nyitásra odamegyünk, bénázunk 10 ig, 10 kor gó, 12 kor vége
Akkor ismét bénázás míg összeadjuk a lapokon a köröket, kb 13 órakor elemséljük mik volak a lapokon.
zoli ur!egy hozzávetőleges időtervet tudunk prezentálni?tól-ig motorozás mert igy a vasárnap miatt a késő délután már necces,nagyon szervezni kell az utakat!köszi
Beraktam a kevlár lapokat. Tök jó lett Alulról is jól húz és pillanat alatt kiforog. Sokkal eggyenletesebb a gyorsulás. Tréningöltem a szakadó esőben, mert még ilyet nem csináltam sosem lehet tudni alapon
Régebben összeszegeltem magamnak egy D'allara tunyingos XR 600-at. Bammeg,185-öt ment (GPS) , és tolt,mint egy barom ! Parádtól,Mátraházáig csöcsön vótak sokan,sokszor...
+ vót egy XT 600 is de az nem ment jól...
vazze!2009 ota ott vagyunk gyarmaton de ezt benéztem!pedig mentem a szériában a 24h-s ets-sel olyan eső volt hogy nem ment sehova a motor mig vissza nem fuvokáztuk,a csizmákból meg mindenki öntögette a vizet szombaton szorgalmasan. krisz azt hiszem hatodik lett a specben de ez már elég volt az első helyhez az évesben
Persze, reméljük, hogy senki nem csinál ilyet. Reméljük. Amúgy bonyolút megnézni? Le ne bukjak, hogy 400-assal megyek. Bár rád fognám, nálad volt a motor
Alapvető: Gabi kurva szarul megy, mindig feltartja a sárkányfűárust
Nem is kérdés: a CB döglött csak én száhú százalékot kihozok belőle (3 hengerrel is természetesen)
Hótziher: a Frecska csak szimulál, hogy zaklathassa a nővérkéket
Ellenben gyanús: Gyuribá Avensisén elöl más felni van, szerintem ezzel áttételezi le a Toyoda kupa csepeli futamára, ki kéne óvni a picsába
Az említett SR-ről nem tudok nyilatkozni, ilyen motorral sem közúton, sem zárt pályán soha nem találkoztam. Ha esetleg rosszul emlékeznék, akkor viszont a tulajdonosa és közöttem semmiféle rokoni viszony sincs. Ha erre is rosszul emlékeznék, az sem probléma, visszavonom a vallomásomat és Pamela fog képviselni, ébredés előtti és utáni verziókkal fogjuk összezavarni az ügyészt.
Mondom, én azt hittem, hogy nagyobb, mert annyira ment,meg azt is hogy oké.
nyilván nem is volt nagyobb, csak főgecó motra nagyon xar, gabit is csak főtartotta miután fellökte Frecskát D:)
Nemtom, nem feltátlenül tőled hallottam, valaki embertől akire hallgatok, de má látom, hogy nem kellene:) én azt hittem 650nel si lehet menni, csak az másik kategórijja.
Aki csalna a cm3-vel simeán eltiltanám. Nagy kibaszás a másik versenyzővel szemben akiről ing gatya szakad és nem tudja megelőzni ezért. Mondjuk utánna meg még vagizik is , hogy elverte a másikat. Ezért gondolom, nem igazán merné bevállalni ezt a szégyent senki,ha kiderülne, hogy még is varjált a cm3-vel. Szerintem.
akkor a 40 éves csapágy=megbizhatoság?/szabo ur ne vegye föl csak dimmát backurálom /piktor a baleset miatt ment haza szerintem legalábbis közvetlen utána pakolt össze
Akkor ismét bénázás míg összeadjuk a lapokon a köröket, kb 13 órakor elemséljük mik volak a lapokon.
+ vót egy XT 600 is de az nem ment jól...
Valami ilyen?
http://youtu.be/HuKva8GUwBk
Alapvető: Gabi kurva szarul megy, mindig feltartja a sárkányfűárust
Nem is kérdés: a CB döglött csak én száhú százalékot kihozok belőle (3 hengerrel is természetesen)
Hótziher: a Frecska csak szimulál, hogy zaklathassa a nővérkéket
Ellenben gyanús: Gyuribá Avensisén elöl más felni van, szerintem ezzel áttételezi le a Toyoda kupa csepeli futamára, ki kéne óvni a picsába
Az említett SR-ről nem tudok nyilatkozni, ilyen motorral sem közúton, sem zárt pályán soha nem találkoztam. Ha esetleg rosszul emlékeznék, akkor viszont a tulajdonosa és közöttem semmiféle rokoni viszony sincs. Ha erre is rosszul emlékeznék, az sem probléma, visszavonom a vallomásomat és Pamela fog képviselni, ébredés előtti és utáni verziókkal fogjuk összezavarni az ügyészt.
de hát
nyilván nem is volt nagyobb, csak főgecó motra nagyon xar, gabit is csak főtartotta miután fellökte Frecskát D:)