Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali.Azt nehézlessz találni mostanság,mert slágerjáték lett,állitolag már vannak utángyártott cuccok hozzá mert nagy biznisz van benne ..
Sziasztok!Bár az üzenőfalra kiírtam, de itt is kérném, hogy aki pedálos moszkvicsot tud, segítsen.Kisfiamnak rakom össze, de kellene egy donor, vagy maradék, bontott alkatrészek.Köszi minden segítséget.
köszi a segítséget de már megoldottam!
Vissza tudtam rakni szépen!
HEllo! ha még az eredeti indexek vannak rajta, akkor olyat tudnék neked eladásra kínálni. Pécsi vagyok. Ha érdekel írj!
Régebbi? ez 95ös,és van benne balansztengely elhiheted.
Egyébként fékrendszer esetleg nem kell vkinek?,első 4 dugyattyús brembo nyereg hátul 2 dugattyús, idáig még csak az első tárcsa hiányzik, a fékrendszerből.
heló! ha jól látom ez még a régebbi blokk szóval ebben nincs balansztengely!vagy?
helló tdr 125-höz van egy eladó fejidomom és két oldalidomom, festésre szorulnak de egyik sem törött ára 5000ft/db
Nah ja ebben nagyon igazad van cserekereskedelem..
Amugy ugy tudom 14-41 az áttétel de nyugodtan kijavithattok
Azt meg tudnád mondani hogy mi a láncáttétele a tzr-nek elöl és hátul?
Hát jah... Most vagy sikerül mindenkinek pénzhez jutni, vagy rövid időn belül átállunk cserekereskedelemre....
Miskolci vagyok,a fogyasztása 6-7 liter városban azon kivül oan 4,5, ez 95ös évjáratú,de92-95ig ugyanazok voltak, az a baj hogy nekem is a pénz kéne és ha beszámítom a tiedet ugyanott vagyok hogy árulhatom azt is,na haragudj de igy nekem nem jó
Hogy fogyaszt egy TZR?
A 90-es években gyártott rd-ket TZR blokkla szerelték. Persze az enyém 86-os :-) Azt nem tudom hogy változott e a felfogatás vagy a váz. Majd hétvégén meglesek egy TZR blokkot.
Igazából van itthon egy plusz komplett motorom. Hova valósi vagy?
Fogalmam sincs de valszeg kell faragni alakitgatni itt-ott de mindent összelehet épiteni,taknyolni .
Aha! Tetszik a dolog. Az a baj hogy most ujitattam fel az RD-met nem 2 forintból. Ha estleg bezsámítasz egy felújított és egy csapágyas leélt rd blokkot akkor tuti üzlet lenne. Most van 700 km a blokkban fúrás óta, proxal van szerleve. Csak keveslem a 18 lóerőt. Egyébként soha nem állt meg lattam, nagyon strapabíró cucc.
Hello!
Hát én meg még rd-vel nem mentem sajna,meg a közelembe se került még egy se sajnos, ezért hülyeséget nem akarok modani neked hátha chevy többet tud róla.
Egyébként a blokk vízhűtéses,powerszelepes,karbi megvan hozzá,a blokkra én oan 27 LE mondanék de ez egy közép érték,meg ahány hirdetést és leírást láttam annyi féle volt a 23 lóerőtől a 40lóerőig , átlagban olyan 30körül láttam, nyomatékot nem tudok de ugy alapból a mocimról azt tudom mondani hogy alacsony fordulaton is jól hűz, 6,5ezertől ind meg a power,végsebessége 160-170 között van de én inkább a 160ast mondanám, de egy 130as utazót simán visz.
Hi! Szerinted bele tudom tenni ezt a blokkot egy yamaha rd 125 lc vázába? Érdekelne hogy karbi van e hozzá? Egyébként mit tud egy ilyen blokk? LE fordulat níomaték, motor hoghy megy vel? TZR és TDR-el még nem mentem.....
Jaja a henger a lényeg én is ugy vagyok vele.
Na igymár oké..amugy én biztos nemraknám bele a bontott dugót,hamár szétszedtem nemkozkáztatnék hogy sacper kb mennyit birmajd ki,a henger a lényeg..szerintem
Chevy tudom én is az új árára gondoltam egy dugó alapból 20nál kezd,a henger meg mivel nicasil-os 20ér még meg se csinálják, de újonnan mondjuk ettől drágább.
Láttam hogy már 300ra tartod a mocid, te is negyon levitted, én is alig tudtam eladni,pedig fel volt újitva csak műszaki nem volt rajta, ez a hülye válság...
A blokkot is azért adom annyiért mert ilyen árban elviszik, és nem akarok egy motoron meggazdagodni hanem tudom hogy milyen árban adjam az alkatrészeket és keresek is rajta de nem is rohad rám
Sziasztok.Jó ár annyiért 1 blokk,mondjuk a henger/dugó 40-45...lehetetlen eladni...(de ez mostanság szinte bármire igaz..pl a motorom.... )
Hello, én nem használtam,mivel nem papiros, de a szerelőmhöz vittem ő megnézte, beinditotta stb, azt mondta jó állapotú ez a blokk, és nyugodtan eladhatom,nekem már ez a 3 ilyen motorom és ő hozzá hordtam mindet, szóval elhiszem neki is hogy jó meg saját szememmel is látom hogy elég tiszta blokk, nem olajozott stb,annyi garanciát tudok rá adni ha elviszed és vmi baja lenne vissza veszem.
Értem! Végülis igen reális ár érte! És a henger,dugó,gyűrű(milyen kompresszió van benne) , kuplung ,váltó stb milyen állapotban vannak benne?
Nemtudom hogy használtad-e a blokkot hogy csörög-e stb...?