Gondolom megcerélted már a pipákat próbából...
(ha mégsem akkor tedde mg:) ha átmegy a hiba a másik hengerre, akkor gyula, ha marad szar uygn az a henger akkor leglább tudod hogy a vellany kb működik.
Ugyan ezt el lehet játszani a karbival is.
HA marad a hiba, akkor valami mechanikus gond lesz, ha átmegy akkor nyilván karbi gond.
Nem keverted össze az úszó házakat? Én is jártam már így. Nem akar elindulni, az egyik fele sokat kap, a másik keveset. Persze lehet bármi más is, de azért nézd meg.
Üdv
elkészült a mito 350ypvs de vanegy kis bibi benne
minden csont új benne de a jobb henger nem akar rendesen jarni hol beindul hol nem gyertya csere volt at tettem ide oda de a jobb nem indul karbu egyforma beallitas de semmi
a rezokat en csinaltam rà elvileg egyforma max 1 2 mm elteres de atol meg menni kellene neki valami tipp ? Elöre is köszönöm
Nálunk ez úgy volt, hogy az strigulázott, aki éppen nem ment.
ebből kifolyólag egyszercsak rám került a sor.
Ültünk Vida Bálinttal, aki a velünk meccsben lévő motort strigulázta.
Eccercsak aszonyga:
"-Zolibazmeg, húzd már be,elment előttünk Gyuri
-Jaaa, tlleg, köszcsi"
Íeltelt pár kör, ránéz a papíromra és elkezd röhögni, hogy ugyan a két motor körön belül van, de nekem kevesebb strigulám van, mert roszul csinálom:)
Aki előttem elkezdte, hőzott 4 strigulát és az ötödik körnél áthúzta.
Én meg lestriguláztam az 5 kört és áthúztam....
Kijavítottuk a lapomat:)
Korábban előre nyomtatottlapokvoltak csak mst nem készültek el, de az iylesmit helre lehet ütni, a nagyon fals eredmény hamar kiugrik.
Következő versenyre amikor szerződtetünk Téged, hogy húzogassad egy két felest lehúzatok veled a helyi kricsniben, hogy duplán lássál és írjál amikor húzogatod...a strigulákat Csak jó csapat voltunk mi azért, na feles nélkül is.
teljes felelősségem tudatában kijelentem hogy jól striguláztam,talán a benzines magánszámnál hagytam ki egy kört egyébként sem erről szólt a dolog 26 kör az majdnem ugyanannyi perc ahhoz azért gyorsan kellett menni
Semmi gond! Jó buli volt. Nekünk azt mondták abszolút másodikok vagyunk. Én csak BRC-t láttam, hogy megelőz minket viszont szimós vagy bárki mást nem. 5 kört adtunk a legjobb szimósnak tudtommal. De lehet, hogy nem vettük észre, hogy KisDió kapott 26 kört
Jövőre majd nem csapaton belül számolunk vagy 20 körönként mindenki ír egy időt. Így rajtaütés szerűen váltástól váltásig más is számolhatja majd egy csapat körét. Ha egy ilyen etapban 5%-nál nagyobb az eltérés a csapat kizárásra kerül. Sajnálatos, hogy ilyesmit kell bevezetni már a KMK-n is, de ez már a 2. eset.
:) Remegett a keze a körszámlálójának Néha négyet húzott 151, körön keresztül 47-et menni, plussz a csapat társa is tudja ezt.....:) + vezető csere és tankolás..Idén a legjobb idő ezen a pályán Winkler Ádám 48.772 egyszer....egy körön.... Majd Dióval megnézzük a belső kameráinkat. Tényleg csak kiváncsiságból. Gratula mindenkinek.
Nyilván elírás történt, mert 47-es átlagidő kell 151 körhöz, 2 óra alatt. Tőlünk Roli nem volt gyorsabb, sőt Robi és én is elmentünk mellette. A csapattársának van 26 körrel több... De nem akarok belemenni találgatásokba, főleg nem gyanúsítgatásokba. A speciált szemmel láthatóan is ők nyerték. Márciusra majd kitalálunk valamit, ezek kiküszöbölésére.
Te Old Dió! Jól húzogattad a strigulákat? Állítólag egy simsony 151 kört ment Mi 125-öt? Biztos? Lehet, hogy a nagy versenylázban nem vettem volna észre, hogy egy csávósrác agyba főbe lekörőz Én nem emlékszem.... De ha ez igaz, KisDIó kiiiivaaaannnn RÚÚÚÚGGGGVVVVAAAA Biztos ő kapott ennyi kört, csak nem merte bevallani Vagy estleg a szimszonyos körszámlálójának remegett a keze és egy helyett négyeket húzott
nem bacogatásképpen irtam sanyi,jó volt ez a kis bandázás és tudod mit tavaszra is megyünk és lehet mi visszük a motort és te leszel a vendégpilóta a benzint meg majd én felügyelem.........
(ha mégsem akkor tedde mg:) ha átmegy a hiba a másik hengerre, akkor gyula, ha marad szar uygn az a henger akkor leglább tudod hogy a vellany kb működik.
Ugyan ezt el lehet játszani a karbival is.
HA marad a hiba, akkor valami mechanikus gond lesz, ha átmegy akkor nyilván karbi gond.