Hello! Még gondolkodok rajta.Az elérhetőségem zadu85@freemail.hu. Amit tudni kell.szinte új gumik,olyan 95%-osak. egyedül a kipufogo hiányzik,valakinek ragadós volt a keze.... ird meg hogy mennyit adnál érte.
Sziasztok! Van egy RD 350 YPVS teli idomos motorom jelenleg ideiglenesen ki van vonva a forgalombol.Főtengely hibás meg dugatyu.Érdeklödnék hogy valakinek van e fötengely hozzá,illetve 2 dugó. mert ha nincs akkor alkatrészbe kiárulom. Köszi a segítséget!
projekt félretéve,uj tank uj ülés kell a levegösre,bár lehet hogy belekerül a blokk csak hogy röfögjön,mert csak ez hiányzott,
Legalább befejezem a jövö hétig az ypvs projektett áprilisig van még idöm.
Azért ennyire nem kellett volna fosnod csak azért mert fel akartam ajánlani a 200-ast, hogy mennyél azzal a következő szezonyba Bár Emzoli tudja milyen félelmetes megérteném én az esetleges parát arra kamikáze pilóta kell
Sanyi, Lacibá, köszönöm.
A mentőben azt mondtam az orvosnak, hogy ennyi volt, aztán kicsit változott a véleményem, de csak inkább afelé, hogy majd meglátjuk.
Most úgy néz ki, még az utcán, munkába motorozás is kérdéses.
A versenyeken ott leszek, a motorom talán, a többi meg majd lesz valahogy.
A Gastland más ügy volt, akkor nem tudtam, hogy térdeljek a vécé előtt, vagy ráüljek...
Szevasz Jani! Mielőbbi teljes gyógyulást kívánok.Sajnos az ilyen sérülés lassan gyógyul,ez saját tapasztalat.Sokat kell mozogni a lehetőségekhez képest,meg vannak már jó kenőcsök amik jó hatással vannak.Nem láttalak a Gastlandba,hogy egy kicsit beszélgettünk volna.Üdv.Lacibá
2 napig nem nézek be és városfejlesztő pallasz athéné letérdelne előttetek! Állatkert...Vurstli...Tivoli
Akkóó ha csináznak valamit,legalább valami elyesmi legyen...
A harmadik állapototot szerintem hvasút nélkül is tudnánk hozni!
Ez kemény maratoni gyógyulás! Remélem nem marad maradandó. Az, hogy nem indulsz én teljesen megértem Gondoljon aki amit akar, ( tudod van mindig pár gyökér okstojás) az embernek egy élete egy egészsége van. Én személy szerint is csak addig megyek amig nem keveredek igazán nagy csontrecsgős balhéba. Ezért soha nem megyek maxin, hátha így elkerül egy nehéz eset. Arrol már nem is beszélve, ha össze töröm magam, az asszony itthon letördösné a megmaradt kaszni elemeimet is a testemről. Elég ha csak mellém üt Gyógyulj meg gyorsan!
Hátam igen lassan javul. Race storno, ezt pár napja eldöntöttem, mikor kiálltam a garázsból egy Magnával, és átmentem egy kissé kijjebb álló macskakövön...
P20 fejlesztés megy, hogy ki fog ülni rajta, kérdés.
Fészbúk bekaphattya...
http://www.bitzforbikes.co.uk/... Ilyen helyről szabad rendelni dugattyút?
Üdv
http://www.sportmotor.hu/motor...
Legalább befejezem a jövö hétig az ypvs projektett áprilisig van még idöm.
Minek iszik aki nem bírja...
A mentőben azt mondtam az orvosnak, hogy ennyi volt, aztán kicsit változott a véleményem, de csak inkább afelé, hogy majd meglátjuk.
Most úgy néz ki, még az utcán, munkába motorozás is kérdéses.
A versenyeken ott leszek, a motorom talán, a többi meg majd lesz valahogy.
A Gastland más ügy volt, akkor nem tudtam, hogy térdeljek a vécé előtt, vagy ráüljek...
Akkóó ha csináznak valamit,legalább valami elyesmi legyen...
A harmadik állapototot szerintem hvasút nélkül is tudnánk hozni!
P20 fejlesztés megy, hogy ki fog ülni rajta, kérdés.
Fészbúk bekaphattya...