nem hinném hogy túl lett feszítve mert ugye pattogott és viszább engedtem hogy ne pattogjon de akor meg rohadt laza szoval ha az ideálisra állítanám ott pattog v. kattog.
50es papíros nincs.. mármint amibe nem lehet belekötni...
előbb utóbb lesz jogsid gondolom...
akkor jóljön majd a rendszám...
nemtudom minek a büntetése súlyosabb:
1, 125 ös kamu 50es papírokkal( okirathamisítás)
2, 125 ös rendszámmal, jogsi nélkül
3, rendszám levesz és bizni hogy nem állítanak meg
én egyiket sem vállalnám be...
hogy megéri e ez a gép ennyiért azt neked kell eldöntened...
én ugy gondolom elfogadható ár érte..
hangsulyozom mégegyszer a rendszám megléte miatt
nekem 50-es papíros kellene mert nincs nagyjogsim!
Ami meg van deltaboxos viszonylag jó árban az meg nagyon messze van....! szerintetek megéri ennyiért vagy egy picit olcsóbbért?
Én még bizonytalan vagyok! Vagy mégsem!?
én nem vagyok hozzáértő ... (dt-m volt csak.. meg jopár egyéb motor...)
de TDR em sosem... viszont nagyon tetszik
hol láttál annyira olcsó deltaboxosokat?
én itt hirtelen körülnézve jo árúnak tartottam ezt ennyiért...
( a rendszáma miatt)
ha rendszámosat akarsz akkor ugy 100e ft pluszra számits ha kinti motorra akarsz rendszámot .. és akkor arra még várhatsz is mire rákerül a rendszám...
Használtnál bármikor előjöhet bármi,az 100%hibátlant föleg ennyiidősben nemkapni.Amugy itt a szezon és 1re kevesebb lesz a jó motor/ vétel/ár....Az is tuti csodák nincsennek aki aztszeretne annak irány ujmotor szalonból
Chevy csak azért sokallom mert az újabb deltabox-osok kerülnek nagyjából ennyibe! am 250e a moci ára...én max180-200-at adnék érte!
kissb ,épp ezért írtam nektek hogy mit hallotam/láttam hogy mint hozzáértők mondjatok véleményt mert én még csak most kezdtem utánanézni ennek a vasnak és még nem igazán nem ismerem ezt a típust!(most raktam fel ide képet a mociról amit pécsen néztem)
helló a km spirál már nincs meg de van fordulatszámmérőé,nem tudom az nem e jó. de van 5000 ért komplett repedés és törésmentes műszerfalam is. a csap 1000ft.
Hát viszonylag jó állapotban van...28ezer Km van benne ,sok új dolog van a blokkban(főtengely ,henger ,hengerfej ,kuplung ,stb...)minden működik rajta! A mostani tulaj azt mondta hogy erős blokk van benne ,csak egy új hátsó gátló kell bele ,de azt ő még rak bele!1991-es évjárat ahhoz képest egész jónak tűnik így első ránézésre!
Heló!
Csak egy tipp, lehet hogy azért kattog mert a lánc és a fogaskerék nem illeszkednek jól, mivel eddig laza volt lehet nem úgy kopott mint kellett volna.
helló mindenkinek!
Olyan kérdésem lenne.
Laza volt a láncom, megfeszítettük majd a blokkból kattogást hallok szerintem a kis fogaskerék csapágyai. De szerintetek az-e ?
ha igen akkor meg kellene-e bontani a blokkot hogy kicseréljem vagy anélkül is meg lehet. és mégis hogy kezdjek hozzá mert nem csináltam még ilyet.
Tudnál valami féle árlistát küldeni hogy mégis mennyibe lenne nekem?!