Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt is szeretném megkérdezni, hogy a benzincsapot mennyiért adod?
Köszönöm a gyors választ!
Gyors megpróbálom kideríteni, hogy tényleg az romlott-e el (gondolom, hogyha nem jön ki rajta áram, akkor az csak még meg kell mérnem. Szeretnélek megkérni, hogy őrizd meg azt nekem egy pár napig légyszi!

km-óra spirálod nincs véletlenül?

Üdv: Tanker
hibátlan paoli gátló nagyon jó nem folyik nem csöpög nem rozsdág 6000ft
A központi teleszkóp a rugóval milyen állapotban van?
meg mennyért adnád?
Sziasztok!
Valakinek esetleg 1 pár első és 1 pár hátsó index tdr-hez 1000ft-os darabáron nem kell?Nem új, de nem törött, képet küldök, ha kell.
Hello!
engem fűzött kerék érdekel nem öntött de azért köszi
Szia nekem van eladó tzr 125 RR felnim első hátsó brembó tárcsával és fékkel !17"os mindkettő!
a két kereket megkapod gumival egyőtt 55000 be!
azt a kis valamit ugy hivják,hogy inditó relé és ha elromlott akkor nekem véletlenül van pont egy eladó 3000,huf de a yamahában is megrendelheted 12000huf
Sziasztok!Valakit esetleg nem érdekelne?Eladó!
Sziasztok!

Állítgattam az alapjárat csavaron. Most hidegen húzogatni kell a gázt, de melegen viszont tökéletesen jár. Ezt még be kell lőnöm Nem ez a gondom, hanem az, hogy tegnap este indítás után véletlenül hagytam visszafulladni. Namost azóta nem hajlandó önindítóra indulni. Amikor megnyomom a gombot, akkor csak egy kis kattanás hallható. A kis kattanás egy kis fényes tetejű, hengerszerű valamiből jön, amibe bemegy az akkuról a két vastag kábel, majd kimegy belőle két vékonyka. Na ez a valami micsoda? Remélem elég jól körbefogalmaztam a problémámat és valaki válaszolni is tud rá!

Segítséget előre is köszi!

Üdv: Tanker

Ui: Bocsánat, nem írtam, hogy egy nem deltaboxos TDR 125ről van szó!
nem
Köszi kissb az infót! Amúgy te nem kozári vagy?
oké persze szólj ha kell valami
Nem tudom nem igérek semmit sem...áttgondolom és ha kell akkor kereslek...
pff ezt nemtudom hát ezen gyárilag ilyen volt.
igen arra akarnám...nem tudom azon gondolkozom,hogy elöl 18 hátul 17-essel hogy nézne ki...nem-e lenne vele nagyon buta...
mire akarod használni? szupermotyónak? hátra 150es előlre 120 as
Előre és hátra mekkora gumik mennek fel?
ami bent van most arra?
helló ami a motorban van az az első18 col a hátsó17 col ahogy van rosz gumikkal tárcsával lánckerékkel együtt a két kerék 20.000ft. a másik garnitura az első17 col a hátsó 18col gumival a hátsó 160/60 70%osaz első szar az 25000. alku belefér
Hello!
ami a motorban van kerék az hány collos?
és mennyit kérsz érte?
ami külön van azok hány collosak és mennyit kérsz értük?
köszi előre is a válaszod
láttam neked tdr-t... 250ért, rendszámos....
Pécsett a volt mizo tejüzem mellett nyilt egy motorkereskedés... ott van....
3sh. van minden olcsón pl kipróbált müködö öninditó 6000ft hütő 5000ft gianelli első és polini hátsó dob 8000ft fesszab 4000ft kompletzt müszerfal 6000ft gyujtás doboz 5000ft gyujtáskapcsoló kulcsal 2000ft de bármi kell kérdezzetek kerék teló fék minden van.
Milyen tdr? egy képet fellökhetnél
hali sziasztok! van egy komplett motorom bontásra bármit eladok belőle a legapróbb darabig még minden megvan fék futómü ülés teló kerekek elektronika tdr125 röl van szó postán is mehet a számom 20 399 4360