Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

125-ös 78-assal hol lehet indulni?
Ócsón magadévá teheted ezt a bombázót. Kakucson mentem vele, kérdezd meg Péterbát ( 15-ös ), hogy hogy ment.
yamaha rd125 2henger classic 3ba ennél olcsóbb nincs 150
leírhatnál minden adatot a motorról és helyileg hol van címem
jaszberenyifkukacvipmailponthu
én még csak álmodom, de nagyon optimista és lelkes vagyok, különben klassz gép
nagyon bízok benne
jaszberenyifkukacvipmailponthu
mi van felszámolod a szakosztályt?
megvan minden papirja nézd meg meg tudod fizetni nem 3kiló
valahol 2 kiló körül alapméretes henger uj dugó jó ftengely etc
az rd-kupába minden rd beleszámit nem?
tökmindegy mennyiért veszel motort ha versenyezni akarsz vele ugyis szét kell szedni az utolsó csavarig,és itt nincs olyan hogy ez még elmegy egy darabig legalábbis ha megbizható gépet akar az ember,ugyis fel kell ujitani sanyi meg tudja mondani milyen érzés mikor megáll a technika
cép és eredményes
classic 3 motor kijön 3kilo alatt. Ha.nem tuninygolod
Mi a helyzet? Kerestelek telefonon de nem értelek el, van új számod? Megcsörgethetnél!
Kérek egy email cimet!
Teljes mértékben igazad van! Valószínűleg megéri és nem kéne semmit csinálnom csak ráülni! De mikor 3 is sok , akkor 5?! De legalább személyesen találkozunk a jövőre a versenyeken-remélem-! Köszi
Hát igen, nem lenne rossz, de megtudom fizetni?
Köszi az infót, P20-21 nincs csak Trophy 250-es mz-im!
Nem az a sok amiért megveszed hanem mire kész lesz! Főleg ha jó cuccokat akarsz belerakni. Na meg a sok utánajárás az alkatrészeknek, gépmunka,stb. Ez a 15ös rajtszámú 350es eladó classic 2 kupa második helyezet, a kertészünk tudja hogy milyen gyors
meg Petró is. Nemis 3kiló hanem 5 ha érdekel, ha nem akkor jövőre is indulok.
Péterbá, nem leszek gondban Ottóval, mert egyszer volt Budán kutyavásár ( Gyarmat) Azzal a motorral classic 3- ba megy. + ha lesz még RD kupa ott sem számít bele jövőre.
ilyenre gondoltál
jut eszembe a képes motoron láttam egy kéket nem is túl drágán de kérdés menyit kell még rákölteni mondjuk nincs az a motor amire nem lehetne..
a piros lc osztrák papiros főtengelyezni fúrni kell a bordó sajátom az is dettó műszakival + van egy 250-es lc üres váz üres blokkal zöld forgalmival p20-21 csere érdekel még papírok nélkül is a dízel dnyepr- kár volt megalkotnom mert egy isten verése.
Csak neeeem?
Mobil Mondtam neki, hogy nem fog elmenni. Utánna mondta 4 is jó lenne....De úgy tudom úgy sincs gerjedelem rá.