Nyár közepén meg könyörögni fognak hogy húzzámáapicsába vissza motorozni, mer tök hülye vagy mióta otthon ülsz (meg a távirányítót is állandóan stoppolod).
Eredetileg ahhoz csatlakoztál, hogy kérsz oylat amit Péterbának csináltam (nyáron :)
Szóvl, mostan beállítottam a gépet rá ha kell , most meg tudom csinálnia 8-10 darabot.
Ez az elapjárati fuvi alatt lakozó kehelycsöves istenvreés a lehetetlen emelkedésű menettel
Marad a blokk, mert ilyen kibaszottul még soha nem ment. Csak valami szopat, azt kell kiküszöbölni.
Aztán hogy mi lesz jövőre... én mennék... talán... de amit a család átélt, azt nem kívánom senkinek. És ők most könyörögnek, hogy fejezzem be....
Sajna nem nulla vót az, hanem masszív mínusz. Blokk reccs, teló hello, idomok annyi, bukó KO, ruha patina stb. de erre mind ott van a mászterkárd, viszont emberrünk egója ugyebár unbecálbár, ahogy a művelt skót mondaná.
Tehát szerinted is bunda az egész? Én nem mertem felhozni, de nagyon gyanús az egész ügy. TB szédelgők, fújjj.
Még szerencse hogy nem tuttam befizetni az ehavit, majd írok tündérország királyának, ilyen alibi sérülésekér nem fizetek sápot. Tessék látványosakat esni, vér, agyvelő, olaj mindenféle pocsoia legyen ám mint Rijekában
Amúgy meg jobbulást mind a két háccsókerék artistának.
Ja, meg a kisdijót is, követési távolság be nem tartása, keményre fújt gumival gazolás, meg miegymás. Különben is ződ a motorja váza, eleve nem indulhatott volna
Hát borzasztó, hogy eddig nem látták...Így már öt csigolyád sérült? Csak doki kezébe ne kerüljön az ember. Talán nem is lenne szabad mozogni ezzel a sérüléssel, el ne mozduljon.
Gyártok most 20 iylen kehelycsöves nemtommit, utána a mkuni főlikak jönnek, később lehet másról is szó eseglet.
Nyár közepén meg könyörögni fognak hogy húzzámáapicsába vissza motorozni, mer tök hülye vagy mióta otthon ülsz (meg a távirányítót is állandóan stoppolod).
Szóvl, mostan beállítottam a gépet rá ha kell , most meg tudom csinálnia 8-10 darabot.
Ez az elapjárati fuvi alatt lakozó kehelycsöves istenvreés a lehetetlen emelkedésű menettel
Ilyesmi mint ez.
http://italmondo.hu/shop/36-uz...
(csak én nem ennyiért adom hihi:)
Aztán hogy mi lesz jövőre... én mennék... talán... de amit a család átélt, azt nem kívánom senkinek. És ők most könyörögnek, hogy fejezzem be....
http://youtu.be/BCDR29X5A6c
Szépet firkált az hombre...
Ez melik race vót,a 0 pontos Dukattis?
Még szerencse hogy nem tuttam befizetni az ehavit, majd írok tündérország királyának, ilyen alibi sérülésekér nem fizetek sápot. Tessék látványosakat esni, vér, agyvelő, olaj mindenféle pocsoia legyen ám mint Rijekában
Amúgy meg jobbulást mind a két háccsókerék artistának.
hátvédnek:)
(jobbulást kívánok a birgád nevében)
Mindeki mást lelassított a képen, a Murénát meg fegyorsította.
(meg külömben is öccázas :)
http://youtu.be/teUQiIDK4k4
A honvéd kórházban vannak jó dokik! A " krémet" oda viszik...
Nem vicces az eseted,pereld be a balf@szokat,a picsáb@!
Tegnap még 3 törött csigolyát találtak a dokik, mivel panaszkodtam a fájdalmakra.
Úgy hogy nem vagyok valami jól.