Hát hülyeséget nem akarok mondani, de nekem például kétféle szélességű fékbetétem van a tdr-hez.Én is a keskenyebbet használom most, de mondom van olyan is, ami szélesebb és jó bele, tökéletesen működik.A keskeny lehet neked is benne, mert ránézésre nekem is ennyit fog.
Csak a spirál ügyben tudok segíteni, mert azt énis aktívan keresek, de én csak km-órához.
Yamáéknál 7500 HUF, Celldömökön a CMA motors-nál 3000 + 1200 futár, Pesten a XX. kerületi japán bontóban 3000, itt két nap alatt meghozzák.
hello! lenne pár próblémám ami a karbi és a henger közt van kis négyzet alakú műanyag szilent,nekem az van elrepedve és farsot szív ,nem tudja valaki hogy milyen árba van,jah és még annyi hogy most van a TDR-em olaj cserén és hogy milyen olajat vegyek bele ami jó is ,jah meg annyi, hogy km óra,és fordulatszámérő spirál milyen árba van, választ előre is köszönöm
Helló! Akkor szép kezdés volt számodra. Ja igen ha kicsit is buksz az indexek bánják. szerencsére én még nem buktam vele de már volt szerencsém simsonnal de az menet közben hogy mondjam úgy a kátyú nem akart félre állni és inkább engem állított félre. Nekem is a indexek törtek, de oda-se. Sok szerencsét a továbbiakban és széles utat!
Hali mindenkinek!
Megvolt az első "perec" az új vassal..
Elvoltam túrázni a délután és közben elkapott az eső...hát ha azt mondanám hogy szarrá áztam akkor még nem mondtam semmit!
Ez lett volna a legkiesebb baj! Mikor álltam be az udvarba(enyhén leejt oldalra és földes)hát rútul kiment az eleje és ahogy leraktam a lábam az meg a másik irányba csúszott! Elég szépen nézhettem ki ronggyá ázva spárgázva és ráadásul egy 140Kg-s motor is feküdt alattam!
Az index bánta a mutatványt!
Nekem van egy ilyen motorom. 125 köbcentis Pest megyében lakom Tápiószecsö küldök egy képet is róla, de ha érdekel a motor várom hivásod is. 20/515-7649
Csak a spirál ügyben tudok segíteni, mert azt énis aktívan keresek, de én csak km-órához.
Yamáéknál 7500 HUF, Celldömökön a CMA motors-nál 3000 + 1200 futár, Pesten a XX. kerületi japán bontóban 3000, itt két nap alatt meghozzák.
Remélem tudtam segíteni!
Üdv:Tanker
Mert az tudom hogy a 125ös Aprillia AF1 re arrra gyártottak 160as pollini hengert!
küldj képet a tiadről és ha talál rá akor megbeszéljük!
1 tipp. A 125 vagy 250 etz megeggyezik vele.
Jóval olcsóbb.
csá
Megvolt az első "perec" az új vassal..
Elvoltam túrázni a délután és közben elkapott az eső...hát ha azt mondanám hogy szarrá áztam akkor még nem mondtam semmit!
Ez lett volna a legkiesebb baj! Mikor álltam be az udvarba(enyhén leejt oldalra és földes)hát rútul kiment az eleje és ahogy leraktam a lábam az meg a másik irányba csúszott! Elég szépen nézhettem ki ronggyá ázva spárgázva és ráadásul egy 140Kg-s motor is feküdt alattam!
Az index bánta a mutatványt!
Nekem van egy ilyen motorom. 125 köbcentis Pest megyében lakom Tápiószecsö küldök egy képet is róla, de ha érdekel a motor várom hivásod is. 20/515-7649
MEnyit ér meg neked!
30 512 9874
Üdv Zotya
TDR125-hez(4GW) keresek főtengelyt, hajtókar és csapágyak nélkül.
Ha valaki tud segíteni, kérem jelezze!
Tel: 70/6680027
Megvan még a lánc ? Érdekelene. 06-204-280-715 vagy adj telefonszámot és felhívlak