sziasztok!
én gyorsaságiról (rs50) váltanék erre a mocira, viszont csak B-s jogsim van. megt tudná mondani vki, hogy ha 50eként használnám, akkor mennyire levágós?
van köztetek vki, aki így használ ilyen vasat? mik lehetnek a buktatók? köszi
Elvittem javíttatni az önindítót, valszeg csak szénkefe baja van.
Viszont összegondoltam pár apróságot, ami kéne.
- benzincsap
- kiegyenlítő tartály (feltéve, ha a Tiéd még átlátszó, ellentétben az enyémmel :)
- az első teleszkópon lévő gumi "védő", feltéve, hogyha fekete (nemtom, hogy pontosan mi a neve :)
- a kormányon keresztben lévő szivacs, feltéve, hogy fekete.
Nah megmértem a relét, az működik.
A probléma az önindítóval lesz. Ha megkocogtatom, akkor elkezd tekerni, de nagyon gyengusz, nem tudja elindítani, csak nyegtet.
Szal most arra kérlek, hogy az önindítót rakd el nekem pár napra plz
Ezt egyébként lehet javíttatni? A másik kérdésem gyakorlott TDR szerelőktől, hogy ezt le lehet venni valami egyszerű módon, vagy szét kell bombázni a fél motort?
jah azt láttam hogy az idomok a gumi meg az űléshuzat az nem az igazi...!de azt mondom hogy ha le tudom alkudni az árát oan 180környékére akkor sztem rendben van....
hátsó felni megrogyva(padka v kátyú) de elég rendesen, kéne rá egy hátsó gumi, lánc lánckerék..telo szimmeringeket cserélni, az ülés áthuzását gondolom láttad Te is...
meg nemsok olyan idom darab van rajta ami nix eltörve...
Előzményt gombot használd Pl:itt www.nagyvas.hu vagy www.pinkmotors.hu de ha kell nekem van 1 láncom hozzá(CZ-428/136)zsir uj csak a csomagólása viseletes 4eFt(valami 7eFt körül vettem annó)
olvass visza a fórumban, soxor kitárgyalt téma...
én gyorsaságiról (rs50) váltanék erre a mocira, viszont csak B-s jogsim van. megt tudná mondani vki, hogy ha 50eként használnám, akkor mennyire levágós?
van köztetek vki, aki így használ ilyen vasat? mik lehetnek a buktatók? köszi
Elvittem javíttatni az önindítót, valszeg csak szénkefe baja van.
Viszont összegondoltam pár apróságot, ami kéne.
- benzincsap
- kiegyenlítő tartály (feltéve, ha a Tiéd még átlátszó, ellentétben az enyémmel :)
- az első teleszkópon lévő gumi "védő", feltéve, hogyha fekete (nemtom, hogy pontosan mi a neve :)
- a kormányon keresztben lévő szivacs, feltéve, hogy fekete.
Ezekért tudnék adni 2500 HUF-ot.
Üdv: Tanker
A probléma az önindítóval lesz. Ha megkocogtatom, akkor elkezd tekerni, de nagyon gyengusz, nem tudja elindítani, csak nyegtet.
Szal most arra kérlek, hogy az önindítót rakd el nekem pár napra plz
Ezt egyébként lehet javíttatni? A másik kérdésem gyakorlott TDR szerelőktől, hogy ezt le lehet venni valami egyszerű módon, vagy szét kell bombázni a fél motort?
Üdv: Tanker
nah majd még meglátjuk...szóval ezt te mért nem vennéd meg?
meg nemsok olyan idom darab van rajta ami nix eltörve...
hát ennyi
Jónás Gábor
igen pécsi...
jah akkor érdekelne a száma!és az a moci hol van helyileg?az is itt pécs?
Érdeklődni lehet :zotyadry@euromail.co.hu
elmentem és megnéztem alaposan a tdr t amit ajánlottam..
én nem venném meg...
viszont tudok egy másikat.. bár az is rendszámos...
ha érdekel megadom az ember tel számát
Üdv Zotya