Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem van gyariasabb küllőskerèkkel
Éppen ezért kértem, hogy tegyen egy induló ajánlatot, hogy mire gondolt.
ha nem komoly az ajánlat nem kell ajánlatot tenni én legalábbis így vagyok vele néha én sem tudom mi menyit érhet.
látom készül az otto motorja
A vevő, akkor lesz komoly, ha az ajánlat is az.
A "van valamim, nem tudod miylen de mondjál rá árat" ez nem annyira nevezhető komolyanvehető ajánlatnak.

Illetve de, csak akkor én mondjuk azt mondom 20 ezer, mert annyért vettem már kis rd blokkot.
De gondolom nem ennyite szeretne kapni érte...
Üdv! Engem érdekelne ez+az, elérhetőséget ide kérnék:cibor33@citromail.hu
kár volt kirakni itt komoly vevőt nem találsz.
A jó cuccokat kiveti magából
Legáb lenne raja pár dolog ami működik D:)
Emzé-be nem jók?
Eladó alkatrészek
5000ft
Csak a játék kedvéért:
Honann kívánod indítani a "licitet?
Helló mindenki,
Régen volt egy YAMAHA RD 125-öm léghűtéses 2 hengeres.
Megmaradt a blokk belőle,kb 18éve egy dobozban van darabokban.
Táboriék újították fel,fúrás,dugó,gyűrű,hajtókarok,skf csapágyak stb.,
de nem lett összerakva.
Ha valakit érdekel,a legkedvezőbb ajánlatért megválnék tőle!
Áhh,az olyan zetoristáknak mint te,nincs szemük a szépre..
Egyre, csak ekéken, meg boronákon élvezkedtek, ahelyett, hogy végre vennátok eggy rendes motrot.
De nem, nektek csak az őszi méjjszántás jár a zeszetekben, meg, hogy hogy gyün ki a trágyábú
Erre a verdára tényleg csak azt lehet reagálni: Súlyosbítva azt ami már amúgy is...
Gondolom ismered Merényi mester munkásságát
Nem gáz Főni. Ahogy a Zolinak jó, nekem is. Majd finomítok rajta. Amúgy meg csak ha megy vele az ember akkor lehet igazán ráérezni, hogy jó-e. A 200-as nál rosszabb nem lehet. Attisnál olyan jónak tünt a padon, aztán első versenytől kezdve combgörcsöt kaptam. a lábtartó állástól. Magne B6 -al tudtam csak a racékat végig csinálni. Télen csinálok új üléspoziciót arra is.
hát ma ráültettem az mzolit a lábtartó véget igen ortopéd helyre fog kerülni még most aggyalok milyen váltókart teszek rá. az eredeti farokidomot ha elöre teszem tiszta gnom lessz az egész
nagyon nem gond mert kivehetö a hüvely,jobb lenne ha egyforma lenne , de dugó csak kintröl lessz az meg huzos
Teccik.
Egyhengeres, faja.
ezen a tipuson nem ez a tank volt,de mit akarsz vele
A két falsni,ami a maestrotól van, jó marcikának! mondtam ha szereznek r5-ét, elbartelozhatjuk...
http://www.ebay.com/itm/72-yam...
Lassan de bizonytalanul reszelgetem! A gond az hogy az egyik dugó 0.25-ös,a másik 0.75.
Főci alkatrészek még sehol de a 250-est is kéne újítani mert gatya...
Sz@rrá büntettek szeptemberben,mert sietni kellett, mint mindég...azt nyögöm! (hatjegyű)