Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Átguritod Dimmához, seperc alatt berezezi neked, lehet Attisrce is megreszeli, neked küzelebb van.
classic 3
Németek tömkelege ezzel tolja, itt az etalon
Loctite 2 komponensű szürke trutyi, CB-n 3 évig tartotta a fél alját.
De ha balra fordítod, nem lehet tolni, mert fogja a fék
2 órásra szánt motorra feltettem a régi race motor tankját, ha valami porszem kerülne a KisDió / Füves páros menetelésébe ne a szép utcai tank alakuljon át. Erre a tank alján egy gombosfej nagyságú lik keletkezett Spriccel a drága nedű belőle Lakatos mester nem vállalta a forrasztást....valami ötlet valakinek?
Esetleg SR öccáz?!
Írtam emilt!
eignerpéter 4029 Debr. Monostor U. tizenkettő
NAGGGYON KÖSZÖNÖM !
Tudtam én hogy egy vagy!
Ok! Akkó elgondolkozom hogy építek egy motor építő,átalakító műtőt...
Addig tudom hogy Debrecen .....
Kétszer nem megyek a héten postára:))
Kivételesen nem is (mármint nem a sajátjaimmal akartam árukapcsolni, rossz az aki rosszra gondol), csak maradt még neki 1 szett tutira és mondotta, hogy egyben szabadulna meg a sövénnyírós kacatjaitól.

Monnyuk te is jobban tennéd, ha bepajszerolnánk abba a vízcső vázba egy xt belét, legalább nem tudnád minduntalan elkarburálni magad

B terv: belpiacos xj400 diversion-t felcibáljuk öccázig, klasszik léghűtés dohc előreborítva, ahogy azt anno csinálni kellett volna. Sehogy se fog menni, de legalább nehéz lesz mint a sár
Igazi Főgecó!
90 fok védú az tömegkiegyenlítésileg elvileg tutti perfetto, cuccai 2 különböző patikmérlegen lemérve, bohócsúly by főgecó, a kiegyensúlyozó bácsi meg csinált már párszáz fost. Szóval ha még mindig ráz, akkor az ingerküszöbbel van a baj Gyuribácsi, meg hogy nem iszunk eleget (elég sűrűn)
Nagyobbik senor Mogyorócinak vannak qrva yó dugói Mannheimbú, de asszongya csak sűrű váltóval együtt eladó
Nem lehet hogy az NSR-nek dezaxiált a hengere 'szt azé nem fárassssza így ki?
De jó megfigyelő vagy, a te géped után csináltam a Gabiét a fénykép volt a minta. Aztán valahogy jól sikerült.
Hán kila a matéria telenyállal ?!
Viszek csapágyakat! 1800/db. !
Karácsonyra kap a Yamakka egy nagyobb féket!
Típusidegen...
Egy idő után áttörik...
de akkor jó bele a p20 is mert ez ugyan az dettó.
bakter ez 56 os hozd a fötengelyt is az öregpetró ha nincs kikagylosodva a hkar cserél benne görgösort ezüstözött proxot.
mi bajod a 2 ablakossal? olyannal megy a gabi is,