Öt évet öregedtem azonnal Csak ismerős volt Gyarmatról a rángatás durrogás. Amikor benéztem a tankba azért reménykedtem, hogy csak nyál gáz van Modjuk, ha gyorsabban tolod nem vesztünk két kört BRC- hez képest Mennyé gyúrni
biztos igy van mert volt mikor a célegyenes végére elkezdett volna forogni csak akkorra vissza kellett engedni a gázt én már rémeket láttam mikor sanyi belassult törött gyürü ragadás stb erre mondja barátunk hogy izé lehet keveset tankolt bele és talán kifogyott.......
Én annyira rohogtem, amikor SAnyi motorjából kifogyott a benzin...
Majd ezt követően felmentem, az én csapatommal,és úgy 15 perc mulva látom, hogy nagyon integetnek, és nagyon benzineskanna van náluk is:)
Ki kellett valamit találni,ami nem lehet verseny, vagy race, vagy iylesmi, de ugyanakkor könnyen megjegyezhetőnek is kell lennie, így találtuk (tam D:) ki a: Kellemes Motorozás KAkucson rovidítést.
De bármi egyéb értelmezás is megfelel a KMK-ra, lényeg, hogy ércsük, hogy kétórás izé:)
Jól működött a két Dió! Ja! és diótörés sem volt! Érdemes a közelembe lenni látod! Itt nincsen ragya! Az a kis füben tologatás + az az extra 2 kör....úgyan
a menés az tulzás inkább mondjuk azt hogy kisérleti stádiumban van még a gép sanyi köszi a lehetőséget még egyszer egyébként én voltam a legfontosabb ember,mert ha nem strigulázom a köröket motorozhattatok volna estig ugyanis befogtak körszámlálónak:két óra alatt három pilótacserével meg a khmmm benzinproblémával 125-ször ment körbe a kis rd
Majd ezt követően felmentem, az én csapatommal,és úgy 15 perc mulva látom, hogy nagyon integetnek, és nagyon benzineskanna van náluk is:)
De bármi egyéb értelmezás is megfelel a KMK-ra, lényeg, hogy ércsük, hogy kétórás izé:)
Pedróza - Györkös Gabika fél P20-al mentek?
http://youtu.be/poO8VwKbQ_w
22.35 16.GUYLA MARSZOVSKY
18. JANOS DRAPAL