, mert arra gyanakodtunk hogy az olaj és a hűtővíz valahol össze találkozik és ezért fehéredik ki az olaj, kicseréltük a vízpumpa szimeringét,nagyon el volt használódva, nem után gyártott lett bele téve,Yamaháéktól lett rendelve,és ki is cseréltük, és most nem tudom hogy megint a víz szivárog,amit kétlek mert pasztával is körbe nyomtuk, vagy valahol még a vízpumpán kívül össze folyhat a víz és az olaj, vagy csak ilyen az olaj ha elhasználódik,akinek van valami ötlete azt örömmel fogadom mert én már tanácstalan vagyok,vagy akinek ilyen Repsol olaja van neki is kifehéredik
Hali, már csak volt, ősszel eladtam.Nem deltabox vázas volt. Én csak első féktárcsát cseréltem rajta, mert már úgy vettem, hogy szarul volt síkköszörülve és fékezéskor himbálta az elejét. Elég húzós az ára, újonan a BREMBO 50e ft, én használtan, kéz alól kaptam egy tökéleteset 5e ft-ért. Bontóban 15ért akarták adni. De ugye ebből is van két féle tárcsa. Az egyém alufelnis tdr volt 320mm átmérőjű tárcsával, asszem a küllős kerekes 300mm-es és a másik oldalon van szerelve elöl a fék.
Ezek szerint neked is ugyan ilyen tipusú motorod volt vagy van ....És ha meg lehet kérdezni te kaptál hozzá alkatrészt mikor fel hívtad jah és még anyi hogy ha meg kérdezhetem azt is hogy mit rendeltél mijen alkatrészt? :D
Bocs, ez nem deltabox, de nézz el a www.gerecsemotor.hu oldalra és az ott lévő telefonszámon hívd fel őket, anno kerestem én is cuccot és ott volt, de hát ritka fajta sajnos ez a motor, nem tudom azóta(kb fél éve volt) nem kapkodták-e el. E-mailt ne írj, arra én sem kaptam választ.
Sziasztok keresek yamaha tdr 125 ös (1996) deltabox vázas motoromhoz első lámpát és oldal idomot ha valaki tudna segíteni vagy lenne eladó azonnal irjon :D Ha valaki tud valami oldalt ahonnan lehetne rendelni irja már meg legyen szíves Köszönöm
Yamaha TDR 125 1990-es alkatrészek eladók. Üzemanyag tank 10000, első oldalidomok 4000/db, első lámpa 3500, műszerfal 6000, fékpedál 2500, index 1000/db, hütő 7000, fejidom 4000, hátsó lámpa 3500, power motor 7000, fejidom tartó konzol 2500, lánc 2000, lánc védő 2000, farok idom 2000, kapaszkodó 1000/pár, beruggó kar 2500, olajtartáj takaró idom 500, gyujtáskapcsoló kulccsal 3500, villahíd 6000, hátsó teló 5000, első 7000/db, féknyereg 4000/db, gázkar + bovden 3500, hátsó lánckerék 3000, trafó 3500, kormánykapcsoló bal 2500, levegőszűrő ház 3000, hátsó lábtartók 2000/db, első 1000/db, hátsó tengely 1500, blokk közép 4000/db, váltó 10000, lendkerék 10000, állórész 8000, hengerfej 2000, váltókar 1500, kuplung lamella 800/db, szívócsonk 1500, oldaldekli 3000. Ennyi alkatrész van már csak hozzá meg egy pár apróság. 2000 ft-ért postázom az alkatrészeket az ország egész területére. További alkatrészek: olcsomotor.mindenkilapja.hu Tel :70/27-44-085
Hát a kipu cakli-pakli mindennel 55 ezer volt, azon kivül a motorra kb 300 ezer ment, most jövő hónapban csináltatok rezot rá ami még 50 ezer lesz kb. KB 2 LE-vel lett erösebb amióta fennt a dob, amugy hangja is szebb
Nagyon szeretem a gépet azt azért le is müszakiztattam.Új lánckerekeket vettem + új láncot ami télen lesz rárakva. UGYHOGY ennyi
Jahm gyártattunk le egy kör dobot frankon megcsinálták meg kellett rendelnem egy összekötö gumit de az volt a leghuzosabb sokba került azt feltettük de sztem sokat dob a mocin.
Amugy kegyetlen joo gép imádom igaz sokba került de ez a mindenem.
Hát mit mondjak szenvedtem vele eleget a régi matricát le kellett szednem az volt a legnehezebb de az ujjat is precizen raktam fel sztem nagyon igényes lett és szép is
http://www.kepesmotor.hu/fek_k...
szimeringek/ viszlát kősznm hogyirt
Nekem pl mikor hasonló "tünetei" voltak mentem vele kb 100km-t és gyűrűtörés lett a vége! Jó lenne ha mondanál róla mégvalamit hogy mégis még mik a problémák!
vagyhivjon 06304638822 adjameg számát felhivom
valakinekvan Yamaha TDR 125 / kőnyve szoljon kősznőm
akciósan karbi és gyújtás nélkül jó hengerrel!
egybe 45 000+2000 posta!
30 512 9874
http://www.vatera.hu/listings/...
Nagyon szeretem a gépet azt azért le is müszakiztattam.Új lánckerekeket vettem + új láncot ami télen lesz rárakva. UGYHOGY ennyi
Amugy kegyetlen joo gép imádom igaz sokba került de ez a mindenem.