Érdeklődnék hogy valakinek van első ,felső fékmunkahenger elfekvőben?
És még azt szeretném kérdezni hogy az első kerékcsapágy és a kormánycsapágy milyen árban van?
Hali
Nekem van egy yamaha tdr 125 ös Túra endúróm! Nincs széthajtva mivel a tdr eket, (én úgytudom ) 7 ezerig elég pörgetni és hát én télleg csak addig szoktam..végre nem tudom h mennyit megy de álllítólag 140 km/ h körül...Minden gyári cucc műkszik rajta gyárilag önindítós/berúgós, 2 vissza pillantóval..stb, küldök képet szivesen hogyha érdekel! 180E FT lenne az ára(minimálisan alkuképes)
Üdv
Mint mondtam nem is szivesen válnék meg tőle.
Nekem melóba járni tökéletes.Egyébbként csak azok óckodnak ettől a márkától akiknek még nem volt.Az ismertségi körömben rengeteg embernek van pl:unokaöcsémé egy Mátrix bés már 6 éve nyüstöli gond nélkül.
A blokkjuk Yamaha.Az enyém mindenféle tuning nélkül 90-105km/h-val megy időjárástól függően.(mondjuk ez a katalizátoros kipuffal max.80)
Hát a keeway nem tartozik a favorit márkáim közé . Ha kell a gép írj a freemailos címemre, amit megadtam és megbeszéljük, de a motorod semmiképpen nem érdekelne. Köszi az infót azért.
Ja az kimaradt!
Keeway Focus 100.
Nem fényképeztem le,de ha találsz egy kéket az eladó mocik közt,ami gyári állapotú(azt hiszem van is fent ilyen),na olyan az enyém is.
Mindegy,hogy 50-est vagy 100-ast találsz a kaszniuk ugyanaz.(mondjuk a 100-as az ritka)
Nem szívesen válnék mondjuk meg tőle mert nagyon fasza megbízható kis gép.Előtte ugyan ilyenem volt csak 50-esbe 4év alatt az 1000-es szervizen kívül egy vasat nem költöttem rá.
Ez a 100-as ez február óta van meg de eddig még erre se költöttem,csak egy kipuffot kapott a katalizátoros helyett.
Mondjuk már egy görgőcsere ráférne,de az is csak 1700ft.
Robogók közt ehez a legolcsóbb minden.Pl:dugó-6700ft
Nincs róla képem.De mindegy nekem az kúúva messze van.Én Tolnában lakom.(és elfelejtettem mondani,hogy 2T-s az enyém)
Egyébbként,ha 4T-t akarsz akkor legalább 125-öst nézz,bár még azok is elég gyenguszok.Egyszer mentem egy 150-es Kymco Dink-el,az már egész jól szedte a lábát és nagyon kényelmes is volt,de az is csak 80-90-ig gyorsul jól aztán kezd kifogyni a kraft belőle.
Sziasztok!
Elcserélném a tdr-mocimat valami nagyobb testű robogóra, esetleg motorra max 125ccm-ig(nem kell rendszám), de elsősorban 4 ütemű érdekelne, de várom a csereajánlatokat képpel. Ha valakit tudtok az ismeretségi körben, írjon a connelly@freemail.hu-ra.
Itt van egy kép: //s.cdnadcom.net/sm/forum_o/p/...
Helló!eladóvá vált yamaha tdr-em 700km-el ezelőtt lett benne dugó cserélve (prox) hátsó gumi,hátsó fékbetét.2 pár index,vízpumpa szimering, kuplunglamella,lánckerék szimereng meg csapágy Ár:230 eft ha valakit érdekel írjon!
heló!keresnék TDR-emre kipufogó rendszert,a gyárit le akarnám cserélni,valaki cserélte e már le a gyárit valami másra vett-e észre valami teljsítmény növelést,vagy csak a hangján?választ elöre is kösz
Hát nagy valószínűséggel ez volt a gond! Szerintem már akkor is meg volt repedve a gyűrű és az csinálta ezt! Na de majd ha veszek bele dugót gyűrűt és utána is csinálni fogja akkor már nem tudom mit kezdjek! De remélem nem lesz több baja!
Hát azért nem hátrány egy önindító...ha a sártenger közepén megáll a moci....hát a francnak sem lenne kedve ugrálni a berúgókaron....amúgy szerintem is feelingesebb a berugókar :D
Mellesleg kersek TDR 125 kipuffkönyököt, ha valaki tud normális állapotút pls írjon már rám!
A Motorrevün belül a Motordoki rovatba megtalálod a lehetséges variációkat a kuplunggondodra!
http://www.motorrevu.hu/doki.php?id=82
2
-itt a link így gyorsabb lesz
Sajnos nem jött még meg az alkatrész :( Yamaháék nem csipkedik magukat... Remélem holnap megjön!
Közben gondoltam egyet és hogyha megvan még hubiur-nak a benzincsap, akkor kicserélem azt is, mert tényleg nehezen jár...
Természetesen rögtön szólok, hogyha lesznek fejlemények ;)
Szia Tanker!
Na mi újság a gépezettel?
Megírtam a motordokinak a kuplunggondodat.Majd,ha válaszól akkor leírom mit mondott,de volt ott egy DT-s gyerek,akinek hasonló problémája volt,és azt mondta rá,hogy kuplungkosár(vmi benyomódások keletkeznek rajta),de azt nem írta le,hogy mit lehet vele kezdeni,na én most megkérdeztem tőle ezt is.Remélem válaszol.
És még azt szeretném kérdezni hogy az első kerékcsapágy és a kormánycsapágy milyen árban van?