Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

már a pannoniák között, bár a dani a yamahások elött szokott végezni de nem mindegyik elött.
jani a tkrj nem is olyan rossz mint mondád,csak a puszta tapasztalatbol mondom és fele pénz mint a prox.
mivel még a dugó is csak 14 szemben a 25e proxal,igy azt épitem be a 350-be 250 be és nem igen akad meg,mert jól van karburálva
azmellet 10 fölé forgatok, de még nem törött el 1-se. az eredeti dugonál már volt repedt a kezembe, tehát nem rosszab mint az eredeti.
Ha igaz amit ír (75/06) akkor ez rendőrségi moci volt. Tehát nem lux, és nem így nézett ki gyárilag!
Ami igazán érték rajta az a két henger, ha valóban eredeti, azt max 200 körülre saccolom, meg talán a hátsó gátlók. Lehet szép és igényes munka, de aki olyet magának csinál az nem adja el semennyiért.
A TKRJ hajtókarok meg olcsó szemetek, gondolom Gyöngyösön rakták bele olcsó pénzért, azok a hatalmas rusnya kocka karbik meg főleg nem illenek a képbe...
Kb fele ennyiből ki hozhatod magadnak a Wittman f.tengelyekkel, és akkor tudod mit raktál bele...
azért sokba van egy ilyen ha ezek az alkkel van szerelve de ebből már egy jó kis pályagépet is lehetne csinálni
Ja, csak most látom az árát
Azért a viccnek is van határa ...
Elé rakott egy egyest
P12 sárga volt, asszem még Gyuribá mesélte régebben ezt.
citrom sárga igen export de narancs biztos?
Volt gyárilag "P12 sárga" 21-es, ha jól rémlik 74 körül.
Ahogy nézem valóban a gyári alu hengerre hajaz ami ezen van, gondolom kisebb vagyonért adhatja ...
De szerintem a TKRJ hajtókar nagyon nem illik bele a képbe
uraim egy kis erkölcsi támaszra lenne szükségem a képen látható p21 létezett e ebbe a színbe gyárilag a p12 igen az volt nekem is az árat ne is firtassuk.http://www.kepesmotor.hu/panno...
Heló, Lenne valakinek Yamaha RD125 YPVS-hez Km spirál?vagy hol találok milyen oldalon?
20 év nincs csak 10, de az rd 1idős a p20-al,csak a fejlesztések és lehetőségek mások voltak.
csak egyetérteni tudok zoli ur már a daroczys versenyzők vonatkozásában!
meg van köztük 20 év technikai külöbség,a 20asoknak yds 2 meg 3 al kéne egy kategoriában mennie.
máá nem sokáig! viccet fére.ismerem a huszas határait,reálisan nézem a dolgokat,az gyorsabb amelyiken gyorsabb pilota ül. ez nekem is csak játék.
köszönöm! a főnőkőm beszámolta valamibe,elöször elakarta adni a németeknek,aztán nem kellett nekik.rendbe kelett volna hoznom.montam, inkább megveszem sporolok neked egy csomo pézet....
Ha Daróczys versenyző fog vele menni, szerintem haladni fog:)
belül minden, kérdés a blokkfelfogatás, de lehet az is ugyanaz
már nem is jó 2 tárcsa nem mehet csak cl2-be
mit mondjak?meggyőzőnek tünik a többi a pályán derül ki ha odaállitjuk a többi mellé
Ez 1 kicsit gyorsabb mint a race motorod
nézd joci csináltak belöle 27 le ist,de rém egyszerü
,
megméred a kipp nyakat belül ha 26mm akkor kiveszed a stucnit és 59 le,kicsik a japok de nem hülyék. Látom te leszel a legnagyobb vizes rd bontó.A hengerben nincs váltózás, az egyforma
GYuribátol kérdezném, 85 ös 350 ypvs osztrák,fojtott-e?alv szám:31k055833
Öregdiónak vélemény?
Hello!

YPVS rd 350 és a yamaha banshee 350 blokkja mennyire kompatipilis?
40