helyes a meglátás főnök legalábbis mióta belekeveredtünk a motorozásba látom a külömbségeket a gabi zsigerből fegyverként használja a motort ,a dani brahis elég,határozott pilóta,kris már óvatosabb,hát kiváncsi vagyok lesz-e aki felnő a gabi mellé,és mennyi idő alatt,mert közben a gabi iis mehet előre ugye,bár van egy sanyink most már azt nem szabad elfelejteni
Ugyan csak száz éve, de Lenin meg asszonta: uccsíccá, uccsíccá, uccsíccá. Igaz ő nem nyomta a "kísérletibe"
Mindenki ugyanazon a pályán megy, csak fel kell(ene) nőni a feladathoz.
Azé a nekünk kijáró másodpercet még mindig begyűjtjük körönként Pedig a Gabi se az a klasszikus zsoké alkat. Ez felettébb kellemetlen, már-már ego bactató érzés. A végén kénytelenek leszünk tanulni tőle...
nekünk is van elviekben mindkét futamról sisakvideo remélem hamar felkerül,lesz idő megszerkeszteni.képek már vannak fent sportmotoron is meg a facén is még lesz a kisebbik fiam fotozott vagy 800 képet hogy mennyi lesz okés azt nem tudom
Kuki nélkül mitérek éééén, kuki nélkül mitérek ééén. Ex. Máté Péter. Az asszony üzeni, hogy csak mellétek csap és végetek! a kuki csak az övé! Papírja van róla
Hamarosan dobok vidit. Már tölti. Bregyó szét szadizott mind a két futamban azzal a szörny motorjával. Az utolsó kör utoló kanyarjaiban megelőzött megint A második futam végén miután láttam Elvist is gitározni a pálya szélén, elvesztettem, hogy anyadikban vagyok. Olyan váltásokat még nem hallottatok amit előadok a vidin A boxban szakadtunk a röhögéstő Bregyóval, hogy megint hibáztam és elkapott 25 éve a Zalkában az edzőm volt 1 évig, soha nem hittem volna, hogy valaha ellene versenyezhetek Nagy megtiszteltetés volt! Kérdeztem is, hogy őszintén mit csináljak másképp? Már nem adta át a szoftverét csak azt mondta, hogy mindent megpróbált de ha nem hibázok nem tudott volna megelőzni. Hátsó kamera vidin mindenhol próbálkozik tényleg. Nagyon remeg nem hiszem, hogy felteszem valahová.
Nemjó, mert ha nyaknál csapjuk le, nincs hova tenni a bukót és kizárják.
Viszont, van az a kis izé ottan középtájon, biztos attól nem tud rendesen hasalni, azt lecsapjuk neki és kész, minnyá begyrsul.
És mellesleg mehet szopránt énekelni:)
a futamra meg visszatérve talán ez volt az első verseny amikor nem tudott a gabi egyből massziv előnyt szerezni kellett hozzá jó pár kör.nem mondom hogy ott lógott a nyakán az egész társaság de az utánalevő 5-6 motor sokáig lőtávolbam volt.talán most látszott hogy a tavalyi 350/400 erősebb volt
értjük a célzást kérem de tessék figyelembe venni hogy a forint már egy hete csak erősödik benzináremelés se lesz,ugyanebből az apropóból,ugyhogy ha rám hallgatsz majd szólsz hogy mikor eksön jó?!
zoli már ha igy kapóra jöttél alapjárati fuvókák?tudom hogy galádság ilyen nyár meg meleg meg stb de kéne egy pár darab,szeretném kipróbálni a gt-t dellorto karbival
http://www.oldtimerhungary.com...
Mindenki ugyanazon a pályán megy, csak fel kell(ene) nőni a feladathoz.
Viszont, van az a kis izé ottan középtájon, biztos attól nem tud rendesen hasalni, azt lecsapjuk neki és kész, minnyá begyrsul.
És mellesleg mehet szopránt énekelni:)
Válassz!
:)
Most mg van két nap masszív gömölyíteni valóm, utána megcsinálom azt is, meg amivel Péterbának tartozom még.
Nekem van egy 88 125 ccm rd. ha szeretnék bele nagyobb blokkot mit javasoltok, ha egyáltalán lehet.