Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló!

Szerinted mennyit érhet hibátlan állapotú 99-es GSXR (SRAD) hengersor-dugóval és hajtókarokkal?
Van hozzá komplett kuplung is, valami 2 ezer km lehet benne.
Pöcs se tudja... Olyan nagy csodát nem éreztem, hogy jaj Talán semmi.... Bár lehet ha még egy hengere lenne talán azt észrevenném.
ez ok köszi de milyen lett bevált nyomaték korábban előjön?
Attisrace.
Azt találtam ki, hogy lehet, kényelmesebb motorral kellene túráznom. A DL650 tetszene, de a vásárláshoz előbb el kéne adnom a VF1000R-emet.
Nem mai darab, mostoha gazdái is voltak előzőleg, de sokat foglalkoztam vele, évi 10-12000 kilométert teljesít a mai napig is.
Szóval, ha valakinek megmozgatja a fantáziáját, jelezze.
5 kilót képzelek, és alkatrészben kishíján egy másik motort adok mellé.
meistró! a mútkó elfelejtettem meg kérdezni említettél klevár membránt tettél a motorodba azt milyen úton módon szerezted engem érdekelne 350-lc hez.
hátőő mostanában nem.
Holnap uygan en annyira alkalmas, mert vidékre megyek, de utána jól feladom.
Köszönöm
Franszia (+2 olasz hozzácsapódott)
Ne logjon a suberja.

az a gs ktm ed hogy nez ki?
Megtaláltam!Szép,sérülésmentes,sajnos nincs teljesen egyben(egy dobozban van 20 másik bontottal) a hétvégén összelegózom,hogy minden része meg van-e.
Egy cimbimet érdekelné ilyen moci. Igaz alkatrésznek. akár papírusz nélkül. Motorja mukodjon. Mi forint?
üdv otto! megyek börzére,felviszem akipukat is!
megvan még?
szia Zoli tényleg eltörött az esztergakésed?
Technik legot kaptál szülinapra?
Mi is az új játékszer?Megint egy olasz?
Cááááá:)
Zsolimoto
valoban
Igen,ha jól emlékszem még megvan.Ha holnap időben érek haza előtúrom.Látom szereted a '70-es években gyártott sportos kismocikat is.
Ok,koszonom.19 es bing karbid van?
Nagyon szépen köszönöm,előre is a segítséged!
A becsületes nevem Józsi(tudom,hogy nem túl menő). Ismerem a típust amit keresel,régen volt pár darabom.Jelenleg talán egy karbim van ehhez(6,25Le). Egyre ritkábban futok bele ezekbe is.Ha gondolod szívesen szólok ha találok egyet!Általában 5-10 ezer Ft között szoktam hozzájutni ilyenekhez.
Helló!Az Rd ma volt eredetvizsgán,meg műszakin holnap csinálom a papírjait,úgyhogy már késő... Ha a vf 500 cuccok kellenek,akkor jöhetsz!
valakinek rd 350 4lo alkatrésze ha van djacer@freemail.hu köszi srácok