Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pedig olyan barna színe volt. És szerinted lehet újra tekercselni és ha lehet akkor hol?
Miért te nem hozol a morinihez?
D:)
Szerinted. ( azért azt is mondd el neki, hogy sav meg hántoló legyen nála )
Hát hogy a fenébe ne.Legalább lesz végre második ill.harmadik YPVS is a jövő szezonban.Az egyik legjobb választás.Tapasztalatból mondom.
Gyere csak!
Grab the Flag
legalább lesz játszótársa Attilának és Ottónak
Ha mozog, simán megszakad, de nem ég le.
Igen. Classic 3
szerintem már úgy vetem hogy újra volt tekercseltetve és nem volt rendesen rögzítve mozoghatott ettől éghetett le szerintem
Nincs is mit...Ha lenyalják a másik(döglött) vinyómról a fotókat,teszek még fel Csegei + Pócsi MZ-es képeket!
Sziasztok. kérdésem lenne a veterán versenyzőkhöz hogy yamaha rd 350-el 82 évjáratú víz hűtéses motorral indulhatok a 2013-as versenyeken?
A gyújtótekercs MAGÁTÓL nem ég le, mert nem tud.
Megszakadtaht, zárlatos lehet, mindenféle fény(szag) és hangjelenség nélkül, de a sajátmaga által generált 15-20 watt teljesítménytől biztosan nem lesz büdös.
Az iylesmihez valamit rendesen el kell kötni.
Petro64 köszi a képeket:-)
amit megadtál telefonszámot ott már probálkoztam
nem hiszem hogy a jeladó mert a tekercs fekete meg szaga van.
Elöl kis kerekű MK3-as? Akkor a jeladód ment ki. 06 30 947-5135 esetleg itt.
88-89 kiadás lehet 10W
gyújtótekercs leéget
Lc melyik? És mi a gond?
ha valaki tudna nekem segíteni azt megköszönném hol lehetne kapni Yamaha rd 125 állórészt kapni!
Nyugella! Majd csinázunk egy sörözős-főzős menést!
Nem lesz eső! http://www.idokep.hu/elorejelz...
Hajráf!
Sajnálom Gondoltam a kisDió száguldozzon a géppel kedvére mi alattunk meg pihizik a moci néhány kört.Így leszerelem a sörszállító dobozt is róla, mivel nem jöszöl. Pedig lett volna benne jó kis ser, ha kiesel a pályán ne haljál szomjan. Nem veszi komolyan nagyon talán senki a szálguldozást most. Bár úgy hallottam Mogyi Peti valami új motoros külső ívre rúgós karate teknyikát gyakorolt az ellenfelek ellen Öreg Dió is megpödörte a bajszát.. esőt is mond nagy széllel
Ottó-RD-ről csak 1 van ,a többi MZ !
Kiccsillagszóró! A milkás ajánlatra nem tudok nemet mondani de azt gondolom hogy ti ketten, előrébb lesztek nélkülem! Nem lassítom le a profi csapatot...ha a 24h.-ra is áll az ajánlat ?! Hi-hi! Hajrá,csapjátok szét Kukucsot!