Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Impala.
Impala vagy semmi.
Bammeg hát 2óra után elszakadt a gázbowden, és a Gabit nem engedte indulni a coffos mert még nem volt 18éves. De a membránok
megvannak 40ért, és a Nagyobbik fiam is indul jövőre megvolt a beavatás szombaton jól ment, na még egy Szabó lesz.
Lefordítom: vagy nyugodt motrozás vagy édes szívás.Te tudod?!
Hát gyere!
na ez a beszéd gondolom mint az angol uraknál az első pár betü ugysem számit/semmi/
Ha már motorozni nem tudok, legalább erős legyen a verda
Rég hallottam felőled Hogy áll az elkanászodott füves regulázó tunyingod? 2 órásra nem jöttél, pedig vártunk. Cagiva sem jött. Pedig úgy el akartunk verni kicsiDióval benneteket Sújcsökkentésből még az indexet is leszedtem nehogy elkapjál minket.
Jobban jártál, hogy nem mentem.Holnap rendezzük,már be van pakolva!
Vagy semmi, vagy P20.
Apa kezdődik.:)
24,76 paci egy hengerre 200-as két hengerrel tudja Bár ha Zoli reszelője megszalad....
szia laci ur!áll még ez a dissouz dolog ?a héten megyek felétek valamikor ha minden jól megy
Pedig: Ígéret szép szó ........... Vészes szintre süllyedt az édességállomány.
bocs a kiváncsiért miért kettő:vagy motor vagy motor vagy mi?
Az ovibálok naggyon veszélyesek,az óvónénikről ne is beszéljünk...

Én is elkezdtem mosogatni a mosatlant...
Pedig faján van megcsinálva, nem csináltak padkákat, ehte versenypálya a kölső kör.
2 választásom van.
mivel indulsz?
kép lemaradt
Holnap megtudjuk.
gondolod odaengednek ennyi örült motorost?
Azt a betörő!
Fantázia beindul? Zsámbéki tanpálya. Most nyílt.
Jaj,én örülök a legjobban hogy itt vagyok,pénteken óvodai bálban voltunk az asszonnyal,azt gondoltam,szelíd buli lesz,de szombat hajnalban még sikerült beneveznem egy pálinkaivó versenyre,(amin neveztek az óvónők is.)Vesztettem.Ma délben már kimerészkedtem az utcára.