Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

írhatnál valamit a 350-ről + a dízel motorról is ( igaz azt nem akarok venni......még) Igazság az, hogy YPVS-t szeretnék, de meglátjuk mi lesz belőle! Köszi
hát jó lenne YPVS!
nézd meg a képeimet több infó ha érdekel.
ja 460-ért elég occsó
milyet?
jé mennyi pannoniás jár ide
azt meg tudja esetleg valaki nézni hogy a video alatti első számot ki követte el?
Küldj egy címet a regimotoroskukacgmailponthu-ra!van 4-5 db feleslegben!
Megérdemled ingyen:)))
GyA
ezt tegnap megnéztem a cafes oldalon volt kiba..ott jó hangulata van
Én így fogom ha másképpen nem megy...
Helló Mindenkinek!

RD350-et keresek, nem fontos papír, normál és ne 3 kilóba kerüljön!
Köszi:Jaszi
Találtam egy srácot itt gödöllőn aki épített tr3 replikát. Feldobta hírdetésbe és semmi komoly érdeklődés....már külföldön sem veszik. Ezek a gépek már a nyakunkon maradnak. Ezért ( IS ) én Dimma mester motorja után csak is kizárólag a fenntartására költök.
Helló, ezek szerint te értél gyorsabban Mátranovákra... Mi lesz a sorsa? Eredeti állapot vagy átalakítás?
A Dellortó szivatót meg tudod rendelni a Red Racingnál, ha akarod segítek jóba vagyok velük, időigényes de most már ráérünk.
Én 1983-ban eladtam a Bajnok BMW crossautómat és következő évben megvertek vele! Most meg még Bagót sem adnak a Gabi motorjáért.
Füvikém bajba leszel jövőre úgy látom Ottó megunta a gyors MZ-t és a méggyorsabb yamaha felé kacsingat!Ezt láttam a neten,!Yamaha bei OTTO
Starke Entertainment-Marken - Entdecken Sie die Auswahl bei OTTO!
entertainment.otto.de/
Ha más nem marad igy össze szedjük a lóvét a következő szezonra
igy kezdődik sanyi mindig!először a motorok aztán kocsi ház asszony ami mozditható!sulyos mérgezés ez csak akkor kezdődnek a problémák mikor elfogy az eladnivaló cuccos
www.redracing.hu
Elvileg van nekik polcon.
Cikkszám: 55899
Szólj ha nem boldogulsz velük.
...uraim a következő évad ellenfelei csak az egyenjogúság kedvéért majd ők megmutatják...
Egy Dellorto choke nem volna valakinek? Pénz,pálinka nem számít! (Elég lenne csak a csat része!)