SR500 1978-tól
XT500 1975-től
Az szerintem egész old, de lehetne 30 évvel öregebb is, mert 0víz / 1henger / 2szelep
FZ250 1985-től
FZR250 1987(86?)-tól
Az meg nem annyira old, meg különben is 1/4/4
Csak ennyi a különbség.
Végül is az 9 1/2-es blokkját is tuti be lehet valahogy pajszerolni a 3 1/2 vázába, vagy Panigale-t a TT vázba, csak hát...
De ne vegyétek magatokra, csak már annyiszor végignéztük ezeket a videokat és tényleg nem hiszitek el, hogy nulla eszmei értéke van egy ilyen hajánál fogva előrángatott replikának. Szerintem.
'szt mi lenne az? Tárcsát cserélni a kisflexben? Ugyanmá Gyuribá ha jól számolom ötödik éve hallgatjuk hogy ezen a télen éppen miért nem lesz megcsinálva a Quasimodo. A vége az lesz hogy ezt blokkot is meg kell majd vennem, így kendnek lesz permanens alibije
Má hóóógyne férne be. Különben is minél többet kell kivágni abból a vázból annál jobb. Igazi japán széria fostartály. Majd teszek fel drágám ha össze tudok végre futni Péterbával.
Tomi,szerinted belefér,a vázba, vágás nélkül?Még nem láttam ilyen blokkot élőben.Amúgy meg ,,fizeccségül"tegyél fel on boardot a gyarmati másodikról!Szitálósat,beszarósat!Csak hogy tanuljunk,hogy is kell ezt megoldani!
Szia Sanyi !Talán idén kész lesz a blokk,tavaszig meg a kipuff.Amúgy meg nem haladtam az MZ-vel úgy ahogy akartam,meg aztán a feleségem szerint azon a hétvégén pont nem is nagyon lett volna kedvem motorozni .
XT500 1975-től
Az szerintem egész old, de lehetne 30 évvel öregebb is, mert 0víz / 1henger / 2szelep
FZ250 1985-től
FZR250 1987(86?)-tól
Az meg nem annyira old, meg különben is 1/4/4
Csak ennyi a különbség.
Végül is az 9 1/2-es blokkját is tuti be lehet valahogy pajszerolni a 3 1/2 vázába, vagy Panigale-t a TT vázba, csak hát...
De ne vegyétek magatokra, csak már annyiszor végignéztük ezeket a videokat és tényleg nem hiszitek el, hogy nulla eszmei értéke van egy ilyen hajánál fogva előrángatott replikának. Szerintem.
ez a spa kb olyan szintü mint itthon a aspeedvay pálya kb.
http://www.youtube.com/watch?f...
http://youtu.be/hydY978gDNI