Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

SR500 1978-tól
XT500 1975-től
Az szerintem egész old, de lehetne 30 évvel öregebb is, mert 0víz / 1henger / 2szelep

FZ250 1985-től
FZR250 1987(86?)-tól
Az meg nem annyira old, meg különben is 1/4/4

Csak ennyi a különbség.

Végül is az 9 1/2-es blokkját is tuti be lehet valahogy pajszerolni a 3 1/2 vázába, vagy Panigale-t a TT vázba, csak hát...

De ne vegyétek magatokra, csak már annyiszor végignéztük ezeket a videokat és tényleg nem hiszitek el, hogy nulla eszmei értéke van egy ilyen hajánál fogva előrángatott replikának. Szerintem.
ezt is tedd be you tube ycrt@ spa bikers classik 2010 jos schugerrs.
ez a spa kb olyan szintü mint itthon a aspeedvay pálya kb.
na ezt probáltam
a piktor féle motor? mitöl old
hát az biztos nemn old ,mert nálunk csak classik van, komolyab helyeken mint kecsoring szokott menni, de szép meg ennek a hangja is kivételesen.
Namost akkor az mitöl is oldtimer?
ez 250fz de lehet fzr is
Ugye nem mondtad komolyan Gyarmaton, hogy felmész classic 2-be jövőre?
ebben a traktor yamahában milyen fajta blokk figyel?valami fz vagy fzr 500?
A gömbfejcserédet vállalom,infulzióba frissen lefőtt szilva pálinka lesz.
lehet a télen gömbfej csere lessz,az fontosabb, eláll még 5 évet,a többi között.
'szt mi lenne az? Tárcsát cserélni a kisflexben? Ugyanmá Gyuribá ha jól számolom ötödik éve hallgatjuk hogy ezen a télen éppen miért nem lesz megcsinálva a Quasimodo. A vége az lesz hogy ezt blokkot is meg kell majd vennem, így kendnek lesz permanens alibije
minden megvan hozzá ,de most tul sok munka lenne vele
Tegyé bé nedves motrot! Oszt jaó lössz!
http://youtu.be/hydY978gDNI
Má hóóógyne férne be. Különben is minél többet kell kivágni abból a vázból annál jobb. Igazi japán széria fostartály. Majd teszek fel drágám ha össze tudok végre futni Péterbával.
Benne van a para pedig. Szegénykém mindent megpróbál egy jó fotóért,így elfoglalja magát.
Ehhez képes úgy láttam, az etcsment jól érezte magát.
Tomi,szerinted belefér,a vázba, vágás nélkül?Még nem láttam ilyen blokkot élőben.Amúgy meg ,,fizeccségül"tegyél fel on boardot a gyarmati másodikról!Szitálósat,beszarósat!Csak hogy tanuljunk,hogy is kell ezt megoldani!
Bizony-bizony A vezetőség ha egyszer dönt, akkor dönt. Én a kétórást már csak elcsukló hangon mertem bejelenteni.
Szia Sanyi !Talán idén kész lesz a blokk,tavaszig meg a kipuff.Amúgy meg nem haladtam az MZ-vel úgy ahogy akartam,meg aztán a feleségem szerint azon a hétvégén pont nem is nagyon lett volna kedvem motorozni .
Tavaszra meg lesz a hengerenként 50, bármibe fogadnék, csak hát úriember biztosra nem szokott
Aztat monnyad má meg hogyé a méz. Öcsisajt nem volt hajlandó kibökni. RD-be meg tegyünk traktor blokkot. Muszáj.