Én? Hogy a repedt herébe mondtam volna ilyenet? Fingom sincs mi van benne, de nem is igazán érdekel, hiba nagy a köcsög ha nem kap levegőt. Vegyünk például engem, mindkét állítás igaz rám, nem is futom 10 alatt a 100m-t
Maradjunk a tényeknél: gyorsul. Hogy mitől aztat nem tudjuk, simán lehet az is hogy létezik olyan öccázas ami így tol, nem ismerem ezeket a kövületeket. Nem hiszem hogy óvásveszély miatt csomagolt volna össze a Piki
Na és ha ocsmány az már baj, attól még engemet is szeretöl. Vagy má nem is?
Pontosan. Amiről nem tudunk biztosat, arról ne nyilatkozzunk kérem. Köztudott hogy az RD-nek is olyan mély a hangja, hogy az nem lehet 250-es, a 24 órás CB sem lehet 250-es mert azok meg sem mennek így, sötöbö. Enji...
én már pedzettem hogy azért több nyomaték kell abba a hengerbe mint amitt az 500-bol elö lehet venni, meg is jegyezte a piktor.
Bár ez is yamaha ugyanolyan épitőszerkrényes mint az rd hiába van a hengeren 400ccm attol az még lehet 250-is. 660 csak a dugó átmérő változik a cuccokal bár ha máshol is megy elképzelhető az 500 mert kiovnák.
ez igy igaz amennyit elvett a ccm a gabi anyit rátett, az biztos hogy elsödleges szempont volt a megbizhatóság ami be is jött, kivéve azt
az 1 40éves csapágyat.Az biztos hogy lehet a nyomatékon és a fordulaton is feltolni 1 kicsit de most csak a 95 benzinnel megy 100+ hoz lehet még a hfejen égéstéren kompresszion változtattni
csak kérdés megéri e? Ha 2km célegyenesek lennének akkor igen
de a kecsóringre meg a többire kár. Többet ér ha csak törölgetni kell a verdát, mintha állandóan szét lennének boritva.
Ahogy Gyarmaton néztem kicsit megy csak szarabbul vagy pont ugyanúgy mint a cébé (bár szerintem inkább a Gabi kanyarsebessége miatt ment hasonlóan a két vas, ha cserélünk lemaradtam volna egyenesben is). Viszont az SR elég masszívan odavert. Szóval tippem szerint semmi, nyomatéka nem lesz több az RD-nek sehogy se. Vagy amit BRC úr szokott súgni Wittman úrnak: aztán jóóó erőőős kétüteműt tessék csinálni nekik!
Na mindegy, csak úgy fog kiderülni, ha épít valaki egyet és összeeresztjük. De Petrovics úr úgyis ki fog találni valamit, hogy fáj a haja vagy nyakunkon a választások vagy valami hasonlóan szánalmas falmellékit. Márpedig én nem nyúlok jamakkához, még traktorhoz se. Ellenben volt egy olyan vas anno, hogy XL500
hát egy órája biztos nézegetem az sr-xt széria motorjait,500 kubikcentimeternél változatos 27-38 pacit mutogatnak az adatbázisok.a piktoré mekkora hogy ugy megy?mert azt legalább láttam menni egy párszor!vagy homályositsatok fel lécci mint békési buckalakot hogy lehet nem jo müsort nézek?! közben petrovics ur /rejtö után szabadon/meg csak pakolja ide a képeket
Maradjunk a tényeknél: gyorsul. Hogy mitől aztat nem tudjuk, simán lehet az is hogy létezik olyan öccázas ami így tol, nem ismerem ezeket a kövületeket. Nem hiszem hogy óvásveszély miatt csomagolt volna össze a Piki
Na és ha ocsmány az már baj, attól még engemet is szeretöl. Vagy má nem is?