Ne is mondd. Végre sikerült vágnom a pénzkupacban egy ösvényt az asztalomig, de ahogy elkezdtem volna számolni meghozták a tegnapi bevételt és újra beomlott mögöttem. Most el vagyok zárva a külvilágtól. A 20 ezres tápértéke meg elenyésző, simán elképzelhető hogy ez az utolsó mailem, mindenkinek sikeres hupákolást jövőre.
az a hátsó kanyar pont ideális lessz,ha a fögeconak ott ha beszitál,akkor felszáll mint egy balon, ezért kötelezö felszerelés lessz a siklóernyő fia homolog
mert jó hecc lenne,bár mostanság mentem 1 pár métert 4ütemü kertiszivattyuval 250bandittal. Meglepöen jó volt vele menni,csak sokalottam hogy 8000-nél csak 80hajlandó menni,de a váltó kiosztás jó rövid kellet kapcsolgatni rajta rendesen. Tettszet,
nem ugy jön a nyomaték mint az rd n 7000 oszt kapaszkodj mint a hullámvasuton lefelé, olyan jó lájtos volt.
Lecsóbá, nem akarnálak bacogatni, de asszontad tegnap meglássuk mi van a Zsámbékkal. Kurva jót lehetne ott fogoócskázni, ráadásul még közel is van (nekem legalább is), el lettünk hajtva anyánkba, vagy el lettünk hajtva az anyánkba?
hát lehet igazad volna de a történelem másképp alakult,
a szelepeseket elmosta a 2t füstje, azt vége lett az mv agusztának meg a hondának is,még az ováldugosnak is ami a limitett se tudta megfutni a "sufniba összefusizottnöi szabók és nőgyogyászok"
2t-je mellet.
Nem is én lennék, ha nem próbálnám meg überelni. Csak erős idegzetűeknek, nem akartam elhinni mikor megláttam, teljesen egyértelmű honnan nyúlták a dizájnt a beteg állatjai
Usa!
Mire lefut egy fogás karácsony lesz:)
Én szívesen kipróbáznám azé!
akkor kihirdetem a jövő hét végét, és meglátjuk mit szólnak hozzá.
nem ugy jön a nyomaték mint az rd n 7000 oszt kapaszkodj mint a hullámvasuton lefelé, olyan jó lájtos volt.
a szelepeseket elmosta a 2t füstje, azt vége lett az mv agusztának meg a hondának is,még az ováldugosnak is ami a limitett se tudta megfutni a "sufniba összefusizottnöi szabók és nőgyogyászok"
2t-je mellet.
Végül is, tudok rondább motort, mint az etz: Simson Habicht vagy a sperber. Azok tényleg kegyetlenek:)