Hol lenne,és milyen időtartam?Bár P20-al a miliomosok versenyeznek,a költségek alakulása gyenge pontom.Szeptemberben kezdődik a suli ,és nem jó a tavalyi palatábla és vessző!
Hááát, ha te nem... De mivel csak Lacibá jelentkezett eddig nem hiszem, hogy belefogunk ha ekkora igény van csak a versenyzésre. Kecsón azért rákérdezek a mezőnyben a rider-ekre. Jó lenne ha jönnének yamahások is. Ez nem a 24-órás.
Mi 10 évvel ezelőtt csináltunk 3órás robogóversenyt a saját pályánkon
a Kőbányaringen, 3versenyző mehetett egy motorral, és le mans i
rajttal indultak. Ezt meg tudjuk szervezni idén is. Robogóval akit érdekel jelentkezzen. Nagymotorral ez elég költséges!
Gyarmat után esetleg rendeznénk egy megbízhatósági futamot levezetőnek 2-vagy 4 v. 8 órában. Szeretném tudni volna-e érdeklődés rá. Jelentkezzen akit érdekel.
azt még nem mert akkor még nem volt rd.... csak most akarnám majd egy kicsit gatyába rázni a gépet.először elektronikusban gondolkoztam de eddig még nincs megoldás a mito féle négyszögjelekre
ilyen 3cm átmérőjü csopper müszer volt rajta nagyon szép kis ékszer viszont semmi jót nem mutat meg lassu mint a dög.próbáltam rá pár fajtát de egyik se passzol
115-120-125-130-135., persze duplán.
Az alapjárati kacifántosabb
Meg lehet próbálni, bár aza alapjárati int, ha valami lehetetlen kehelycsöves darab volna kis keresztfuratokal, még neezebb megcsinlni mint a dellét.
De meg lehet próbálni, csak az nemmostanában lesz, de zaklassál miatta.
a Kőbányaringen, 3versenyző mehetett egy motorral, és le mans i
rajttal indultak. Ezt meg tudjuk szervezni idén is. Robogóval akit érdekel jelentkezzen. Nagymotorral ez elég költséges!
D:)
(bocs, csak mst jutottam odáig, hogy a jüvő héten megcsinálom)
Jól értem, hogy a 8mm-es fejü, M5x0,75 ös izé?
Megírhatnád magánban, hogy mennyi és mekora méretek kellenek neked ebből.
(buzerpipa@freemail.hu)