Jó lenne már találni egyet, mert TDR ért dobog a szívem:D ! Hogyhogy nem láttam az eladó motorok között? Pedig már nézegettem egy pár oldalt. Szólj ha meggondolta magát a srác, aki lefoglalózta!
Nem kezdem Már régóta mondom Mázli,szerencse többnyire,amugy érdekes hogy egyre több a bontásra/pályázni..stb árult 125/50...vajon miért...De nekem tökmind1 ha szerinted oké akkor legyen
Már te is kezded? Engem megállítottak egy párszor rákérdeztek hogy hol az 50ccm megmutattam és eriggy. Ennyi volt mindig, sose fognak szívózni ha benne van hogy 50ccm kivéve ha a kpm-es kocsival vannak, de akkor a robogót is bevizsgálják......
Na azért 1robogónál nemannyira könnyü levágni hogy 50es e azért mert többet megy mint 45km/h...Ez hogy mennyire vágja/kötekszik ,hely/rendőr és arcfüggő de már nagyon nemajánlatos a 125/50(ezt azért mindenki bevalja magában,max nem reklámozza.....)
Ilyen alapon a robogók meg a valóban 50ccm-es motorok 90%-val tud kötekedni. Mivel jóval többet mennek mint a megengedett 45km/h. Szóval nem tudom minek van ekkora hangod amikor bár kivel lehetne kötekedni akinek 50-es motorja van. Ha meg már így áll a dolog akkor mindegy hogy 125/50 vagy 50ccm mert ha kötekedik bármelyikkel is a büntetés nem sokban tér el. Szóval ennyi a történet...
A rendőr nem tud kötekedni ha benne van a motorba hogy 50ccm. Nekem benne van és nem szólt még egyszer se pedig már állított meg. Egy idő után meg megszokták hogy a városban közlekedik egy ilyen gép is és rád se bagóznak. Amúgy nekem eladó a TDR-em ha érdekel.
továbra is vannak eladó alkazrészeim m szinte minden,blokk váltó powermotor karbi hűtő felnik tank kormánykapcsolok,karcmentes müszerfal első hátsófutómü váz, hengerfej,gyujtótrafó fesszabályzó stb stb....
első Swallow 4.10.h18
+még van egy Progip cross szemüvegem is!