Akkor jön a bovden olajzás háta nem lesz ínhüvelygyulladásom :)
csak az ülés alatt nem lett átfestve ahogy látom de ha beválik a gépsárkány akkor szebb lesz mint újkorában :)
Láttam a hirdetés fotóin, hogy sok helyen piros maradt a váz, gondolom nem volt kedve kicsontozni. Enyémen is kemény a kuplung, mert szar a bovden. Meg kell venni sajnos a kipu tömítés szettet, máskülönben mindig olajos lesz a gatyád.
Hello
Ma végre tulajdonosa lettem egy RD 350 ypvs-nek.
Szeretném kikérni a véleményeteket az alábbi kis hibákról..
A kipufogó kifúj közvetlenül a hengernél, tömítő pasztát használjak vagy csináljak klingerit lapból tömítést hozzá ?
A másik hiba a kuplung keménysége, szerintem a rosszul elvezetett bovden miatt van, de nem tudom hogyan volt gyárilag..de szinte biztos hogy nem a gyújtás kapcsolón keresztül vezették el.. :) Segítségeteket előre is köszönöm.
Üdv!
nem olyan gáz az legalábbis nekem tetszik :)
csak az ülés alatt nem lett átfestve ahogy látom de ha beválik a gépsárkány akkor szebb lesz mint újkorában :)
A kuplungnak ezen a típuson finomnak kell lennie vagy elég "macsós"?
Cseréltem a motort. De a meglátás jó tényleg összedobott..
Köszönöm
Ma végre tulajdonosa lettem egy RD 350 ypvs-nek.
Szeretném kikérni a véleményeteket az alábbi kis hibákról..
A kipufogó kifúj közvetlenül a hengernél, tömítő pasztát használjak vagy csináljak klingerit lapból tömítést hozzá ?
A másik hiba a kuplung keménysége, szerintem a rosszul elvezetett bovden miatt van, de nem tudom hogyan volt gyárilag..de szinte biztos hogy nem a gyújtás kapcsolón keresztül vezették el.. :) Segítségeteket előre is köszönöm.
Üdv!
http://suchen.mobile.de/motorr...