Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jáááj, a légi szíp idők.
2003 Tiszacsege OTTÓ !
gyertyapájp...
Mutáns, de lehet hogy kakukszon körbehugyozna minden visítós szart, monnyuk pölö a dízel cébét
Szegelt! XT összáz blokkos-vázas TD mutánzat.
Akartam régen valami ilyesmit szegelni...+ felfújható szódásszifonból úrhajót...
azért az a karbi ott kilogva nem semmi erös kontránál gond lehet
Mondom hogy egy igazi sztrítfághteres Dr. Ge-có-nya ...
"A Sanyi visszavág"
(mindenféle értelemben:)
amit petro berakott trakesz az gyári gép?vagy milyen vázban van a röfögő,mert amit mihu tett be az teljesen más
Gyúrok vazze! Tolom a nagy brànerrel
Neked ilyen időben kurvára sövényt kéne nyírnod, nem gyurmázni, embör
Jó lett a tank! Nem loktime,valami gyurma szerű cucc. olyan kemény lett mint a vas. Már a boltba is eljutottam vele Jó ötlet volt
De negatív vagy

Komplett papíros verda blokk nélkül 400 ojró, kerekek nélkül már csak 300, blokk 500 körül, de az van itthon is xt-é. Dugó, fúrás, karbi, kipu miegymás monnyuk még haccá, eddig tartunk 1500-nél és má mingyá beindul. Majd a végén akcijósan 1,9M-ér eladom kendnek vagy a rosszarcú Petrovics úrnak
még nem igen láttam ilyet olcson, de a drágát is fel kell ujitani,ami azért nem 10000huf, aztán hogy a 34le 500 ugy menjen welötted hogy a nyomába se érsz az is jó pár forint,kint 2000eu meg az utazás,ha összeadod kezd a dolog összeálni. egyébként mi lett a piktorral hogy összecsomagolt és elment? meg mi lenne a 2ütemmel,
nekem nem jön be az 1hengeres trakesz,söt a moto3 is gusztustalan,mintha a szomszéd fünyiroját hallanám
repülő tlakesz
Mindég a sztrítfájghterkedés...
Én meg találtam fotókat. Szinte ez az összes classic kép....többi MZ
http://hajoka.hu/index.php?vie...
Ha utolsó csavarig aranyból csinálod meg sem tudol annyit elkölteni rá
az öregszabónak van nagyon jó videója csak nem birja feltenni.
most nincs rá 2 millám
Pfff mit találtam: