Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

remélem megfelel 1 henger teljesitménye szorozd meg 2 vel,segitsek?
tudod mit ha ennyire nem érdekel akkor megoldom máshogy
na tesó örülök hogy itt vagy merő gonoszságból nem akartam irni hogy dimma rakjon rá vagy 20kg vasat mert nagyon virgonc ez a mi sanyink de ha már igy kihozta a szó......... pet! a héten majd kereslek!
Szar ez a cső.Emel ez eleget?
Hööö! Már 73 kg tiszta izom vagyok
nana 100 hozzászolás volt közel ez ügyben
Dehogy lesznek, föld hüyleség.
már nézen hová fér el a 30 kg olom mert a simsonosok is ki lesznek sulyozva mint a F1 autok a gabi meg 30kg-mal nehezebb mint te.
de hisz ültél már rajta valamikor, látod kihagytad a 2 órást is, mert mindég a töködet áztatod.
már akkorák mint egy bernázhegyi ,nem ajánlom senkinek a padlás turát
Majd cserélek veletek. Tiétek olyan füves féle
vazza van eladó membránod?
Ez a vázfesték még a Vöröscsepelből van ugye?
én már óvom is kifelé nem szabályos a váz szine szigetmikire felmegyek valszeg 29-én,meg tudnám nézni a pókjaidat esetleg............
lassan de készülgetek tavaszra meg is lesz
persze jó lesz köszi
40.es fúróval tudom kibökni, ha nagyon felszívom magam akkor megpróbálok csinálni egy párat harmincasal is.

Péterbának így alapfúrtan csináltam, gonodlom neked is elég így, utána oda dörzsölöd ahova akarod.
Péter !
Visszajöttek a szivatók a címzett ismeretlen szöveggel!Valamit elcímeztem!
Kérhetnék egy válasz az emailre!
köszönöm!
GyA
na gyorsan szét robbantottam egy karbit nehogy lemaradjak valamiről és tényleg van az általam alapjárati fuvóka alatt egy ilyen kehelycsöves izé megmondja valaki hogy ki kivel van?én az e fölött levő fuvókákat furtam fel azért akartam másikat és ez dellorto phbh28 karbi.ha jó hozzá amit csinálsz zoli kérek én is egy sort aztán majd beszélünk a többiről is köszi dio
Már látom az alagút (rézpálcika) végét:)
alapvetően a tieidet csinálom, csak egy beálílásból célszerű mindenkiét elkövetni.
Akkor már kész lesz az enyém is?
Mister Genya Meséi!
A Komárom nekem is jót tett a lábamnak, le akarták vágni de kinőtt újból. Jövő hét végén ott leszünk a Smitt Lacival. Tudok egy jó Classic 1es vályog kocsmát a tuloldalon.