Pannyonyia-danuvinya motyó az sok volt azé. De totál rozsda kupac. P20 motyót pld. nem is igen láttam. Volt egy vízes 250 RD. Mivel nem voltam még ilyen elit helyen, azé csalódtam. Azt hittem, hogy csilivili szép dolgok vannak. Ennyi rozsdás dolgot nem is láttam még A szép új kormányomat is bebasztam a sarokba. Nem csiszolgatom tovább sose lesz fényes a börzei biznisz kormány.
Voltam életem első börzéjén.... Semmi jó cucc. A puncim is elázott Allig volt eladó, vevő meg pláne. Hogy itthon is elhiggyék, hogy ott voltam gyilok alku utánn vettem vásárfiát: csutka kormányt. Hogy minek, vagy mire azt nem tudom Két óra csiszolás után már nem is tűnik annyira rozsdásnak Gondolkoztam egy ott látott villany borotván is, ami kirakva szakadó esőben a tartójában félig már vízben árasztva várta, hogy haza vigye valaki és otthon a konektorba bedugva élvezze annak minden örömét. Agyrém
Én komolyan mondtam egy összeget látatlanban szerinted a Táboriék
nem gyártottak bele dugattyukat, meg a hajtókarokat régen újra köszörülték és raktak bele erősebb görgöket. Akkor meg nálam is csak a polcon porosodna, vagy pókosodna a palláson, mint nálad.
Vagy te költenél rá még 50-et? A metszést meg haggyuk mert te
vagy a soros.
Helló,
Volt 1 kis időm ránézni...
Ne várjon senki csodát,tényleg több mint 15 éve porosodik a polcon.
Én azért ajánlottam fel,hátha valakinek jól jön alkatrésznek,és ezzel meghosszabodik egy RD élete.Nekem már nincs rá szükségem,rengeteg maradandó élményem maradt utána.Az alkatrészeiből egyébként egy másik motor épült,ezért nincs meg a komplett motorkerékpár.Találtam még egy kábelköteget,szerintem a töltéshez minden része megvan.Két első teló szárat,olajtartályt,levegőszűrő házat.
Nem ezen akarok meggazdagodni!:)
k-zalan@freemail.hu
szerintem nem fog mert túl sok idő telt el ilyenkor az ember bizonytalan jut eszembe lehet hogy a csapágyakat megkérdezem mi pénz rd250-350-lc hez lehet hogy jó még a végén én veszek valamit
1978as
Az elso telot alami barom megörbitette meg felujítaskor a dt 70ccm es airsal hengerjet kapta meg avval meg nem indul be ugyhogy 2 eve áll a mühelyben 0km el a fenyezese teljesen gyari
Tényelg megnáznám egyszer.
Én vettem egy tományt, Bakos Ricsiék meg 2 köbméter csepelt:)
Én egy tökmányt vettem jóűrasítva
nem gyártottak bele dugattyukat, meg a hajtókarokat régen újra köszörülték és raktak bele erősebb görgöket. Akkor meg nálam is csak a polcon porosodna, vagy pókosodna a palláson, mint nálad.
Vagy te költenél rá még 50-et? A metszést meg haggyuk mert te
vagy a soros.
Volt 1 kis időm ránézni...
Ne várjon senki csodát,tényleg több mint 15 éve porosodik a polcon.
Én azért ajánlottam fel,hátha valakinek jól jön alkatrésznek,és ezzel meghosszabodik egy RD élete.Nekem már nincs rá szükségem,rengeteg maradandó élményem maradt utána.Az alkatrészeiből egyébként egy másik motor épült,ezért nincs meg a komplett motorkerékpár.Találtam még egy kábelköteget,szerintem a töltéshez minden része megvan.Két első teló szárat,olajtartályt,levegőszűrő házat.
Nem ezen akarok meggazdagodni!:)
k-zalan@freemail.hu
http://kapuvar.olx.hu/funyiro-...
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Az elso telot alami barom megörbitette meg felujítaskor a dt 70ccm es airsal hengerjet kapta meg avval meg nem indul be ugyhogy 2 eve áll a mühelyben 0km el a fenyezese teljesen gyari
Azt egyszer elmennék megnézni ha lehet.