Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vidéki versenyző társunk motorja van a képen, és telefonon mondta nekem hogy ez egy proto motor 4l0 a motorszáma. Mik vannak, az lc oldalon sem láttam ilyet.
Sziasztok! Ha valakit érdekel egyben a motor akkor eladom olyan 100 körül.
alakitjuk a mobrát de igy még jobb mert 15-ig nem biztos hogy be tudtam volna fejezni,mihu még most számolja a pacikat ha minden összeáll akkor lesz egy 50ccm/mobra rettenet/meg petivel alakitunk az openre valami 125mz-t vagy hasonlót,ami jobban elbirja a bojlertestünket ez a terv aztán addig remélem nem ba..ik be semmi
RA III.
Megvan a főcim! Feltették a RA III.-ra ! Tehát, Balassagyarmatra itt van ha siet az evezős...
Márc.15 melegfelvonulás lösz!
ŐŐ, nem!

Márc 30!

15 ütközne másik rendezvénynel.

mivel jöttök?
zoli ur!a kétórás dzsembori akkor március tizenötre van kitüzve?
Sajnos ez már csak a múlt. Úgy tűnik az Angoloknál is kezd beütni a baj. Pedig ez még szebb sor.http://www.ebay.de/itm/YAMAHA-...
Szép sor!
Ebből a kettőből készült. Ja és ilyen állapotban találtam, mikor meg vettem.
Kedves RD-sek!

Bízom benne, hogy hasonló versenyeket fogok látni Tőletek az idén:

http://youtu.be/nDo1UQqYPqI
Már csak én az elmúlt 2 szezonban nyeleztem igen rendesen, és bírta. ettől erősebb sajnos csak pálinkában van. Van itt még egy egy ütött-kopott 350 lc, bár igaz hogy csak 1 keréken szeret menni, a blokkja jó, csak nincs idő le festeni. Majd egyszer csak el jön ennek is az ideje.
Ja meg van P20 is, szeretem azt is. Volt ennél több Rd-m is, de most fogtechnika van. Vissza térve az Ypvs-re, a magam szintjén nagy öröm az az agresszivitás, amit én ki tudok hozni belőle. Bárki ki próbálja, fülig érő szájjal hozza vissza.
A henger nem az évek múlása miatt kopik,hanem a használattól. Ha beteszed a szekrénybe még 1 századot sem fog kopni
Ezek szerint nem csak játékmotorjaid vannak,hanem valami emberesebb darab is?
Tegnap kipróbáltam a gépet az új dugókkal, idegbeteg lett tőle, én meg boldog. Azért nem semmi hogy egy 30 éves henger, csak 1 századot kopott, és nem kellett fúrni. Olyan csöndes a blokk, mint ha ma lenne 1983. Úgy hogy még egy darabig 64,00.
Elhiszed? Többször hívnálak ha ilyen fizimiskád lenne...
De, beszéljünk a hüvelygombáról...
Ó nagy Petró felhívott! Halle lúja!
Bammeg! Na látod, ennyi az agyam! Egy mém vagyok!
Bajuszt nekem...
Hílak!
Nem ért rá, me' ment szerepelni.
(a maúniká sááó-ba:)
Akkora celebb lett, hogy este már vissza sem hívott :)
Celeb e vagy?

Adol otogrammot, vagy már csak miligrammot me akkora ember e vagy?
:)
ehh:)

Még nincs teljesen kész, de már majdnem elkezdtem:)
Még nem keztem el de màr majdnem kész