Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem van olyan:)
Köszcsi, de erre nem gyorsulok, cska régebbiekre.
megint volt börze?:P én 6.-án voltam,de akkor semmi említésre méltó nem volt. Semmi rd cuccot nem láttam
Zsoli! Ehun e néked oco recege e...
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Naná. Mamut ölős. Ősemberek beszartak volna a gyönyörtől ha lett volna nekik is ilyen Szigetszentmiklósi leletük Nem kellett volna annyit futkározniuk
a jó betonozáshoz kell is a jó alap...
Csak szóbakerült, még bármi lehet.
Most ősziszünet lesz a Mamiban, ránézek a gépre. Volt időm agyalni, új teóriát dolgoztam ki a megszorulás okára.
Kábé az ötödiket...
Az jó hír, hogy nem vagy már páncélos lovag Csak így tovább Amúgy nem gáz Zsombor! Szólunk Horváth Attinak, ha nagyon elkanászodik nagy pancsi fektető az emberünk Hú de genya vagyok
Súlya = só ?
Mobil Szóval levegős gépeknek érdekelt volna alkatrész motyója.
Ezek vízesek. Leveg
Egyre jobb, már nem hordom a levehető gipszet se.
Motor marad, de van rá jelentkező pilóta. Lenne vele gondotok :-)
Zsombor.
Pedig ennyi Rd alkatrész, és még egész motor is, soha nem volt, köszönhető P Józsinak. Ezt az Lc-t árulták, ismerem már vagy 4 éve, párszor gazdát cserélt már, és kicsit le is amortizálódott.
Le akartam sírni róla a hátsó sárvédőről , azt a kis prizmás véget, de nem sikerült.
Több óra sikálás után...össze van verve. A rozsdától nem látszódott. El kezdtem feketére fújni...
Nemtom holnap lesz, e, de én a múlt héten is kimentem.

(nem, nem azért, mert idióta vagyok és nem simerem a naptárat, hanem csak a bizotonság kedvéért)
Üpsz:)
Dobj egy fotót a csuteszróóó...
Ja! A külföldi se pite, de pont este nézegettem ezeket a képeket. Azt hittem ilyen. Gondoltam is, hogy jól összecsurgatok mindent a nyálammal Csókos Debrecenieknek meg tuti, hogy a kóser Lajos intézte hogy ilyen jó nálatok. Viszont nekem van rozsdás csutkám yamahára köl? Ha nem, feldobom az ebayra Valamiből nekem is meg kell élni
Szigetszentmiklós. Tudtommal csak ma. Rég hallottunk felőled. Jól vagy? Csigabigáid? Pancsid? Ha esetleg dobod azt a hűtlen ribit van itt a fórumon pár cép Yamaja...ha akarod
Sanyókám! Ilyesmire gondoltál?
http://www.youtube.com/watch?v...
Itt van cumó,csak juró legyen!
Ne félj, itt is van rozsdás vas + kotvadt benzin szag... hihi!
Nyugodtan megnezheted :) ha erre jàrsz
Szombathely mellett vok pancsiringtől 30 pár km
Hol volt börze?
Aszittem, holnap lesz. Vagy lesz holnap is?
Ha nem esik sokkal nagyobb bürze van.