Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt a blokkot a 200-asomba.... A rajtnál még látnátok Miután vissza térnék az első kanyar utánni susnyákból
Szerintem ne motorozz vele egy centit se, hanem egyből borítsd szét a motorját. Nézd meg mit vettél. Én a mostani eszemmel legalábbis ezt tenném.
http://youtu.be/z5h2fOr6mto Így kell hogy menjen, ha jó.
Én kérek bocsánatot..........
Úgy látom a feladat adott.. komoly, tied?
nem olyan gáz az legalábbis nekem tetszik :)
gyári hátsó lámpát vegyél rá, mert borzalmas ami rajta van.
Minimum ilyen legyen.
Akkor jön a bovden olajzás háta nem lesz ínhüvelygyulladásom :)
csak az ülés alatt nem lett átfestve ahogy látom de ha beválik a gépsárkány akkor szebb lesz mint újkorában :)
Láttam a hirdetés fotóin, hogy sok helyen piros maradt a váz, gondolom nem volt kedve kicsontozni. Enyémen is kemény a kuplung, mert szar a bovden. Meg kell venni sajnos a kipu tömítés szettet, máskülönben mindig olajos lesz a gatyád.
A 350 lc-be más milyen kell, és gyáriba sem sokkal több mint amiért vetted.
Majd ha leszerelem a régit, alkotok valami nagyon jó tűzkarikát :)
A kuplungnak ezen a típuson finomnak kell lennie vagy elég "macsós"?
de ha nagyon erős a meggyőződése akkor lehet.
nagyvas-nál 7500-ért vettem komplett tömitésgarnjtúrát tavaly.
Olyat nem lehet esztergálni
köszi sztem esztergáltatok egyet mert sok a 13..
Cseréltem a motort. De a meglátás jó tényleg összedobott..
Mennyiért vetted meg, ha nem vagyok indiszkrét? Nekem elég összelapátoltnak tűnt a gép, persze nem jelenti azt hogy sz@r, csak sokalltam az árát.
Szia! Nekem is ilyen motorom van, én Budaörsön a Yamaha Harmatinál vettem egy szettet 13000ft volt
Akkor marad a paszta mert ilyen tömítést nem tudom honnan szerzek esetleg itt tudja valaki?
Köszönöm
oda nem tudsz klingerit tömítést csinálni, mert oda ilyen való:
valaki ismer alufelni javító műhelyt újpest közelében? csak görgőzni kellene.
Hello
Ma végre tulajdonosa lettem egy RD 350 ypvs-nek.
Szeretném kikérni a véleményeteket az alábbi kis hibákról..
A kipufogó kifúj közvetlenül a hengernél, tömítő pasztát használjak vagy csináljak klingerit lapból tömítést hozzá ?
A másik hiba a kuplung keménysége, szerintem a rosszul elvezetett bovden miatt van, de nem tudom hogyan volt gyárilag..de szinte biztos hogy nem a gyújtás kapcsolón keresztül vezették el.. :) Segítségeteket előre is köszönöm.
Üdv!
lopom!
nem megyünk ma mert csak 125 van