Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hogy a kategória els
Az a felvetés nem rossz ötlet részetekr
Ezért , a nevetek mától : Cimcon alakulat !
Muszáj kordábantartani az ombrékat, mert túlságosan kreatívok:)

Lehet, hogy ez kívülről nevetségesnek tűnik de mint Lecsó igen találóan megállapította, mink éppen alakulóban vagyunk.
Hogy ez az alakulás permanensé vált az már már kérdés:)
Mint régebben az MZ-tesek... Race után az első 3 hengerfej le,(pedig ki kellett félig billenteni a blokkot) Bambibácsi hozta az etalont és mért!
Hogy is mondtad nekem a múltkor?

Írd fel a naptárba, és ennek örülj háromezerig.
Pedig a korábiakhoz képest még igyekszem is nem beleszólni állandóan csak ha nagyon súlyossá válik a helyzet.

Azalapvető gond az, hogy kb úgy műköik mint a lakgyűlés: mindeki mondja a magáét .
Az a bibi, hogy észrevették, hogy van vagy vannak akik pld. széria kategóriában nem széria motorral mennek, pedig oda nevezenek. Nagyon komolyan veszik a versenyzést a gyerekek főleg, hogy a java iskolás gyerkőc és a talán a fatertól kapott zseppénzből bűvöli a pici motorját. Naná, hogy nem boldog a gyerek amikor egy másik nem tisztességes ezközzel leveri. Ezért olvastam olyat is, hogy race után azonnal hengerfej le. Úgy vettem észre, hogy mivel nagyon komolyan veszik a racét, szeretnének tiszta vízet önteni a pohárba Talán Zoli megerősít, ő aztán kapja az ötlet dózisokat rendesen Mi meg matolcsi dózist
A többség a szabályváltozástól reméli az előrébbkerülést, pedig csak azzal kéne gyorsabban menni amijük van. De igazán érdekes, és mulatságos.
semmi csak jó erösen fog rezonálni, lessz még gondod a réses dugattyuval nem minden bokorba terem, ha azt elkarburálod akko annyi . hozd magaddal a tartalék hengereket.
te zoli nem viszitek tulzásba a dolgot a cimconon? nem vb-n indultok.
Die voraussichtlichen Termine 2013:
(alle Freitag bis Sonntag)
Pannoniaring / Ungarn 3. - 5. Mai
Slovakiaring/ Slowakei 19. - 21. Juli
Rijeka / Kroatien 27. - 29. September
mit Endurancelauf
Lan ka(d)t :)
Akkó mivan ha az egyik henger 250, a másik 350 ?
A millyen kat.?
Én abba ( egy svéd zenekar) menek,amelik hengert ocobb lössz megreszelni 250-350 !? Ha nyerek a lottérián mindkettőt és ahol többen mennek!?
De az MZ is képben la...
Ha meg elmelegzik, jöhet velem botanikázni
Hát akkó szereld le az egyiket, dupla nyerő: kisebb rugózatlan tömeg + kevesebbet fogol fékezni hogy ne melegedjen el
Szééép! Te is lelépsz Én maradok vén genya egyedül classic 1-be! ? a húsz évesekkel Mondják majd nekem, hogy na, tata húzzon már odébb Remélem Petro marad, mert akkor tényleg...
hé hé vigyázzunk azzal az idősözéssel kérem
Mé két tárcsával mentél? Ki látta? Csak Sajben meg ne tudja Majd a rólad készült képeket át pohotoshop-ozom, hogy csak egynek tünjön Amúgy ha lesz megbeszélés megint fel lehet vetni, hogy maradjon így ahogy van.Engem nem zavar, persze a többség dönt. Eleinte úgy volt, hogy hátúl fékdob legyen, de jeleztem, hogy csak lehessen tárcsa is. Így Petrónak sem kellett leszerelni. Meg classic 2- be az idős versenyzők mennek... Mit akarsz te ott?
Rajtad a szemünk!Az előző kérdésedre:lehet,hogy átmegyek classic kettőbe,a kiírás szerint nem mehetek két tárcsával az egyben,már kaptam visszajelzéseket,nem mindenkinek tetszik.A mezőny meg úgy is ugyanaz.
Kitalálunk erre azé valamit, hogy ne így legyen Télen kiolvasom a motorversenyzés mesterfokont és végetek van! Viszem a versenyekre is a könyvet a tankra ragasztva és ha valamit elfelejtek majd a boxból mutatják a táblán, hogy mit csináljak, hanyadik oldal stb.
Sanyi,tudjuk a titkodat!Majd mikor a hetedik-nyolcadik körben elkezd szivatni a gumid,akkor támadunk.Józsi balról ijeszt,én meg jobbról féktávon kilököm könyökkel a fékkart az ujjaid alól.Mész legelni a vaddohányba!
Áruló! Megyek ezé én is a hómarómmal tréningöli + szoba bicaj. Nehogy elkapjon a Mogyi Peti jövőre + Te is